antirix024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Ενώ ασχολούμαι χρόνια με το web development (python/django) δεν έχει τύχει να ασχοληθώ με επιλογές πληρωμής για τους χρήστες. Και τώρα μου ζητήθηκε από μια μικρή σχετικά Ελληνική εταιρεία ένα ecommerce website το οποίο όμως θα μπορεί να λαμβάνει πληρωμές και από εξωτερικό. Υπάρχει κάποιο gateway που να αναλαμβάνει όλων των ειδών τις πληρωμές; Δηλαδή κάποιο module/plugin/API/whatever που να κάνει forward τον πελάτη στον πάροχο, (π.χ. paypal, τράπεζα, google, apple, κλπ) να πληρώνει και να επιστρέφει σε μένα με κάποιο valid callback. Επειδή ξέρω ότι στο εξωτερικό έχουν διάφορους τρόπους πληρωμής, και ξέρω επίσης ότι η paypal είναι λίγο μανίκι, και έχω ακούσει επίσης ότι οι Ελληνικές τράπεζες είναι επίσης δύσκολες στη συνεργασία. Δεν ξέρω αν γίνεται έτσι, αλλά κάπως έτσι το φαντάζομαι. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από antirix024
Predatorkill Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δοκιμασε την everypay, εχουν καλουλι api, δε ξερω ομως τι προμηθειες παιζουν, διαβασε μεχρι και τα ψιλοτερα γραμματα.
thanasis00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Επίσης παίζει και το stripe που είναι αρκετά δημοφιλές, πριν 3-4 χρόνια που το χα χρησιμοποιήσει ήταν άριστο, πανεύκολο integration, καλό API και εύκολες δοκιμές. Επίσης βλέπω ότι πολύς κόσμος χρησιμοποιεί και το viva wallet, ρίξε και εκεί μια ματιά για pricing κλπ. Btw δε βρήκα pricing για το everypay.
antirix024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Στις 29/11/2021 στις 8:38 ΜΜ, Predatorkill είπε Δοκιμασε την everypay, εχουν καλουλι api, δε ξερω ομως τι προμηθειες παιζουν, διαβασε μεχρι και τα ψιλοτερα γραμματα. Μίλησα με everypay από ότι φαίνεται το κόστος καθορίζεται ανάλογα με την επιχείρηση που απευθύνεται. Όμως ο υπάλληλος που μίλησα ήταν καταρτισμένος και γνώριζε. Νομίζω έχουν καλό πακέτο. Θα βάλουν και google pay και apple pay από το νέο έτος. 23 ώρες πριν, thanasis00 είπε Επίσης παίζει και το stripe που είναι αρκετά δημοφιλές, πριν 3-4 χρόνια που το χα χρησιμοποιήσει ήταν άριστο, πανεύκολο integration, καλό API και εύκολες δοκιμές. Επίσης βλέπω ότι πολύς κόσμος χρησιμοποιεί και το viva wallet, ρίξε και εκεί μια ματιά για pricing κλπ. Btw δε βρήκα pricing για το everypay. Το ξέρω το stripe. Είπα να κοιτάξω για κάποια Ελληνική εταιρεία που θα συνεργάζεται ίσως καλύτερα με τις Ελληνικές τράπεζες; Δεν ξέρω ρωτάω. Κάνει άλλο γκελ όταν ο επιχειρηματίας ξέρει ότι οι πληρωμές διαχειρίζονται από μια εταιρεία στην Αθήνα. Κάνω λάθος; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα