Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 hours ago, ooaris said:

Είναι λεπτά t shirt. Αν έχετε παραπανίσια κιλά σαν και μένα, δεν είναι για έξω. Είναι t shirts σπιτιού. 

μάλλον από αλλου πήρες, γιατί εγώ (XXL) που περνώ πάνω από 5 χρονια από εκεί, θεωρώ το βαμβάκι τους χοντρό για αθηναϊκό καλοκαίρι κιόλας, αύγουστο αυτά που έχουν μεγάλη στάμπα δεν τα φοράω γιατί σκάω

Δημοσ.

Έχω πάρει αρκετές φορές και το παράπονό μου είναι ότι κάθε φορά δεν ταιριάζουν τα νούμερα.  L και XL σε μία παραγγελία είναι διαφορετικό μέγεθος στην επόμενη (στα ανδρικά).  Και έτσι είπα δεν θα ξαναπάρω.  Τα περισσότερα κατέληξαν πιτζάμες σε πιτσιρίκια.

Από ποιότητα όμως δεν έχω κανένα παράπονο.  Και οι στάμπες κρατάνε στα πλυσίματα και το ύφασμα είναι η σωστή ποιότητα.  Και στα ανδρικά και στα γυναικεία.   Θα ήθελα να έχει επιλογή μάρκας / τύπου υφάσματος ώστε κάθε φορά να παίρνω το ίδιο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dark_son20 είπε

μάλλον από αλλου πήρες, γιατί εγώ (XXL) που περνώ πάνω από 5 χρονια από εκεί, θεωρώ το βαμβάκι τους χοντρό για αθηναϊκό καλοκαίρι κιόλας, αύγουστο αυτά που έχουν μεγάλη στάμπα δεν τα φοράω γιατί σκάω

Κοίτα τωρα... μεταξύ μας δηλαδή...  επειδή και εγώ του xxl+ ειμαι...
εμ... δεν φταίει το tshirt που ζεσταινόμαστε το καλοκαίρι... :D
Σίγουρα ειναι καλύτερα απο τα ταληρίσια του ζάρα... (αν παει κανεις ακομά εκει)
Για μένα , καλό , βαρύ tshirt ειναι υφάσμα τυπου circa , volcom κτλ...
Έβρισκα στο t-bar τέτοιο ύφασμα αν ήθελα ένα σκέτο χρώμα noname

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, malias4 είπε

Ρε βοηθηστε λιγο 1.87 με 96 κιλα αλλα με κοιλιτσα παω για ΧL η μεγαλυτερο ; 

Αν δεν είσαι γυμνασμένος με ανοιχτές πλάτες, δεν θα έχεις θέμα. 

Σχετικά με την ποιότητα τους να προσθέσω κι εγω οτι είναι αξιόλογη. Είχα αγοράσει πριν 4-5 χρόνια και δεν έχουν ξεθωριάσει οι στάμπες, ούτε έχει φθαρεί το ύφασμα τους. Ωστόσο θα συμφωνήσω με τον φίλο που ανέφερε οτι έχουν πιο λεπτό ύφασμα απο τα συνηθισμένα "μάρκας" που έχω αγοράσει κατα καιρούς, επίσης απο το εξωτερικό (πχ, Marvel, DC κλπ).

Τέλος, όσοι έχετε αρκετό μυικό όγκο και ανοιχτές πλάτες, ίσως να απογοητευτείτε απο το πως θα κάθεται στο σώμα σας. Συνήθως θα είναι εφαρμοστό στους ώμους,δικέφαλους και ίσως στήθος, και απο τα πλευρά και κάτω θα κρέμεται λίγο σαν σακούλα ( δηλαδή δεν θα στενεύει προς τα κάτω, οπότε ξεχάστε το v-shape). Εκτός κι αν πάρετε μικρότερο νούμερο για να είναι εντελώς εφαρμοστό, αλλα δεν σας το συστήνω γιατί θα φαίνεστε σαν υπερτροφικοί μπέμπηδες (και ψωνάρες).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πάνω από 50 tshirt από το συγκεκριμένο site και τσίμπησα ακόμα μια 6άδα με 5€ το ένα + μεταφορικά 2€.

Όσοι βλέπουν τα tshirt μου πάντα παίρνω εύσημα για το πόσο ψαγμένα είναι.

Αυτό με το νούμερο που ανέφερε ένας φίλος παραπάνω ισχύει οπότε τα παίρνω όλα 2 xl και ανάλογα την περίσταση τα χρησιμοποιώ

Αναμένω τα καινούργια μου σχέδια 😃

(1.87 - 115 κιλά με πλάτες) Άλλα μου πέφτουν πιο μακρυά αλλά κάθονται καλύτερα αλλά κανένα δεν μου βγήκε εφαρμοστό να με κόβει.

Επεξ/σία από gambitgr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...