Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μόλις μου ήρθε ένας αφυγραντήρας inventor και μετά από έλεγχο που του έκανα βρήκα τα στοιχεία του αφυγραντήρα στραπατσαριμένα (δείτε εικόνες)  + το ένα από τα 2 κλιπς του φίλτρου δεν κουμπώνει (το δεξιά, δεν φαίνεται με το μάτι)

Ζητάω αντικατάσταση? Λέω να επικοινωνήσω με inventor ή προτείνεται με το κατάστημα?

0-02-05-d8433f10c2dead0c81235f5e326beca4c6799a4b111a8d2ec2dc32a90e604a39_6a372ea7119afb81.jpg.fede0619642de158c41e046d71afeb85.jpg0-02-05-5edf9b5168d7ed251e0f6f8dc1fd8b21e16ec1612a35f5fb1e258cb6a6348e75_d6ce069f5fc3ab9e.jpg.cb82ab73081998ddda496cd98b7fc836.jpg0-02-05-69c792f5dd195d605b0f13dd8cc77b6b903ab194bbc3d18a5e9f5b828dab90f1_b7ee02be554a9a6e.jpg.395d255c95b1f37ba74b72a8ed0a22b3.jpg

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δε ξέρω αν αξίζει την ταλαιπωρία. τα φύλλα ισιώνουν άμα ασχοληθείς κάνα 5λεπτο με ένα απλό μαχαίρι κουζίνας. το κλιπσάκι που δε κουμπώνει άνευ σημασίας εκτός αν συντονίζει και τρίζει όλο το καπάκι στη λειτουργία. άμα το "δουλέψεις" λίγο πιθανόν να έρθει κι αυτό στα ίσια του και να εφαρμόζει όπως πρέπει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Μιλας με το καταστημα για DOA ( dead on arival ).

Ποοο αυτό που φοβόμουν.. Είναι και το κατάστημα στη Ροδόπη... Άντε να βγάλω άκρη!

Μόλις τώρα, greekfragma είπε

δε ξέρω αν αξίζει την ταλαιπωρία. τα φύλλα ισιώνουν άμα ασχοληθείς κάνα 5λεπτο με ένα απλό μαχαίρι κουζίνας. το κλιπσάκι που δε κουμπώνει άνευ σημασίας εκτός αν συντονίζει και τρίζει όλο το καπάκι στη λειτουργία. άμα το "δουλέψεις" λίγο πιθανόν να έρθει κι αυτό στα ίσια του και να εφαρμόζει όπως πρέπει.

Απλά μου την δίνει τώρα να ξέρω πως δεν είναι "τέλειος"

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

Αντε οτι τα φυλλα ισιωνουν.

Και αν διαλυσει το καπακι;
Εκει ειναι που δε θα το δεχθουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pintourikio είπε

Ποοο αυτό που φοβόμουν.. Είναι και το κατάστημα στη Ροδόπη... Άντε να βγάλω άκρη!

Απλά μου την δίνει τώρα να ξέρω πως δεν είναι "τέλειος"

αποτέλεσμα κακής συναρμολόγησης είναι πάντως. όχι μεταφοράς ή ευθύνης καταστήματος.

μπορείς να στείλεις απευθείας στο δίκτυο εξυπηρέτησης της inventor σε email τις φωτογραφίες και να ρωτήσεις αν γίνεται αντικατάσταση λόγω κακού ποιοτικού ελέγχου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pintourikio είπε

Αν θεωρεις οτι αξιζει η ταλαιπωρια παραπανω απο το να το δεχθεις,να ισιωσεις τα φυλλα και ισως να δεις μηπως κουμπωσεις καπως το καπακι,τοτε ξεκινα να βγαλεις ακρη. Εγω δε θα καθομουν να βγαλω ακρη,πιανουν τα χερια μου και θα το παλευα,αλλα δε δινω αυτη τη συμβουλη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αντε οτι τα φυλλα ισιωνουν.

Και αν διαλυσει το καπακι;
Εκει ειναι που δε θα το δεχθουν.

τι να διαλύσει ρε συ....προσεκτικά με ένα μαχαίρι τα ισιώνει σα να χτενίζεις μαλλιά είναι. αλουμίνιο ευλύγιστο είναι.

το πλαστικό καπάκι με λίγο κούμπωσε ξεκούμπωσε θα πάρει την ευλυγισία και θα κουμπώνει....σαν όλα τα καπάκια των τηλεκοντρόλ είναι.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 2
Δημοσ.

τι να διαλύσει ρε συ....προσεκτικά με ένα μαχαίρι τα ισιώνει σα να χτενίζεις μαλλιά είναι. αλουμίνιο ευλύγιστο είναι.

το πλαστικό καπάκι με λίγο κούμπωσε ξεκούμπωσε θα πάρει την ευλυγισία θα θα κουμπώνει....σαν όλα τα καπάκια των τηλεκοντρόλ είναι.

Για το καπακι λεω ,οχι για τα φυλλα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Για το καπακι λεω ,οχι για τα φυλλα.

κλιπσάκι τηλεκοντρολ είναι...άμα το δουλέψεις λίγο σπρώξε τράβα θα έρθει. δε σπάει.

Δημοσ.

κλιπσάκι τηλεκοντρολ είναι...άμα το δουλέψεις λίγο σπρώξε τράβα θα έρθει. δε σπάει.

Τωρα ειδα ποιο καπακι λεει.

Υπαρχει πιθανοτητα να το εμποδιζει καποιο φυλλο που εχει βγει πχ δεξια σε σημειο που μπαινει καποιο αυτακι;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Τωρα ειδα ποιο καπακι λεει.

Υπαρχει πιθανοτητα να το εμποδιζει καποιο φυλλο που εχει βγει πχ δεξια σε σημειο που μπαινει καποιο αυτακι;

όχι.

το καπάκι είναι απλά προστατευτικό από χτυπήματα στα φύλλα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

το πλαστικό καπάκι με λίγο κούμπωσε ξεκούμπωσε θα πάρει την ευλυγισία και θα κουμπώνει....σαν όλα τα καπάκια των τηλεκοντρόλ είναι.

Αν δεις όλη η κάτω πλευρά είναι στραβωμένη και αριστερά και στο κέντρο και δεξιά!

Και άντε τα ισιώνω ή τα αφήνω έτσι και αν μετά από καιρό πάθει κάτι και μου πούνε σε κάνα service καμιά μλκια?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pintourikio είπε

Αν δεις όλη η κάτω πλευρά είναι στραβωμένη και αριστερά και στο κέντρο και δεξιά!

Και άντε τα ισιώνω ή τα αφήνω έτσι και αν μετά από καιρό πάθει κάτι και μου πούνε σε κάνα service καμιά μλκια?

σου εξήγησα τι θα κάνεις. αν στείλεις email με φωτογραφίες στην υποστήριξή τους σε μελλοντικό θέμα τα φέρνεις ξανά από το ιστορικό οτι έτσι παρέλαβες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άμα το σκαλίσεις, όχι μόνο δε θα το δεχτούν πίσω αλλά θα χάσεις και την εγγύηση. Δε πρέπει να το χρησιμοποιήσεις καθόλου γιατί μπορεί να έχει κι άλλα κουσούρια που να μη φαίνονται με το μάτι. DOA και επιστροφή στο κατάστημα. Εγώ γι'αυτό το λόγο πλέον τέτοιου είδους αγορές τις κάνω είτε από τοπικό κατάστημα, είτε από Skroutz Plus είτε μέσω Paypal... και πάντα unboxing.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...