Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, αγόρασα πριν λίγες μέρες ένα poco x3 pro σε προσφορά από media markt και διαπίστωσα και σε σύγκριση και με αυτό που είχαν στη βιτρίνα ότι η οθόνη του έδειχνε κάπως κιτρινιασμένα σαν να είναι σε λειτουργία ανάγνωσης κάπως. Το έδωσα για service σήμερα, υπάρχει περίπτωση αν αποδειχτεί ότι είναι ελαττωματικό να πάρω τα λεφτά μου πίσω; ή στην καλύτερη θα μου δώσουν ένα άλλο; 

Δημοσ.

Οτι προβλεπεται απο την εγγυηση θα γίνει .Το κατάστημα έχει και δική του πολιτική περι εγγυήσεων, επιστροφών κλπ

Για τους όρους και τυχόν αμφιβολιες ,ζήτα γραπτά οτιδήποτε σου πουν .

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, mpouris είπε

Γεια σας, αγόρασα πριν λίγες μέρες ένα poco x3 pro σε προσφορά από media markt και διαπίστωσα και σε σύγκριση και με αυτό που είχαν στη βιτρίνα ότι η οθόνη του έδειχνε κάπως κιτρινιασμένα σαν να είναι σε λειτουργία ανάγνωσης κάπως. Το έδωσα για service σήμερα, υπάρχει περίπτωση αν αποδειχτεί ότι είναι ελαττωματικό να πάρω τα λεφτά μου πίσω; ή στην καλύτερη θα μου δώσουν ένα άλλο; 

Για επιστροφή το DOA ισχύει για 7 μέρες.

Μετά από εκεί και πέρα το service αναλαμβάνει τη θα σου πει.

Το πιο πιθανό είναι να σου πει π.χ κάτι κουλό για να αποφύγει να το φτιάξουν ή για να τα σκάσεις.

Το λέω γιατί έχει τύχει.

Άντε και σε καλή μεριά.

Επεξ/σία από GATE123
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Για επιστροφή το DOA ισχύει για 7 μέρες.

Μετά από εκεί και πέρα το service αναλαμβάνει τη θα σου πει.

Το πιο πιθανό είναι να σου πει π.χ κάτι κουλό για να αποφύγει να το φτιάξουν ή για να τα σκάσεις.

Το λέω γιατί έχει τύχει.

Άντε και σε καλή μεριά.

Δεν το είχα πάνω από 7 μέρες πριν το δώσω σήμερα για service, το έστειλε μαζί με την συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα οπότε πιθανόν να γίνεται να μου δώσουν τα χρήματα πίσω; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mpouris είπε

Δεν το είχα πάνω από 7 μέρες πριν το δώσω σήμερα για service, το έστειλε μαζί με την συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα οπότε πιθανόν να γίνεται να μου δώσουν τα χρήματα πίσω; 

Χρήματα δεν παίρνεις αλλά θα σου δώσουν καινούργια συσκευή ή ζητάς πιστωτικο για άλλη συσκευή.

Εφόσον βέβαια δεν έχουν περάσει η 7 ημέρες και όλα τα παρελκόμενα (κουτί, κινητό, χαρτιά, απόδειξη)είναι άρτια.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Χρήματα δεν παίρνεις αλλά θα σου δώσουν καινούργια συσκευή ή ζητάς πιστωτικο για άλλη συσκευή.

Εφόσον βέβαια δεν έχουν περάσει η 7 ημέρες και όλα τα παρελκόμενα (κουτί, κινητό, χαρτιά, απόδειξη)είναι άρτια.

Κατάλαβα, ευχαριστώ αδερφέ 

Δημοσ.

https://www.e-nomothesia.gr/nomikes-plirofories/enemerose-tou-katanalote-gia-tis-apostaseos-symbaseiw-hlektronikoy-emporioy.html . Παιρνεις τα χρηματα σου πισω ο,τι καν αν εχει το κινητο εφοσον η συναλλαγη εγινε απο αποσταση. Αν δεν σου γνωστοποιησαν το δικαιωμα σου για υπαναχωρηση εντος 14 ημερων τοτε εχεις 1 χρονο στην διαθεση σου. Θα σου πουν οτι απο την στιγμη που την ανοιξες και μπλα μπλα δεν θα την δεχτουν πισω.. Μην μασας, απειλησε τους με καταγγελια και θα δεις για ποτε θα σου κανουν επιστροφη. Ειχα αντιστοιχο θεμα και πηρα τα χρηματα μου πισω αμεσως.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, efib είπε

Αν δεν σου γνωστοποιησαν το δικαιωμα σου για υπαναχωρηση εντος 14 ημερων τοτε εχεις 1 χρονο στην διαθεση σου. Θα σου πουν οτι απο την στιγμη που την ανοιξες και μπλα μπλα δεν θα την δεχτουν πισω.. Μην μασας, απειλησε τους με καταγγελια και θα δεις για ποτε θα σου κανουν επιστροφη. Ειχα αντιστοιχο θεμα και πηρα τα χρηματα μου πισω αμεσως.

Δεν νομίζω να του δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα. Είχα παρόμοιο θέμα με τα public πριν ένα μήνα περίπου, και μου το άλλαξαν επιτόπου το κινητό. Ίδιος όμιλος είναι, πιστεύω ίδια πολιτική θα έχει. Ts μήπως είχες κανένα night mode ενεργοποιημένο η καμιά ρύθμιση μέσα από την οθόνη και σου κιτρίνιζε;

• Like 1
Δημοσ.

Παλιότερα στο mediamarkt και μου έδωσε τα λεφτά πίσω, μου είχε κάνει εντύπωση διότι περίμενα πιστωτικό. Τώρα στην εποχή παμπλικ δεν ξέρω τι ισχύει. Η λογική λέει άμεση αντικατάσταση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...