Τέρης Α. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, pintourikio είπε + το ένα από τα 2 κλιπς του φίλτρου δεν κουμπώνει Κουμπώνει λίγο δύσκολα και το δοχείο του νερού κινείται κάπως φρακαριστό. Και εμάς ήταν λίγο στραπατσαρισμένα, αλλά δεν έχει εμφανίζει κάποιο θέμα. 38 λεπτά πριν, greekfragma είπε το καπάκι είναι απλά προστατευτικό και φίλτρο για τη σκόνη. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
pintourikio Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Κουμπώνει λίγο δύσκολα και το δοχείο του νερού κινείται κάπως φρακαριστό. Και εμάς ήταν λίγο στραπατσαρισμένα, αλλά δεν έχει εμφανίζει κάποιο θέμα. και φίλτρο για τη σκόνη. Η δεξιά πλευρά δεν κουμπώνει με τίποτα
csontheline Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Κουμπώνει λίγο δύσκολα και το δοχείο του νερού κινείται κάπως φρακαριστό. Και εμάς ήταν λίγο στραπατσαρισμένα, αλλά δεν έχει εμφανίζει κάποιο θέμα. Inventor είναι (φασόν κινέζικο), τι ποιότητα περιμένετε; Τίμιο για τα € του, αλλά ως εκεί. Τα φύλλα μπορεί να είναι λυγισμένα επειδή πιέστηκαν κατά την συναρμολόγηση (δεν είναι δύσκολο), ή ακόμα και να το έχει πειράξει κάποιος στο κατάστημα/έκθεση. @TS Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, γιατί δεν πρόκειται -μάλλον- για σοβαρό πρόβλημα, είναι να στείλεις φωτογραφίες στην inventor και να επικοινωνήσεις και τηλεφωνικώς μαζί τους. Λογικά αυτοί θα σου που είτε να το κρατήσεις και να λάβεις κάποια δωροεπιταγή ή εξτρά υπηρεσία δωρεάν, είτε να το στείλεις πίσω. Επίσης, ρώτα αν στο δικό σου μοντέλο πρέπει να έχει φίλτρο (αυτό το ορθογώνιο πράσινο που τοποθετήται μέσα από το πίσω καπάκι). Κι εγώ είχα Inventor (τίμια αγορά), αλλά το φίλτρο/πίσω καπάκι κούμπωνε δύσκολα και ήθελε χτύπημα. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από csontheline
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, csontheline είπε Inventor είναι (φασόν κινέζικο), τι ποιότητα περιμένετε; Τίμιο για τα € του, αλλά ως εκεί. Όσον αφορά την απόδοση, πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο Daewoo DDE14 (20L ο τωρινός, 12L ο προηγούμενος, 200ε και οι δύο). Για να δούμε θα αντέξει 7 χρόνια (στο 2μηνο τα τίναξε και αντικαταστάθηκε) όπως ο προηγούμενος (ακόμα λειτουργεί);... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
DrLo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, pintourikio είπε Ποοο αυτό που φοβόμουν.. Είναι και το κατάστημα στη Ροδόπη... Άντε να βγάλω άκρη! Απλά μου την δίνει τώρα να ξέρω πως δεν είναι "τέλειος" DOA δεν είναι. Λειτουργεί Στη καλύτερη μπορείς να ζητήσεις αναιτιολόγητη επιστροφή αν το έχεις αγοράσει ηλεκτρονικά. Αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει διαφωνία στο ότι παραδόθηκε έτσι, μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση/επιδιόρθωση. Ασχετα με το τι αποφασίσεις να κάνεις, λειτουργικά δεν υπάρχει κάτι σημαντικό. ΟΚ μπορεί να σε χαλάει η ιδέα ότι είναι έτσι αλλά δεν υπάρχει θέμα απόδοσης (εκτός φυσικά αν έχει σπάσει κάτι και χάνει). Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από DrLo
ekrepali Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, DrLo είπε DOA δεν είναι. Λειτουργεί Δηλαδή άμα παραλάβεις ένα ποδήλατο με στραβές ακτίνες αλλά τσουλάει κανονικά, δεν είναι DOA; 😅
DrLo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δηλαδή άμα παραλάβεις ένα ποδήλατο με στραβές ακτίνες αλλά τσουλάει κανονικά, δεν είναι DOA; 😅 Οχι
AntiCambeR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 DOA θα ήταν αν δεν λειτουργούσε καθόλου. Είναι υποχρεωμένοι να αντικαταστήσουν τα φθαρμένα μέρη.Αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων η πιστωτικό, γίνεται μόνο αν δεν είναι δυνατή η επισκευή λόγω μη εύρεσης ανταλλακτικού. Εγώ θα χαλιόμουν που θα το έβλεπα έτσι. Το στέλνεις πίσω και τα βρίσκεις με τα μεταφορικά, πχ μισά μισά.
StamTheMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, DrLo είπε DOA δεν είναι. Ειναι. Επειδη λεει "dead" δε σημαινει οτι πρεπει να ειναι και... νεκρο. Απλα ελαττωματικο . 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε DOA θα ήταν αν δεν λειτουργούσε καθόλου. Θελω πραγματικα να μαθω πως καταληξατε σε αυτο. "Είναι παροχή του καταστήματος και δεν προβλέπεται από το Νόμο. Συνήθως το χρονικό διάστημα ισχύος είναι η μία εβδομάδα, χωρίς να αποκλείονται άλλες περιπτώσεις. DOA σημαίνει είναι πως αν το προϊόν είναι ελαττωματικό εξαρχής, το κατάστημα (και μόνο αυτό, όχι εσείς ούτε η αντιπροσωπεία) είναι υποχρεωμένο να το αλλάξει καθώς σε αντίθετη περίπτωση πάμε σε άκυρη σύμβαση και αθέμιτη εμπορική πρακτική αφού το κατάστημα υπόσχεται μία υπηρεσία που δεν πραγματοποιεί. Στις περιπτώσεις DOA η λέξη "ελαττωματικό" συνήθως έχει την έννοια του πραγματικού ελαττώματος και όχι της έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας, πάλι χωρίς να αποκλείονται άλλες περιπτώσεις." πηγη https://www.insomnia.gr/forums/topic/536024-βασικός-οδηγός-για-τα-δικαιώματα-του-καταναλωτή-προστιμαανακοινωσεις-γγκ-updated-2-12-2015/ Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από StamTheMan
corsair04 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ήταν σφραγισμένο όταν το παρέλαβες και εάν ναι σε τι συσκευασία ? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από corsair04
pintourikio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, corsair04 είπε Ήταν σφραγισμένο όταν το παρέλαβες και εάν ναι σε τι συσκευασία ? Ναι κανονικά σφραγισμένο και η συσκευασία ήταν οκ
corsair04 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, pintourikio είπε Ναι κανονικά σφραγισμένο και η συσκευασία ήταν οκ Σε ρώτησα γιατί συνήθως στην προσπάθεια να καθαρίσουμε τα στοιχεία γίνονται τέτοιες ζημιές …Υπέθεσα μήπως ήταν εκθεσιακό...Όπως και να έχει όταν αγοράζει κάτι που είναι ακριβό να τραβάς πάντα βίντεο την ώρα του ανοίγματος της συσκευασίας...Επικοινώνησε με το κατάστημα μην αφήνεις τις μέρες να περνούν … 1
pintourikio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Πήρα τηλέφωνο την inventor και μου είπαν να στείλω τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχω τραβήξει, τους τα έστειλα και σε πολύ λίγο με πήραν τηλέφωνο. Μου είπαν ότι δεν έχει τίποτα και ότι όλοι οι αφυγραντήρες και τα κλιματιστικά έτσι είναι, καθώς πρεσάρονται τα πλαστικά για να γίνει η συναρμολόγηση και ότι δεν επηρεάζει στην λειτουργία τους. Είπαν ότι μόνο το καπάκι του φίλτρου μπορεί να θεωρηθεί πρόβλημα και ότι δεν έχουν θέμα να γίνει αντικατάσταση ολόκληρου του αφυγραντήρα, αλλά να ξέρω ότι 99% πάλι θα έρθει με στραβωμένα φύλλα και σε περίπτωση που έρθει με ίσια, θα είμαι η εξαίρεση. Εγώ ζήτησα να γίνει. Γνώμες?
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, pintourikio είπε Πήρα τηλέφωνο την inventor και μου είπαν να στείλω τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχω τραβήξει, τους τα έστειλα και σε πολύ λίγο με πήραν τηλέφωνο. Μου είπαν ότι δεν έχει τίποτα και ότι όλοι οι αφυγραντήρες και τα κλιματιστικά έτσι είναι, καθώς πρεσάρονται τα πλαστικά για να γίνει η συναρμολόγηση και ότι δεν επηρεάζει στην λειτουργία τους. Είπαν ότι μόνο το καπάκι του φίλτρου μπορεί να θεωρηθεί πρόβλημα και ότι δεν έχουν θέμα να γίνει αντικατάσταση ολόκληρου του αφυγραντήρα, αλλά να ξέρω ότι 99% πάλι θα έρθει με στραβωμένα φύλλα και σε περίπτωση που έρθει με ίσια, θα είμαι η εξαίρεση. Εγώ ζήτησα να γίνει. Γνώμες? δικαιολογίες του κ.......... είναι αυτές που λενε. Καλά εκανες και ζήτησες αντικατάσταση.
pintourikio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε δικαιολογίες του κ.......... είναι αυτές που λενε. Καλά εκανες και ζήτησες αντικατάσταση. Μου τα είπαν λένε για να ξέρω και να μην ζητάω πάλι αντικατάσταση. Και του τόνισα να στείλουν καινούριο και όχι κάποιον ανακατασκευασμένο. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από pintourikio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα