Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εχω gigabyte σε 775 και δουλευει στο γραφειο αδιακοπα εδω και 14 χρονια.

Και παλι αυτο δεν λεει τιποτα πηγαινοντας χρονια πισω οπως πηγες εσυ.

Εγω εχω στησει αρκετα pc απο το 2018 και μετα σου αναφερω (πανω απο 12-15) και με msi και με giagbyte χωρις κανενα θεμα.

Δουλευουν πραγματικα αδιακοπα μερικα απο αυτα μαλιστα με games ολη την ημερα απο πιτσιρικια.

4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ότι τις κατασκεύαζε η Gigabyte.

Εαν εχεις συγκεκριμενα παραδειγματα και ιδια αποψη μπορω να την ακουσω.

Μιλαμε για γενια 9-10-11 ιντελ για να εχει βαση στη συζητηση μας.

Νομιζω οτι δεν βοηθαμε ετσι τον κοσμο πετωντας απλα μια κουβεντα.

Εγω δεν "τα παιρνω" ουτε απο τη gigabyte ουτε απο την msi.

Κοιταζω να πληρωνω πραγματα vfm και να μπορω να κανω τη δουλεια μου οπως εγω θελω.

Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορώ να βοηθήσω τότε, δεν έχω ακούσει για προβλήματα σε Intel από καμία εταιρεία στα 5xx μέχρι στιγμής.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

H αναβαθμιση bios εχει να κανει με το εκαστοτε μοντελο,δεν μπορω να το γνωριζω.

Φυσικα και δεν χρειαζεται update για να δουλεψει.

Το xmp θελει σιγουρα ενεργοποιηση.

Δεν θεωρω οτι θα κανεις κατι αλλο ιδιαιτερο.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, ήταν πολύ ουσιαστικό που έστρεψες την προσοχή μου και στις Β560. Αυτή τη στιγμή είμαι ανάμεσα στις εξής επιλογές (οι τιμές είναι από καταστήματα με άμεση διαθεσιμότητα):

Gigabyte B560Μ Aorus Elite (130 €)

Gigabyte B560Μ Aorus Pro ΑΧ WiFi (160 €)

MSI Z590 Pro WiFi (180 €)

Η διαφορά στις τιμές είναι μικρή και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Και για τις τρεις μητρικές έχω διαβάσει αναλυτικές κριτικές και έχω πειστεί ότι αποτελούν πολύ καλές επιλογές για να στηθεί ένα σύστημα με τον i5-11500. Επομένως η τελική διαλογή έχει να κάνει με τα πλεονεκτήματα του κάθε chipset (B560 vs Z590) και το ποιός κατασκευαστής έχει κάνει καλύτερη υλοποίηση στα συγκεκριμένα μοντέλα (Gigabyte vs MSI).

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, terinconu είπε

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, ήταν πολύ ουσιαστικό που έστρεψες την προσοχή μου και στις Β560. Αυτή τη στιγμή είμαι ανάμεσα στις εξής επιλογές (οι τιμές είναι από καταστήματα με άμεση διαθεσιμότητα):

Gigabyte B560Μ Aorus Pro ΑΧ WiFi (160 €)

MSI Z590 Pro WiFi (180 €)

Η διαφορά στις τιμές είναι μικρή και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Και για τις τρεις μητρικές έχω διαβάσει αναλυτικές κριτικές και έχω πειστεί ότι αποτελούν πολύ καλές επιλογές για να στηθεί ένα σύστημα με τον i5-11500. Επομένως η τελική διαλογή έχει να κάνει με τα πλεονεκτήματα του κάθε chipset (B560 vs Z590) και το ποιός κατασκευαστής έχει κάνει καλύτερη υλοποίηση στα συγκεκριμένα μοντέλα (Gigabyte vs MSI).

https://pangoly.com/en/compare/motherboard/msi-z590-pro-wifi-vs-gigabyte-b560-aorus-pro-ax

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, terinconu είπε

Παρηγγειλα μια πριν λιγες μερες σε αυτο το καταστημα αμεσα διαθεσιμη στα 112,89.

https://psaxto.com/product/gigabyte-ga-b560m-aorus-elite-1200-d/?skr_prm=WyJkYjI0YzgwOC0yZmI1LTRlNTItOWJjZi01OWI2YjI4NWU0OGYiLDE2MzgyMjI3Mjk2MzgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να προχωρήσω με την MSI Z590 Pro Wifi αντί της Gigabyte B560M Aorus Elite που σαφέστατα ήταν η πιο VFM επιλογή. Ευχαριστώ triplex1 kai JDROGAS για τις πολύτιμες πληροφορίες και την βοήθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...