Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει αυτο το 'χαζο' θα ελεγα προβλημα, που με τον ενα ή αλλο τροπο, επανερχεται, είτε σε καποιο δικο μου pc, ειτε σε καποιο αλλο κλπ. Εν προκειμενω τωρα, δεν εμφανιστηκε σε εμενα, αλλα σε αλλο pc της οικογενειας, και ψαχνονται πως θα το κανουν off.

Εκει που πας να γραψεις στο κουτι της google για να αναζητησεις κατι, μπορει να αρχισει να εμφανιζει προτασεις - βρισιες!

Συνηθως υποτιθεται εμφανιζει το τι συνηθως αναζητα ο περισσοτερος κοσμος; Και οτι αναλογα τι πας να γραψεις, προσπαθει να σε βοηθησει;

Πως απενεργοποιειται εντελως αυτη η χαζη δυνατοτητα; Δεν χρειαζομαι καμια προταση και κανενα autocomplete. Θελω να μπορω να γραψω μονος μου εγω ή οποιος αλλος, κι οτι εχει να φερει ως αποτελεσμα η google ας το φερει. Δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει σχεση με το ιστορικο, και δεν καταλαβαινω τι φταιει κι εκει που εχεις ξεχασει αυτο το χαζο προβλημα, κατι γινεται μια στο τοσο και επανερχεται.

Δημοσ.

Αυτό είναι όντως πρόβλημα. Πριν κάποια χρόνια, όταν πατούσες το γ στην αναζήτηση έβγαζε αμέσως "γ.....ιέτε η γυναίκα μου"  και ήταν μεγάλο θέμα επειδή πολλοί έγραφαν γοογλε αντί για google επειδή το πληκτρολόγιο τους ήταν στα Ελληνικά.

Αυτό που ζητάς δεν είναι στις ρυθμίσεις του browser αλλά στις ρυθμίσεις της google. Οπότε στην σελίδα της google πατάς κάτω δεξιά που λέει "Ρυθμίσεις" και μετά "Ρυθμίσεις αναζήτησης". Εκεί κατεβαίνεις στο τμήμα "Αυτόματη συμπλήρωση..." και επιλέγεις "Να μην εμφανίζονται δημοφιλείς αναζητήσεις".

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, micos000 είπε

Αυτό είναι όντως πρόβλημα. Πριν κάποια χρόνια, όταν πατούσες το γ στην αναζήτηση έβγαζε αμέσως "γ.....ιέτε η γυναίκα μου"  και ήταν μεγάλο θέμα επειδή πολλοί έγραφαν γοογλε αντί για google επειδή το πληκτρολόγιο τους ήταν στα Ελληνικά.

Αυτό που ζητάς δεν είναι στις ρυθμίσεις του browser αλλά στις ρυθμίσεις της google. Οπότε στην σελίδα της google πατάς κάτω δεξιά που λέει "Ρυθμίσεις" και μετά "Ρυθμίσεις αναζήτησης". Εκεί κατεβαίνεις στο τμήμα "Αυτόματη συμπλήρωση..." και επιλέγεις "Να μην εμφανίζονται δημοφιλείς αναζητήσεις".

Μου δινεις ενα screenshot να καταλαβω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...