Kavou_26 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, xDante είπε Υπάρχει bundle me 6 τυχαία και δώρο ένα χριστουγενιάτικο σύνολο 25 ευρώ cyber monday sale Μπορείς να στείλεις λινκ για τις 6 τυχαίες γιατί δεν μπορώ να το βρω ;;; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από Kavou_26
Πιτούλιας Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, ThanosWF είπε Παιδιά έχω αγοράσει πολλές φορές από qweertee και είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά τι παίζει με τα τελωνεία τώρα; Ξέρω ότι έρχονται από Αγγλία και πλέον δεν είναι eu
thodoris_9 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 2 μηνύματα πάνω λέω δεν θα πάρω, τελικά πήρα 6 μπλουζάκια...
xDante Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Kavou_26 είπε Μπορείς να στείλεις λινκ για τις 6 τυχαίες γιατί δεν μπορώ να το βρω ;;; Από κάτω έχει το buy now εγώ δεν πήρα τελικά γιατί έκανα το λάθος και το ανέφερα στη σύζυγο 🤣
ooaris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Είναι λεπτά t shirt. Αν έχετε παραπανίσια κιλά σαν και μένα, δεν είναι για έξω. Είναι t shirts σπιτιού.
stathis97 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 t-shirt 27€ με τα μεταφορικα για το σπιτι/παραλια το καλοκαιρι,αν ειναι οκ σαν ποιοτητα δεν ειναι ασχημα. 4επιλογης+2 τυχαια+Christmas Print δωρο Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από stathis97
deadp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, ooaris είπε Είναι λεπτά t shirt. Αν έχετε παραπανίσια κιλά σαν και μένα, δεν είναι για έξω. Είναι t shirts σπιτιού. Τόσο χάλια;
ooaris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, stathis97 είπε 7 t-shirt 27€ με τα μεταφορικα για το σπιτι/παραλια το καλοκαιρι,αν ειναι οκ σαν ποιοτητα δεν ειναι ασχημα. Ναι δεν κρινω την τιμή. Απλώς αναφέρω πως για τους περισσότερους δεν είναι το t shirt που θα φορέσεις "για καλό", έξω. Εγώ, ας πούμε, έχω λιγότερα από 7 quality t-shirts και καμιά 50αρια που τα έχω για αού χρήση. Δεν θα δώσω ένα μεροκάματο για να τα κάνω 57... Just saying 3 λεπτά πριν, deadp είπε Τόσο χάλια; Χάχα... Όχι μια χαρά στάμπες έχουν και ανθεκτικές αν τις προσέξεις.κια τα νούμερα τους δεν είναι κινέζικο style. Απλώς έχουν λεπτή υφανση. Με άρπαξε ο πιτσιρικάς από την λαιμοκοψη τις προάλλες και μου έβγαλε το βυζι έξω 🤣
Πιτούλιας Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, ooaris είπε Ναι δεν κρινω την τιμή. Απλώς αναφέρω πως για τους περισσότερους δεν είναι το t shirt που θα φορέσεις "για καλό", έξω. Εγώ, ας πούμε, έχω λιγότερα από 7 quality t-shirts και καμιά 50αρια που τα έχω για αού χρήση. Δεν θα δώσω ένα μεροκάματο για να τα κάνω 57... Just saying Εξαρτάται τί τύπος είναι ο καθένας φίλε μου. Άλλοι ζούνε και εξαρτώνται από τις "φίρμες" και άλλοι απλά φοράνε κάτι άλλο, ενίοτε και με περιεχόμενο. Για παράδειγμα, είχα πάρει στην περσινή προσφορά αυτά τα 3, μεταξύ άλλων, και τα έχω "ξεσκίσει". Μέχρι και με κοστούμι τα έχω φορέσει.
giorginho Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Αυτο το never forget το εβαλα κι εγω στο καλαθι, μαζι με άλλα 5 απο 3€ εως 9€, συνολο για την 6αδα 40€. Δεν με τρωει αρκετα ομως ωστε να παραγγειλω...
Aias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 γενικα προσφορες βγαζει σε σταθερο ρυθμο κατι σαν τα Hawkers γυαλια οποτε και να μην παρετε τωρα σε κανα μηνα παλι κατι θα εχει (στις γιορτες). Τα μπλουζακια ειναι αρκετα καλα για τα λεφτα τους και μετα απο 2 χρονια περιπου δεν εχουν ασπρισει/ξεβαψει.Ανετα ειναι μια χαρα γενικα.Κοντομανικα εχω παρει ,μακρομανικα δεν ξερω.
SantoPtol Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, thodoris_9 είπε Πείτε κάτι για το μέγεθος ρε παίδες. Θα μας έρθει αφαλό το Large στους 1,85; Είμαι 1,82 και 94 κιλά, έχω αγοράσει L και είμαι ΟΚ, αν έπαιρνα Μ θα ήταν κολλητό με την κοιλιά μου. Όσο για το μήκος είναι αρκετά μακρυά μπλουζάκια και ακόμα και τα πιο παλιά μου δεν έχουν μαζέψει ούτε σαν σε φάση να σκύψω και να φανεί η μέση. Για 4€/μπλουζάκι είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις!!
Πιτούλιας Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giorginho είπε Αυτο το never forget το εβαλα κι εγω στο καλαθι, μαζι με άλλα 5 απο 3€ εως 9€, συνολο για την 6αδα 40€. Δεν με τρωει αρκετα ομως ωστε να παραγγειλω... Πέρσι περίπου τέτοια εποχή, είχε βγεί προσφορά με όλα τα μπλουζάκια στα 4 ευρώ. Τα παραπάνω έχουν τώρα 9. Όποιος πρόλαβε-πρόλαβε τότε, για μερικά καλά σχέδια τα οποία τώρα είναι ακριβά. Από πέρσι πάντως, και την τότε προσφορά, δεν έχω ξαναδεί κάτι καλύτερο σε τιμές, έρχεται mail κάθε μέρα. Γι' αυτό ανέβασα και το θέμα άλλωστε. Γενικά πάντως, ο καθείς κρίνει με το γούστο και την τσέπη του πριν κάνει την παραγγελία. 1
17N_Terrorist Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά.. τα μπλουζάκια είναι μια χαρά. Και μην διαβάζω είναι του σπιτιού. Μια χαρά φοριούνται έξω και με ρωτάνε κιόλας από πού τα πήρα.. πάρτε τα 6 random. Μου έχει έρθει έτσι ένα με μια αλεπού που φοράει κασκόλ σε καφέ χρώμα. Και μια άλλη φορά ένα μαύρο που έχει όλες τις μεγάλες νίκες της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Δλδη ένας αντίστοιχος Ρωμαίος golden dawn θα το φόραγε περήφανα.. Προσωπικά, έκανα παραγγελία black Friday και μάλλον θα ξαναπαραγγειλω τα random. Κάποια τα έχω πάνω από 3ετια και η στάμπα κομπλέ. Στην τελική εάν κάτι δεν σου αρέσει το χαρίζεις σε ένα φίλο που θα ταιριάζει στα γούστα του. Όποιος έχει αντίθετη άποψη το συζητάμε, με μόνο σκοπό να του αλλάξω γνώμη. ευχαριστούμε τον ts
thanasis00 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, stathis97 είπε Απο ποιότητά πως ειναι,μετα απο 5 πλυσίματα φοριούνται; Μια χαρά είναι, αργούν πολύ να χαλάσουν, έχω ακόμα t-shirt προ 3-4 χρόνων και είναι σε πολύ καλή κατάσταση ακόμα το σχέδιο. 2 λεπτά πριν, 17N_Terrorist είπε Παιδιά.. τα μπλουζάκια είναι μια χαρά. Και μην διαβάζω είναι του σπιτιού. Μια χαρά φοριούνται έξω και με ρωτάνε κιόλας από πού τα πήρα.. πάρτε τα 6 random. Μου έχει έρθει έτσι ένα με μια αλεπού που φοράει κασκόλ σε καφέ χρώμα. Και μια άλλη φορά ένα μαύρο που έχει όλες τις μεγάλες νίκες της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Δλδη ένας αντίστοιχος Ρωμαίος golden dawn θα το φόραγε περήφανα.. Προσωπικά, έκανα παραγγελία black Friday και μάλλον θα ξαναπαραγγειλω τα random. Κάποια τα έχω πάνω από 3ετια και η στάμπα κομπλέ. Στην τελική εάν κάτι δεν σου αρέσει το χαρίζεις σε ένα φίλο που θα ταιριάζει στα γούστα του. Όποιος έχει αντίθετη άποψη το συζητάμε, με μόνο σκοπό να του αλλάξω γνώμη. ευχαριστούμε τον ts Συμφωνώ ότι δεν είναι για το σπίτι, τα σχέδια είναι σούπερ, τα designs πολύ φρέσκα και με ωραία χρώματα, παίζει να χω πάρει καμία 20αρια τόσα χρόνια, όλα τέλεια. Απλά εμένα τα τυχαία δε μου χουν κάτσει ωραία σχέδια, γι'αυτό και το ανέφερα. Αλλά γούστα είναι αυτά, μπορεί σε άλλους να αρέσουν πιο πολλά σχέδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις