Valalelx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Γεια σας παιδία, ο τελευταίος εκκαθαριστικός ήρθε κατα πολύ αυξημένος (περίπου 110% σε σχέση με πέρσι) και έμαθα ότι κάποια νοικοκυριά αλλά και μικρές επιχειρήσεις είχαν αντίστοιχη αύξηση λογαριασμού τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, φίλους που ρώτησα δεν είχαν αντίστοιχη απότομη αύξηση. Στη συνέχεια διάβασα και ένα άρθρο που ίσως να εξηγεί αυτό το θέμα του ηλεκτρικού ρεύματος. https://www.news247.gr/oikonomia/logariasmoi-reymatos-fotia-stin-tsepi-ton-katanaloton-apo-tis-ayxiseis-kai-tis-aschetes-chreoseis.9421123.html Πείτε αν σας συναίβει και εσάς ή οποιαδήποτε άποψη έχετε.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Valalelx είπε Γεια σας παιδία, ο τελευταίος εκκαθαριστικός ήρθε κατα πολύ αυξημένος (περίπου 110% σε σχέση με πέρσι) και έμαθα ότι κάποια νοικοκυριά αλλά και μικρές επιχειρήσεις είχαν αντίστοιχη αύξηση λογαριασμού τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, φίλους που ρώτησα δεν είχαν αντίστοιχη απότομη αύξηση. Στη συνέχεια διάβασα και ένα άρθρο που ίσως να εξηγεί αυτό το θέμα του ηλεκτρικού ρεύματος. https://www.news247.gr/oikonomia/logariasmoi-reymatos-fotia-stin-tsepi-ton-katanaloton-apo-tis-ayxiseis-kai-tis-aschetes-chreoseis.9421123.html Πείτε αν σας συναίβει και εσάς ή οποιαδήποτε άποψη έχετε. Νομίζω εχουν ειπωθεί αυτα και εχει ενημερωθεί ολος ο πλανητης 1
Valalelx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Οκ ευχαριστώ για την απάντηση Μου κάνει εντύπωση που απο το κοινωνικό μου περιβαλλόν δεν έχουν όλοι αυτό το θέμα, αλλά και πάλι ευχαριστώ.
GREGORYMO Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Valalelx είπε Γεια σας παιδία, ο τελευταίος εκκαθαριστικός ήρθε κατα πολύ αυξημένος (περίπου 110% σε σχέση με πέρσι) και έμαθα ότι κάποια νοικοκυριά αλλά και μικρές επιχειρήσεις είχαν αντίστοιχη αύξηση λογαριασμού τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, φίλους που ρώτησα δεν είχαν αντίστοιχη απότομη αύξηση. Στη συνέχεια διάβασα και ένα άρθρο που ίσως να εξηγεί αυτό το θέμα του ηλεκτρικού ρεύματος. https://www.news247.gr/oikonomia/logariasmoi-reymatos-fotia-stin-tsepi-ton-katanaloton-apo-tis-ayxiseis-kai-tis-aschetes-chreoseis.9421123.html Πείτε αν σας συναίβει και εσάς ή οποιαδήποτε άποψη έχετε. Αυτο το 110%, πως βγαίνει ? Μήπως είναι λίγο αυθαίρετο ?
ekrepali Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Valalelx είπε Πείτε αν σας συναίβει και εσάς ή οποιαδήποτε άποψη έχετε. Ακολούθα το link... πας ΔΕΗ, τέλος η ρήτρα αναπροσαρμογής. Κοίτα και την υπογραφή του κοράκιου για τα βήματα ώστε να αμφισβητήσεις τις χρεώσεις. Ας κλειδωθεί το θέμα. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από ekrepali 1
Valalelx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Αυτο το 110%, πως βγαίνει ? Μήπως είναι λίγο αυθαίρετο ? Από 75 με 80 ευρώ σηνύθως τέτοια εποχή, είναι τώρα 184 χώρις σημαντικα αλλαγή στην κατανάλωση. Εψαξά να δω τι παίζει γενικά, και μέχρι ώρας λίγοι γνωστοί μου είχαν μια τέτοια απότομη αυξηση, αλλα οι περισσότεροι από τους δικούς μου ανθρώπους τίποτα τέτοιο.
DrLo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Valalelx είπε Από 75 με 80 ευρώ σηνύθως τέτοια εποχή, είναι τώρα 184 χώρις σημαντικα αλλαγή στην κατανάλωση. Εψαξά να δω τι παίζει γενικά, και μέχρι ώρας λίγοι γνωστοί μου είχαν μια τέτοια απότομη αυξηση, αλλα οι περισσότεροι από τους δικούς μου ανθρώπους τίποτα τέτοιο. Οι γνωστοί σου μπορεί να έχουν συμβόλαια με σταθερή χρέωση. Τι τύπου συμβόλαιο έχεις και από ποιόν πάροχο; 2
Valalelx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Έχω Volton με συμβόλαιο Ξεκίνησε ως 2ετές
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Valalelx είπε Έχω Volton με συμβόλαιο Ξεκίνησε ως 2ετές Άρα έμπλεξες με τις ρήτρες μεγαβατωρας κτλ.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Αύξηση 300% στους πελάτες που επιστρέφουν στη ΔΕΗ https://energypress.gr/news/ayxisi-300-stoys-pelates-poy-epistrefoyn-sti-dei-posa-rologia-ehei-kathe-mia-apo-tis-etaireies
george kesoglu Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 στον ηρων 3 χρονια σταθερη χρεωση σε ολα (ρευμα και λοιπες χρεωσεις) μου ηρθε εκκαθαριστικος πριν πεντε ημερες , ουτε σεντ αυξηση και στον επαγγελματικο μου και στο σπιτι
TuXaKoS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, george kesoglu είπε στον ηρων 3 χρονια σταθερη χρεωση σε ολα (ρευμα και λοιπες χρεωσεις) μου ηρθε εκκαθαριστικος πριν πεντε ημερες , ουτε σεντ αυξηση και στον επαγγελματικο μου και στο σπιτι Υπάρχει και μια επιδότηση από την κυβέρνηση που τρέχει μέχρι το Δεκέμβριο. Το ότι δεν έχεις δει καμία αλλαγή δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Σε όσους είναι σε σταθερό πρόγραμμα (δηλαδή στη ΔΕΗ δε νομίζω να έχουν μείνει πολλοί που να προσφέρουν), υπάρχει μείωση στους τελευταίους λογαριασμούς εξαιτίας της επιδότησης. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα θέματα που πόσταραν τα παιδιά από πάνω και να ρίξεις μια ματιά στους λογαριασμούς για ρήτρα κόστους προμήθειας.
DrLo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Valalelx είπε Έχω Volton με συμβόλαιο Ξεκίνησε ως 2ετές Εννωω με σταθερή τιμή η με ρήτρα ΟΤΣ? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από DrLo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα