maszaphs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εχω ενα macbook air του 17 και χθες που το άνοιξα δυστυχώς δεν βρίσκει ασύρματο δίκτυο wi-fi. Αναβοσβήνει το εικονίδιο άλλα τίποτα. Υπάρχει κάποια εκτίμηση ή πρεπει να παει για service; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από maszaphs
lasithi12 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 δοκίμασες διαφορα troubleshoot? τυχερός που δεν το χουν και αυτο κωλλημενο στη logic board
maszaphs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, lasithi12 είπε δοκίμασες διαφορα troubleshoot? τυχερός που δεν το χουν και αυτο κωλλημενο στη logic board Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον θα το πάω αύριο σε ενα μαγαζί να μου πουν πόσο θα κοστίσει η επισκευή. Δεν θα ρισκάρω να το ανοίξω. Μίας και το εφερε η κουβέντα αυτό με το wifi το ειχα παθει πριν αρκετα χρονια με το lg g2 που είχα και πράγματι ηθελε χτύπημα εσωτερικά ενα κομμάτι. Το ειχα δει στο YouTube και το ειχα κάνει με επιτυχία.
lasithi12 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, maszaphs είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον θα το πάω αύριο σε ενα μαγαζί να μου πουν πόσο θα κοστίσει η επισκευή. Δεν θα ρισκάρω να το ανοίξω. Μίας και το εφερε η κουβέντα αυτό με το wifi το ειχα παθει πριν αρκετα χρονια με το lg g2 που είχα και πράγματι ηθελε χτύπημα εσωτερικά ενα κομμάτι. Το ειχα δει στο YouTube και το ειχα κάνει με επιτυχία. δεν παιζει να χει βγει απο τη θεση του ειναι φασκιωμένο με βίδα. γενικα εχεις δοκιμασει τίποτα από software λυσεις; reset τα κλασσικά nvram / smc
epinki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για δοκίμασε· 1. Hard Reset τον router. 2. Πήγαινε Προτιμήσεις συστήματος > Δίκτυο > Wi-Fi και δημιούργησε μια νέα τοποθεσία. Συνήθως επιλύει τέτοια θέματα. 3. Reset την NVRAM και το SMC. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από epinki
Tasos19s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Καμία ψυχρή κόλληση θα φταίει Αν πας σε κάποιον και το ρίξει λίγο ζεστό αέρα ίσως στρώσει Πολλες φορές όμως ξανά εμφανίζεται το πρόβλημα
Giorgos_00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, maszaphs είπε Καλησπέρα. Εχω ενα macbook air του 17 και χθες που το άνοιξα δυστυχώς δεν βρίσκει ασύρματο δίκτυο wi-fi. Αναβοσβήνει το εικονίδιο άλλα τίποτα. Υπάρχει κάποια εκτίμηση ή πρεπει να παει για service; Έκανες κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως; Πχ συνέδεσες κάποιο usb-hub;
maszaphs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Το πήγα σε ενα κατάστημα τελικά για επισκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα