AntonisV013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η προπώληση εισιτηρίων για μία ταινία άρχιζε σήμερα, αλλα στο site των Village έχει την ταινία στις προσεχώς και δέν έχει πουθενά για να κλείσω εισιτήρια. Η αλήθεια είναι πως δέν έχω ξανακλείσει εισιτήρια και δέν ξέρω πώς και τί ακριβώς. Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς λειτουργεί αυτό; Είναι λάθος των Village ή απλά θα εμφανιστεί η επιλογή για προπαραγγελία πιο μετά; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από AntonisV013
Catalyst Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Εάν γράφεις για το "Spider-Man: No Way Home", το έχουν ήδη βάλει για προπαραγγελία. Πιθανότατα θα καθυστέρησαν μερικές ώρες να ανοίξουν τις προπαραγγελίες.
AntonisV013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Στις 29/11/2021 στις 5:20 ΜΜ, Catalyst είπε Εάν γράφεις για το "Spider-Man: No Way Home", το έχουν ήδη βάλει για προπαραγγελία. Πιθανότατα θα καθυστέρησαν μερικές ώρες να ανοίξουν τις προπαραγγελίες. Ευχαριστώ πολύ φίλε το είδα την ίδια μέρα αυτό αλλά ξέχασα να ανοίξω το forum. Μια ακόμα ερώτηση. Γίνετε ακόμα να βγάλω τα εισιτήρια από ένα κατάστημα Γερμανός; Θυμάμαι πριν 2 χρόνια ο αδερφός μου έτσι είχε κλείσει εισιτήρια για το infinity war.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα