Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιάς και το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν και είναι δημοφιλές εδώ, καλό είναι να δημοσιευτεί το τρέχον promotion.

Στα 6 μπλουζάκια, τα οποία ξεκινάνε από 2 ευρώ, υπάρχουν δωρεάν μεταφορικά και απ' ότι κατάλαβα παίρνεις και δώρο μιά τυχαία χριστουγεννιάτικη αφίσα.

Προσωπικά πήρα 6 από τα "φθηνά" και η τελική τιμή ήταν 23 ευρώ. Μιά χαρά νομίζω.

Η ποιότητα και τα μεγέθη είναι λίγο υπό συζήτηση, αλλά για τέτοιες τιμές δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να απαιτήσω και πολλά-πολλά.

Η προσφορά ισχύει για ακόμα 8 ώρες.

https://www.qwertee.com/shop?sort=price

Επεξεργασία: Στα δωρεάν μεταφορικά αναφέρεται πως το πακέτο είναι ανασφάλιστο. Υπάρχει και επιλογή με 1 ευρώ για ασφάλιση. Στην πράξη δεν ξέρω τί σημαίνει αυτό, αλλά καλό είναι να αναφερθεί.

Επεξ/σία από Πιτούλιας
Μεταφορικά
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε

Μιάς και το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν και είναι δημοφιλές εδώ, καλό είναι να δημοσιευτεί το τρέχον promotion.

Στα 6 μπλουζάκια, τα οποία ξεκινάνε από 2 ευρώ,

2 μπλουζακια ειναι μονο με 2ευρω απο ο,τι βλεπω, εκτος αν κανω λαθος, αλλα το λινκ σου πατησα. Πολυ κακος, μαρκετινιστικος τιτλος θα ελεγα. 

• Like 2
  • Confused 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

2 μπλουζακια ειναι μονο με 2ευρω απο ο,τι βλεπω, εκτος αν κανω λαθος, αλλα το λινκ σου πατησα. Πολυ κακος, μαρκετινιστικος τιλος θα ελεγα. 

Αφού ξεκινάνε από 2 ευρώ, τί ήθελες να γράψω; ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ; Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.

Σβήστο λοιπόν το γ@μωθέμα και άσε τις παρατηρήσεις άνευ ουσίας.

• Like 8
  • Confused 1
  • Sad 2
  • Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε

Αφού ξεκινάνε από 2 ευρώ, τί ήθελες να γράψω; ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ; Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.

Σβήστο λοιπόν το γ@μωθέμα και άσε τις παρατηρήσεις άνευ ουσίας.

Ευγε, ωραιοι τροποι.

(Ανευ ουσιας ειναι να μην παραπληροφορειται το κοινο και η επισημανση οτι θα βρει κατι αλλο απο αυτο που περιμενει διαβαζοντας κατι; Σε καποια νουμερα μαλιστα δεν εχει καμια με 2 ευρω, στα περισσοτερα μονο μια. Το 95ή99% ειναι στα 5ευρω και πανω).

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.

Σε XL μέγεθος πάντως δείχνει μόνο 1 σχέδιο στα 2 ευρώ, μετά έχει λίγα στα 3 και μετά στα 5 ευρώ... Οπότε ίσως συμφέρει ακόμα, αλλά μπαίνουν κατά καιρούς παρόμοιες προσφορές σε αυτά τα χρήματα. Επειδή έχω ξαναπάρει τα τυχαία μπλουζάκια σε καλή τιμή, να πω ότι σπάνια θα δείτε ωραία σχέδια, 2 φορές που το χω δοκιμάσει, 1-2 από τα 6 θα φορούσα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanasis00 είπε

Σε XL μέγεθος πάντως δείχνει μόνο 1 σχέδιο στα 2 ευρώ, μετά έχει λίγα στα 3 και μετά στα 5 ευρώ... Οπότε ίσως συμφέρει ακόμα, αλλά μπαίνουν κατά καιρούς παρόμοιες προσφορές σε αυτά τα χρήματα. Επειδή έχω ξαναπάρει τα τυχαία μπλουζάκια σε καλή τιμή, να πω ότι σπάνια θα δείτε ωραία σχέδια, 2 φορές που το χω δοκιμάσει, 1-2 από τα 6 θα φορούσα...

Απο ποιότητά πως ειναι,μετα απο 5 πλυσίματα φοριούνται; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες πας εκεί που λέει cyber monday Insanitee sale επιλέγεις ποσότητα/μεγεθος και αν παρεις τα 6 τυχαία σου δίνει δώρο ένα χριστουγεννιάτικο σύνολο 7  βγαίνει 24 ευρώ  3.5 ευρώ το ένα +1 ευρώ μεταφορικά τελική τιμή είχε βγάλει και πέρισυ κάτι παρόμοιο ..

Επεξ/σία από xDante
  • Thanks 1
Δημοσ.

πηρα 3 tshirt με 2ε το ενα και αλλα 3 random με 4ε το ενα . και δωρο το print ....

παλια ειχαν πιο πολλα σχεδια να διαλεξεις με 2ε .....

Δημοσ.

Παιδιά έχω αγοράσει πολλές φορές από qweertee και είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά τι παίζει με τα τελωνεία τώρα; Ξέρω ότι έρχονται από Αγγλία και πλέον δεν είναι eu

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε

Πείτε κάτι για το μέγεθος ρε παίδες. Θα μας έρθει αφαλό το Large στους 1,85;

Είμαι 1.85 κι 84 κιλά, χωρίς (μπυρο)κοιλιά. Πήρα πέρσι τα M και μου έρχονται ακριβώς, και με λίγο αέρα.

Εάν έχεις κοιλίτσα, πας στο L υποχρεωτικά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πιτούλιας είπε

Είμαι 1.85 κι 84 κιλά, χωρίς (μπυρο)κοιλιά. Πήρα πέρσι τα M και μου έρχονται ακριβώς, και με λίγο αέρα.

Εάν έχεις κοιλίτσα, πας στο L υποχρεωτικά.

Ευχαριστώ αδερφέ, δεν βλέπω νούμερα δυστυχώς. 2-3 κομμάτια και μετά τα ακριβότερα των 5€ και πάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ThanosWF είπε

Παιδιά έχω αγοράσει πολλές φορές από qweertee και είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά τι παίζει με τα τελωνεία τώρα; Ξέρω ότι έρχονται από Αγγλία και πλέον δεν είναι eu

Από Ιρλανδία έρχονται. Δεν υπάρχει θέμα. (All orders shipped from within the EU)

Επεξ/σία από geodevil
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...