Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν καλοπροαίρετος και τα έβαλα day one σε ένα partition να τα τσεκάρω. Δεν έχω δει πιο οπτικά inconsistent γραφικό περιβάλλον. Ότι να ναι γενικά και το χειρότερο δεν υπάρχει τρόπος να κάνει scale αυτόματα το λειτουργικό όλων των UI elements του ώστε να δείχνει σωστά, όπως το κάνουν αυτόματα και το Ubuntu και macOS που χρησιμοποιώ στην ίδια 32 ιντσών 2560x1440 οθόνη. Μεγαλώνεις τα (υποτίθεται) system fonts στις ρυθμίσεις, αλλά στον File Explorer και σε άλλα random σημεία παραμένουν τοσοδούλια. Για να μεγαλώσεις τα εικονίδια του dock πρέπει να μπεις στο registry και το αποτέλεσμα είναι μια αντιαισθητικά ξεχειλωμένη μπάρα με κενό πάνω και κάτω από το ρολόι και τις ειδοποιήσεις και τα εικονίδια των εφαρμογών κολλημένα ασφυκτικά μεταξύ τους με άπειρο χώρο δεξιά και αριστερά. Και φυσικά παράθυρα όπως π.χ. ο device manager βγαλμένα από εποχές Windows 95. Ντάξει για την Apple, αλλά είναι ΤΡΕΛΟ ακόμα και τα mainstream desktop environments του Linux να είναι πιο consistent και απείρως πιο καλοσχεδιασμένα τη στιγμή που φτιάχνονται αποκλειστικά από εθελοντές, ενώ μια εταιρία του Big 5 να μην μπορεί τόσα χρόνια να φτιάξει κάτι της προκοπής. Πραγματικά ήλπιζα να μου αρέσουν (νόμιζα βλακωδώς ότι τα κεντρικά εικονίδια στο dock θα έκαναν την εμπειρία πιο LInux-like και Mac-like ) αλλά πραγματικά τα Windows 10 (που δεν μου αρέσουν) είναι όαση μπροστά τους.

Επεξ/σία από MetroStar
  • Like 6
Δημοσ.

Ξερετε τι να κανετε αν δεν σας αρεσουν? Να κρατησετε τα windows xp η επειδη ειστε πιο μπροστα απο ολους να βαλετε Linux που εχει το 2% του "ψαγμενου" πλανητη. Πιο τοξικο community απο εσας εδω μεσα δεν εχω ξαναδει πουθενα.

• Like 7
  • Thanks 2
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Δύσκολα θα ξεχαστούν τα 7άρια Ultimate με τα original Aero εφέ και όλα τα υπόλοιπα εφέ και καλούδια. Τα ψευδο-3D εφέ και πολλά άλλα δεν τα έχω δει στα Metro 8άρια, ούτε στα υβριδικά 10άρια, ούτε στα Mica, a.k.a. Aero από τα Lidl όπως είπε σωστά ο φίλος πιο πάνω 11άρια... 1 στους 5 ακόμη έχει τα 7άρια παρά τον πόλεμο που έχουν δεχθεί από την ίδια την M$... Το θέμα είναι τι κάνουμε από το 23 και μετά, μετά τη λήξη υποστήριξης των ESU ενημερώσεων...

• Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Mivas (myphone) είπε

Δύσκολα θα ξεχαστούν τα 7άρια Ultimate με τα original Aero εφέ και όλα τα υπόλοιπα εφέ και καλούδια. Τα ψευδο-3D εφέ και πολλά άλλα δεν τα έχω δει στα Metro 8άρια, ούτε στα υβριδικά 10άρια, ούτε στα Mica, a.k.a. Aero από τα Lidl όπως είπε σωστά ο φίλος πιο πάνω 11άρια... 1 στους 5 ακόμη έχει τα 7άρια παρά τον πόλεμο που έχουν δεχθεί από την ίδια την M$... Το θέμα είναι τι κάνουμε από το 23 και μετά, μετά τη λήξη υποστήριξης των ESU ενημερώσεων...

ευχομαι να βαλουν και αλλα εφε απο το Aero οπως το aero snap κτλ .εγω περιμενω να γινει ενοιποιηση του file explorer με τον control panel οπως ηταν παλια.

Δημοσ.

Τα 10αρια νομίζω ότι έχουν ρύθμιση για τα εφέ αν και σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν στον μακ. 

Δημοσ.

Δεν κοιτάνε να μάς δώσουν τη δυνατότητα να βάζουμε κανένα widget στο desktop ή στο start menu που θυμίζει κινητό της Amazon προ δεκαετίας...

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, D0pe είπε

Ξερετε τι να κανετε αν δεν σας αρεσουν? Να κρατησετε τα windows xp η επειδη ειστε πιο μπροστα απο ολους να βαλετε Linux που εχει το 2% του "ψαγμενου" πλανητη. Πιο τοξικο community απο εσας εδω μεσα δεν εχω ξαναδει πουθενα.

οταν θα σκασει χαρακτηριστικο που σου χαλαει το workflow η αφαιρεσουν κατι που χρειαζεσαι κ παραπονεθεις εδω θα ειμαι να σου πω αυτο ειναι κ αμα σου αρεσει αλλιως βγαλτα κ τα κουβαδακια σου αλλου

• Like 4
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...