Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, cmour79 είπε

Με - 15% στο site τους βγαίνουν 68€. Προτείνονται ακόμα και σε αυτή τη τιμή;  το μετάνιωσα που δεν τα πήρα στα 56€. 

Κάτσε να δούμε άμα σου προτινούμε αυτά! Ακόμα δεν έχουν έρθει σε κανέναν!

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα πριν λιγο. 

Πολύ ωραία θήκη στη συσκευασία, ωραία μαξιλαράκια και καλή εφαρμογή. 

Κατασκευη αρκετά ικανοποιητική γενικά και αν συνυπολογισεις το επίπεδο τιμής, εξαιρετικά ικανοποιητική.

Ήρθαν με 50% μπαταρία.

Ήχος καλός με tidal, τώρα τα συνδέω με την εφαρμογή να παίξω λίγο.

ΦΟΒΕΡΟ noice cancellation, όχι απλά για την τιμή τους, γενικά. 

Πολύ θετικό το transparency με το gesture, καθως και το nfc το οποίο δεν περίμενα να είναι τόσο χρήσιμο.

Σε οτι αφορά μπαταρία και γενικοτερη αντοχή κατασκευής δεν μπορώ να εκφέρω άποψη προφανώς ακόμη.

Το μόνο που με "ανησυχεί" κάπως είναι το μαξιλαράκι που ακουμπάει στο κεφάλι, το οποίο δεν είναι αποσπώμενο και σε περίπτωση που φθαρεί σύντομα (δε δείχνει κάτι τέτοιο, απλά είμαι λίγο ψειρας) δεν ξέρω πως θα μπορέσεις να το αντικαταστήσεις/ επισκευάσεις.

Στα 55 κλεψιά. Στα 68 πάλι θα τα έπαιρνα προσωπικά, καθώς δε νομίζω ότι υπάρχει σε αυτό το range κάτι αντίστοιχο.

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vins είπε

Παρέλαβα πριν λιγο. 

Πρέπει να είσαι όντως ο πρώτος. Θεσσαλονίκη;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Πρέπει να είσαι όντως ο πρώτος. Θεσσαλονίκη;

Ναι Θεσσαλονίκη, από χθες ήταν εδώ αλλά προφανώς λόγω εορτών οι κουριερ έχουν αυξημένο φόρτο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vins είπε

Ναι Θεσσαλονίκη, από χθες ήταν εδώ αλλά προφανώς λόγω εορτών οι κουριερ έχουν αυξημένο φόρτο. 

Ναι, το γνωρίζω καθώς ήρθαν οδικώς από Βουλγαρία.

Δημοσ.

Εμένα η ACS έχει στείλει μήνυμα ότι θα παραδοθεί σήμερα (Αθήνα) αλλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ψυχή, μπορεί και να πάει για αύριο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμένα έχουν έρθει (Θεσσαλονίκη) 

Λοιπόν να πω την εμπειρία μου καθώς είχα και τα κορυφαία ΧΜ4 της Sony (αλλά μου τα λουφαρανε οι ρουφιάνοι σε ένα ταξιδάκι που έκανα) και AirPods Pro τώρα.

• Κατασκευή την περίμενα χειρότερη είναι πολύ ικανοποιητική ειδικά για τα λεφτά τους!
  • Θήκη μεταφοράς και γαμώ μπράβο τους!
  • Άνεση προς το παρόν τα δοκιμάζω. Εδώ και 1.30 ώρα ελάχιστα άρχισαν να με ενοχλούν αλλά γενικά φαίνονται οκ!
  • Ήχος τώρα.. είναι πολύ καλός για τα χρήματα τους (56€) το μπάσο πολύ δυνατό με το EQ τα έφερα στα μέτρα μου είναι άριστος για την τιμή τους, καλός στο γενικό πλαίσιο!
  • Noise Canceling προσωπικα απογοητεύτηκα .. όχι γιατί δεν είναι καλό αλλά τόσο hype σε reviews(μάλλον πληρωμένα) και περίμενα επιπέδου ΧΜ4.. καμία σχέση λίγο χειρότερο απο τα AirPods αλλά στο 1/3 των χρημάτων τους έτσι! Δουλέυει; ναι Μειώνει αισθήτα; ναι αλλά τίποτα το mind blowing που λες εεε τους μακάκες τους έκλεψα! 
    Για τα χρήματα τους είναι άριστα αλλά μέχρι εκεί (τα AirPods Pro έχουν καλύτερο για να καταλάβετε μέσα στο σπίτι πάντα και στο μπαλκόνι με αρκετή κίνηση στον κάτω δρόμο)
  • Αυτό που είναι άχρηστο και καθόλου ικανοποιητικό το transparecy mode.. Πολύ κακό οι φωνές σαν να ακούς ρομποτ και οι ήχοι λες και βγαίνουν απο ηχεία του 90' (όσοι είχαν επιτραπέζιο πισί παλιά με 2 μπεζ ηχείακια δίπλα στο monitor κάπως έτσι)

Γενικά για τα χρήματα τους είναι άριστα ,για κάποιον που έχει συνηθίσει σε high end όχι, δεν είναι αντικαταστάτης των ΧΜ4 που ακόμα κλαιω:Ρ

Ικανοποιημένος από την αγορά σίγουρα και με το παραπάνω απλά περίμενα το WOW με όλα τα βίντεο αξιολογήσεις που είδα!
Άμα τα δεις σαν 60€ ακουστικά χωρίς να δεις reviews η δεν είχες κάποιο high end ζευγάρι θα πάθεις πλάκα ναι!

Όπως και να έχει ένα thumps up και πάλι στον TS γιατί είναι πολυ καλό VFM ζευγάρι

**Bonus point 

To sleeping mode γαμώ (βγάζει ήχουν για να ηρεμήσεις και να κοιμηθέις καλύτερα κύμα/φωτία/βροχή κλπ) θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα σε κάνενα μεσημεριανό υπνάκο

Επεξ/σία από 4four
  • Like 5
Δημοσ.

Ευχαριστούμε πολύ για το αναλυτικό review, κυρίως επειδή έχεις εμπειρία από XM4 και μπορείς να κάνεις σύγκριση.

Μία παρατήρηση μονο, βάζε σημεία στίξης γιατί δυσκολεύεται ο αναγνώστης να πιάσει το νόημα των γραφομένων σου, όπως παρακάτω: 

16 λεπτά πριν, 4four είπε

Γενικά για τα χρήματα τους είναι άριστα για κάποιον που έχει συνηθίσει σε high end όχι δεν είναι αντικαταστάτης τους ακόμα κλαιω τα ΧΜ4 μου:Ρ

Μάλλον έπρεπε να μπουν ένα-δύο κόμματα

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, neo_geo13 είπε

Ευχαριστούμε πολύ για το αναλυτικό review, κυρίως επειδή έχεις εμπειρία από XM4 και μπορείς να κάνεις σύγκριση.

Μία παρατήρηση μονο, βάζε σημεία στίξης γιατί δυσκολεύεται ο αναγνώστης να πιάσει το νόημα των γραφομένων σου, όπως παρακάτω: 

Μάλλον έπρεπε να μπουν ένα-δύο κόμματα

Ναι φίλε μου έχεις δίκαιο! Συγνώμη άμα το έκανα κουραστικό έχω δυσλεξία και που γράφω είναι θαύμα :Ρ

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια για να μην μπερδευόμαστε.

Δεν έχει καμία απολύτως ουσία να συγκρίνουμε τα ακουστικά του θέματος με τέτοια ακουστικά (xm4).

Να ξέρουμε τι πληρώνουμε και τι αγοράζουμε.

Αρχικά μιλάμε για 55€ με 200+. Δεν πληρώνουμε 150€ παραπάνω για το όνομα μόνο, μην τρελαθούμε..

Το nc των anker είναι εξαιρετικό για την τιμή τους, αλλά και γενικά.

Απλώς η Sony στο συγκεκριμένο κομμάτι του nc και price range παίζει μόνη της ουσιαστικά, ακόμη και δίπλα σε ακουστικά που είναι πολύ πιο ακριβα από τα xm4. 

Επίσης αν περιμένετε audiophile επίπεδα σε τέτοιου είδους ακουστικά όπως τα anker, sorry αλλά εσείς φταίτε!

Για την all around χρήση, nc, μπαταρία και ευχρηστία, σε αυτό το επίπεδο τιμής, δεν έχω πετύχει κανένα αντίστοιχο των q30 και εχω δοκιμάσει πολλά.

Και στα 68 τα ξαναγοραζα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, vins είπε

Παιδια για να μην μπερδευόμαστε.

Δεν έχει καμία απολύτως ουσία να συγκρίνουμε τα ακουστικά του θέματος με τέτοια ακουστικά (xm4).

Να ξέρουμε τι πληρώνουμε και τι αγοράζουμε.

Αρχικά μιλάμε για 55€ με 200+. Δεν πληρώνουμε 150€ παραπάνω για το όνομα μόνο, μην τρελαθούμε..

Το nc των anker είναι εξαιρετικό για την τιμή τους, αλλά και γενικά.

Απλώς η Sony στο συγκεκριμένο κομμάτι του nc και price range παίζει μόνη της ουσιαστικά, ακόμη και δίπλα σε ακουστικά που είναι πολύ πιο ακριβα από τα xm4. 

Επίσης αν περιμένετε audiophile επίπεδα σε τέτοιου είδους ακουστικά όπως τα anker, sorry αλλά εσείς φταίτε!

Για την all around χρήση, nc, μπαταρία και ευχρηστία, σε αυτό το επίπεδο τιμής, δεν έχω πετύχει κανένα αντίστοιχο των q30 και εχω δοκιμάσει πολλά.

Και στα 68 τα ξαναγοραζα

Αυτό ακριβώς έγραψα φίλε μου! Σε reviews άμα δεις τα συγκρίνουν με ΧΜ3 - ΧΜ4(που πρακτικά είναι σχεδόν ίδια) ,λέγοντας ότι είναι αντάξια! Για τα λεφτά τους είναι άψογα και εγώ θα τα ξανά αγόραζα ακομα και στα 79 που ήταν η αρχική τους τιμή, απλά ανέβηκε το hype μου τόσο πολύ που τα περίμενα ακόμα καλύτερα όχι οτι δεν είναι καλά!

Επεξ/σία από 4four
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 4four είπε

Αυτό ακριβώς έγραψα φίλε μου! Σε reviews άμα δεις τα συγκρίνουν με ΧΜ3 - ΧΜ4(που πρακτικά είναι σχεδόν ίδια) ,λέγοντας ότι είναι αντάξια! Για τα λεφτά τους είναι άψογα και εγώ θα τα ξανά αγόραζα ακομα και στα 79 που ήταν η αρχική τους τιμή, απλά ανέβηκε το hype μου τόσο πολύ που τα περίμενα ακόμα καλύτερα όχι οτι δεν είναι καλά!

Ναι το διευκρινησα για το άλλο παιδί που έγραψε από πάνω ότι μπορείς να συγκρίνεις λόγω xm4, ώστε να μην παρερμηνευθουν τα γραπτά μας!

Είναι σα να συγκρίνεις audi tt με Lamborghini aventador, ναι είναι ποιοτικα, "σπορ" αμάξια και τα 2, αλλά κάπου εκεί τελειώνουν τα κοινά τους 😅

Δημοσ.

Ακούω σε μερικά κομμάτια crackling. Ακόμα και ANC on/off και με ρυθμίσεις στο equalizer (μέσω του επίσημου app).

Δημοσ.
7 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Ακούω σε μερικά κομμάτια crackling. Ακόμα και ANC on/off και με ρυθμίσεις στο equalizer (μέσω του επίσημου app).

Crackling? Το ακούς και όταν τα συνδέεις σε διαφορετικές πηγες; 

Ρωτάω γιατί crackling σε ασύρματα ακόμα και του 15ευρου δε μου έχει τύχει! 

Παίζει βέβαια να έπεσες σε ελαττωματικά. Σύνδεσέ τα και σε άλλες πηγές αρχικά και αν δεν, βάλτα να παίξουν κανα 4ωρο συνεχόμενα σε κανα youtube. Αν πάλι δεν, επικοινώνησε μαζί τους, διαβάζω ότι έχουν καλό support.

@natural_sgf για μπες στο app και κάνε deactivate το dual pairing mode, διάβασα σε έναν ότι "λυθηκε" ετσι. Βέβαια, εγώ δεν το θεωρώ λύση, ίσως προσωρινή, γιατί τα πήρα και λόγω του dual mode. Επικοινώνησε μαζί τους.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vins είπε

Crackling? Το ακούς και όταν τα συνδέεις σε διαφορετικές πηγες; 

Ρωτάω γιατί crackling σε ασύρματα ακόμα και του 15ευρου δε μου έχει τύχει! 

Παίζει βέβαια να έπεσες σε ελαττωματικά. Σύνδεσέ τα και σε άλλες πηγές αρχικά και αν δεν, βάλτα να παίξουν κανα 4ωρο συνεχόμενα σε κανα youtube. Αν πάλι δεν, επικοινώνησε μαζί τους, διαβάζω ότι έχουν καλό support.

@natural_sgf για μπες στο app και κάνε deactivate το dual pairing mode, διάβασα σε έναν ότι "λυθηκε" ετσι. Βέβαια, εγώ δεν το θεωρώ λύση, ίσως προσωρινή, γιατί τα πήρα και λόγω του dual mode. Επικοινώνησε μαζί τους.

Crackling κάνουν μόνο σε συγκεκριμένα κομμάτια από youtube music. Είναι σίγουρα θέμα ακουστικών καθώς σε άλλα ασύρματα δεν μου το κάνει στα συγκεκριμένα.

Δεν ήταν σε dual pair mode πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...