Raylan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θεωρώ μακράν την Wind, Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, πάντα θα πιάσω γραμμή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα(δωρεάν επικοινωνία), ευγενικό προσωπικό, και πάντα θα εξυπηρετηθώ, στα + ότι σε όποια βλάβη προκύψει σου δίνουν απεριόριστο Ίντερνετ και χρόνο ομιλίας (στο κινητό) για έναν μήνα.. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από Raylan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Ό, τι περιγράψατε, αλλά για την Cosmote και το αντίθετο για τη Wind (από προσωπική μου εμπειρία). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μαλλον εχεις σταθει απλα τυχερος. Εκτος κι αν αλλαξε κατι στα χρονια που εχω να ανοιξω παρτιδες με τη Wind, που δεν το νομιζω και τοσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Ποτε κανενας,μονο εσυ με τη wind. Οτι εγραψες το εχω δει κοσμοτε ,εχω βοντα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Έχω γυρίσει όλες τις εταιρίες, τα τελευταία δυο χρόνια είμαι στην wind, στην εξυπηρέτηση είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και όλους όσους ξέρω που έχουν wind, παλιότερα δεν ξέρω τι έκανε αλλά τώρα έχει ανεβεί πολύ… 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiar1Z Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Raylan είπε Θεωρώ μακράν την Wind, Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, πάντα θα πιάσω γραμμή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα(δωρεάν επικοινωνία), ευγενικό προσωπικό, και πάντα θα εξυπηρετηθώ, στα + ότι σε όποια βλάβη προκύψει σου δίνουν απεριόριστο Ίντερνετ και χρόνο ομιλίας (στο κινητό) για έναν μήνα.. Πειτ ακτορ εξποουζτ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnypR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Όταν θέλετε να καλέσετε για βλάβη στον ΟΤΕ να καλείτε 13788. Απαντάνε πολύ πιο γρήγορα. Μεταξύ οτε και vodafone, πολύ πιο ευχαριστημένος από τη Vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδή σκέφτομαι να μεταπηδησω και γω σε Vodafone από cosmote εφόσον 3χει και μια διαφορά σχεδόν 8€ για την 50αρα ξέρει κανείς πόσες μέρες μετά μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση αν κάνουν καλύτερη προσφορά από comsote? Αυτό που με έχει νευριάσει στη cosmote είναι ότι έχουν ένα στυλακι αυτά είναι τα πακέτα και άμα σ αρέσει. Έτσι και στην ανανέωση κινητού ακόμα περιμένω από το καλοκαίρι να με καλέσουν για προσφορα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από giokspy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 On 30/11/2021 at 18:37, giokspy said: Επειδή σκέφτομαι να μεταπηδησω και γω σε Vodafone από cosmote εφόσον 3χει και μια διαφορά σχεδόν 8€ για την 50αρα ξέρει κανείς πόσες μέρες μετά μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση αν κάνουν καλύτερη προσφορά από comsote? Αυτό που με έχει νευριάσει στη cosmote είναι ότι έχουν ένα στυλακι αυτά είναι τα πακέτα και άμα σ αρέσει. Έτσι και στην ανανέωση κινητού ακόμα περιμένω από το καλοκαίρι να με καλέσουν για προσφορα Δεν πρόκειται να σου κάνουν καλύτερη προσφορά από cote οπότε πηγαινε voda αφού έτσι επιθυμείς και deal with it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου έκαναν 6 ώρες προς κινητά στην 24αρα και 20% έκπτωση στο πάγιο του κινητού ( μου είχαν κάνει 40% όταν έφυγα από nova) + δωροεπιταγη 50€ από Γερμανό. Ουσιαστικα 8€ περίπου έκπτωση το μήνα με το cosmote one. Άρα Μου κοστίζει 6,€ περισσότερο η Voda αλλά στην 50αρα. Περιμένω μια τροποποίηση πακέτου στο κινητό με νέα προσφορά σήμερα και ίσως δεχθώ το σκέφτομαι. Με την cosmote έχω σταθερά 24-26 χωρίς την παραμικρή αποσύνδεση η πτώση 2 χρόνια τωρα Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από giokspy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα