Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδία, ο τελευταίος εκκαθαριστικός ήρθε κατα πολύ αυξημένος (περίπου 110% σε σχέση με πέρσι) και έμαθα ότι κάποια νοικοκυριά αλλά και μικρές επιχειρήσεις είχαν αντίστοιχη αύξηση λογαριασμού τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, φίλους που ρώτησα δεν είχαν αντίστοιχη απότομη αύξηση.

Στη συνέχεια διάβασα και ένα άρθρο που ίσως να εξηγεί αυτό το θέμα του ηλεκτρικού ρεύματος.

https://www.news247.gr/oikonomia/logariasmoi-reymatos-fotia-stin-tsepi-ton-katanaloton-apo-tis-ayxiseis-kai-tis-aschetes-chreoseis.9421123.html

Πείτε αν σας συναίβει και εσάς ή οποιαδήποτε άποψη έχετε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Valalelx είπε

Γεια σας παιδία, ο τελευταίος εκκαθαριστικός ήρθε κατα πολύ αυξημένος (περίπου 110% σε σχέση με πέρσι) και έμαθα ότι κάποια νοικοκυριά αλλά και μικρές επιχειρήσεις είχαν αντίστοιχη αύξηση λογαριασμού τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, φίλους που ρώτησα δεν είχαν αντίστοιχη απότομη αύξηση.

Στη συνέχεια διάβασα και ένα άρθρο που ίσως να εξηγεί αυτό το θέμα του ηλεκτρικού ρεύματος.

https://www.news247.gr/oikonomia/logariasmoi-reymatos-fotia-stin-tsepi-ton-katanaloton-apo-tis-ayxiseis-kai-tis-aschetes-chreoseis.9421123.html

Νομίζω εχουν ειπωθεί αυτα και εχει ενημερωθεί ολος ο πλανητης

• Thanks 1
Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ για την απάντηση

Μου κάνει εντύπωση που απο το κοινωνικό μου περιβαλλόν δεν έχουν όλοι αυτό το θέμα, αλλά και πάλι ευχαριστώ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Valalelx είπε

Αυτο το 110%, πως βγαίνει ?

Μήπως είναι λίγο αυθαίρετο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Valalelx είπε

Ακολούθα το link... πας ΔΕΗ, τέλος η ρήτρα αναπροσαρμογής. Κοίτα και την υπογραφή του κοράκιου για τα βήματα ώστε να αμφισβητήσεις τις χρεώσεις.

Ας κλειδωθεί το θέμα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αυτο το 110%, πως βγαίνει ?

Μήπως είναι λίγο αυθαίρετο ?

Από 75 με 80 ευρώ σηνύθως τέτοια εποχή, είναι τώρα 184 χώρις σημαντικα αλλαγή στην κατανάλωση. Εψαξά να δω τι παίζει γενικά, και μέχρι ώρας λίγοι γνωστοί μου είχαν μια τέτοια απότομη αυξηση, αλλα οι περισσότεροι από τους δικούς μου ανθρώπους τίποτα τέτοιο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Valalelx είπε

Από 75 με 80 ευρώ σηνύθως τέτοια εποχή, είναι τώρα 184 χώρις σημαντικα αλλαγή στην κατανάλωση. Εψαξά να δω τι παίζει γενικά, και μέχρι ώρας λίγοι γνωστοί μου είχαν μια τέτοια απότομη αυξηση, αλλα οι περισσότεροι από τους δικούς μου ανθρώπους τίποτα τέτοιο.

Οι γνωστοί σου μπορεί να έχουν συμβόλαια με σταθερή χρέωση.

Τι τύπου συμβόλαιο έχεις και από ποιόν πάροχο;

• Like 2
Δημοσ.

στον ηρων 3 χρονια σταθερη χρεωση σε ολα (ρευμα και λοιπες χρεωσεις) μου ηρθε εκκαθαριστικος πριν πεντε ημερες , ουτε σεντ αυξηση και στον επαγγελματικο μου και στο σπιτι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, george kesoglu είπε

στον ηρων 3 χρονια σταθερη χρεωση σε ολα (ρευμα και λοιπες χρεωσεις) μου ηρθε εκκαθαριστικος πριν πεντε ημερες , ουτε σεντ αυξηση και στον επαγγελματικο μου και στο σπιτι

Υπάρχει και μια επιδότηση από την κυβέρνηση που τρέχει μέχρι το Δεκέμβριο. Το ότι δεν έχεις δει καμία αλλαγή δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Σε όσους είναι σε σταθερό πρόγραμμα (δηλαδή στη ΔΕΗ  δε νομίζω να έχουν μείνει πολλοί που να προσφέρουν), υπάρχει μείωση στους τελευταίους λογαριασμούς εξαιτίας της επιδότησης. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα θέματα που πόσταραν τα παιδιά από πάνω και να ρίξεις μια ματιά στους λογαριασμούς για ρήτρα κόστους προμήθειας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Valalelx είπε

Έχω Volton με συμβόλαιο

Ξεκίνησε ως 2ετές

Εννωω με σταθερή τιμή η με ρήτρα ΟΤΣ?

Επεξ/σία από DrLo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...