gina57 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα! χρειάζεται,αντικατάσταση,ηλεκ/βανας,σε,ενοικιαζόμενη,ιδιοκτησία,κόστος,200€.Πολλά?λίγα?κανονικά? Τι,να,προσέξω? Ευχαριστώ!!!😟
DIGITHEOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 https://www.skroutz.gr/c/1409/ilektrovanes/f/1344944/aytonomias.html?order_by=pricevat&order_dir=asc= Μια ιδεα που κυμαινονται οι ηλεκτροβανες......μετα ειναι η εργασια του υδραυλικου....αν χρειαστει αλλαγη ο κορμος ...αν δεν χρειαστει χρειαζεται μονο ηλεκτρολογος και λιγοτερη δουλεια...υποψιν μπορεις να παρεις και σκετη την ηλεκτροβανα ,χωρις το υδραυλικο μερος αν δεν εχει παθει ζημια... 1
nextios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ πέρυσι πλήρωσα τον υδραυλικό 120 για πλήρες σετ μπλε CIM με τα εργατικά του. Ηταν απλή αντικατάσταση.
KOSTASGP Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Για να μην ανοιγω νεο θεμα. παρατηρηθηκαν νερα απο το ξυλινο κουτι στον διαδρομο που ειναι οι ηλεκτροβανες. Διαπιστωσα οτι ειναι η δικη μου κ χανει απο ενα σημειο που μαλλον βρισκεται η σαλαμαστρα αν το λεω σωστα. Διαρροη νερου, περιπου 2 ποτηρια σφηνακια στις 7 ωρες. ισα που «γλυφει» δηλαδη Ηθελα να ρωτησω αν μπορω να «πατησω» λιγο αυτο το εσωτερικο που δειχνω στα βελακια. Δεν ξερω ομως τι εργαλειο μπαινει εκει. Αν μπαινει κ αν πατιεται φυσικα για να στεγανοποιησει. Ευχαριστω https://files.fm/u/n37r2pdpua
Amaretos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, KOSTASGP είπε Για να μην ανοιγω νεο θεμα. παρατηρηθηκαν νερα απο το ξυλινο κουτι στον διαδρομο που ειναι οι ηλεκτροβανες. Διαπιστωσα οτι ειναι η δικη μου κ χανει απο ενα σημειο που μαλλον βρισκεται η σαλαμαστρα αν το λεω σωστα. Διαρροη νερου, περιπου 2 ποτηρια σφηνακια στις 7 ωρες. ισα που «γλυφει» δηλαδη Ηθελα να ρωτησω αν μπορω να «πατησω» λιγο αυτο το εσωτερικο που δειχνω στα βελακια. Δεν ξερω ομως τι εργαλειο μπαινει εκει. Αν μπαινει κ αν πατιεται φυσικα για να στεγανοποιησει. Ευχαριστω https://files.fm/u/n37r2pdpua Νομιζω δεν ειναι να κανεις δοκιμες με αυτα, αμα αρχιζει και χανει ηρθε η ωρα αλλαγης...
KOSTASGP Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μου ειπαν δεν μπορω να αλλαξω ακομα γιατι δεν εχει βανες απομονωσης και θα πρεπει να αδειασουν τα νερα της κεντρικης θερμανσης κατι το οποιο δεν γινεται οσο ειναι εποχη που λειτουργει ο λεβητας
Amaretos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Ε μάλλον υπομονή τότε μέχρι την άνοιξη που θα σταματήσει η θέρμανση βάλε ένα κουβαδάκι από κάτω να μαζεύεις το νερό που γλύφει, και άλλαξε την μετα
krot Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Εγώ έδωσα 120 για ακριβή ηλεκτοβάνα μαζί με τα εργατικά. Υπάρχουν και πιο φτηνές. Επίσεις η ηλεκτοβάνα επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα