1nsom-n1k Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, natural_sgf είπε casual διάκριση... Συνηθίζεται βλέπεις, το sakura pink χρώμα, να το προτιμούν άνθρωποι φύλου θήλυ, γι αυτό έγραψα "κάποια" και όχι "κάποιος-α" 3 λεπτά πριν, ThodorisZ είπε Έχω ένα dongle από hyper x και σκεφτόμουν μήπως έτσι έπαιζε, αλλά χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις καταλήγω σε αυτό που αναφέρεις, δηλαδή ότι το jack του μεταφέρει μόνο ήχο, ακόμα και αν το βάλω σε usb dongle που τα διαχωρίζει . Όπως έγραψα πιο πάνω, δεν τα έχω, δοκίμασέ το και αν δεν κάνει, κανονίζεις ύστερα. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις με κάποιο καλώδιο που να έχει μικρόφωνο πάνω του, όπως τα ανταλλακτικά καλώδια για Marshall ακουστικά, ή κάτι σαν αυτό που είναι και φθηνότερο σε σχέση με τα ανταλλακτικά των Marshall. https://www.skroutz.gr/s/17622040/Hoco-Cable-3-5mm-male-3-5mm-male-1m-UPA04.html 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Συνηθίζεται βλέπεις, το sakura pink χρώμα, να το προτιμούν άνθρωποι φύλου θήλυ, γι αυτό έγραψα "κάποια" και όχι "κάποιος-α" Το είπα περισσότερο για να σε πειράξω... Αν ήταν σε καλύτερη τιμή εγώ θα τα έπαιρνα και ροζ. Δεν με νοιάζει το χρώμα. 4 ώρες πριν, anagnoct είπε Λέτε λίγο πως βγαίνει αυτή η τιμή; Εγώ τα βλέπω 79,99€. Ποιο είναι το κουπόνι; Το κουπόνι ήταν WS24A3028011EU
Thanasis159 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Πιθανότατα δεν θα τα χρειαστώ εν τέλει εγώ, οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται να τα πάρει (φυσικά στην τιμή της προσφοράς, δεν με ενδιαφέρει να βγάλω κέρδος), feel free to reach out, απλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες να φθάσουν γιατί ακόμα είναι στον δρόμο. 1
marvelakias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θαναση τα θελω εγω ειτε πειρες τα q30 ειτε τα q35 Ενημερωσε με Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από marvelakias
angmar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Παρέλαβε κανένας; Τα δικά μου τα έστειλαν με GLS, έφτασαν προχτές Βουλγαρία, έφυγαν από κει και μετά κιχ στο tracking. Γνωρίζει κανείς ποια εταιρεία παραδίδει εδώ; Είναι ACS; Αν ναι, πως μαθαίνουμε το νεο tracking;
Thanasis159 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Τα δικά μου έχουν φτάσει Ελλάδα πάντως βάσει GLS tracking 1
angmar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μάλιστα, την ίδια διαδρομή έκαναν και τα δικά μου, αλλά μέχρι Βουλγαρία δείχνει το tracking.
ThodorisZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, angmar είπε Μάλιστα, την ίδια διαδρομή έκαναν και τα δικά μου, αλλά μέχρι Βουλγαρία δείχνει το tracking. Και εμένα το ίδιο, λογικά δεν έχει ανανεωθεί.
nikolas8141 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Έρχονται με ACS, τουλάχιστον στο νησί μου, αν θέλετε να δείτε τον νέο αριθμό παραγγελίας δείτε το από parcelsapp.com/en 1 1
stavros750 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εξοπλιστείτε με υπομονή, αποστολή από 23/11 (για τα P3). Αθήνα Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από stavros750
neo_geo13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, stavros750 είπε Εξοπλιστείτε με υπομονή, αποστολή από 23/11 (για τα P3). Αθήνα Αν επιτρέπεται, ποια πολη της Ελλάδας ήταν ο τελικός προορισμός; Γιατί βλέπω ότι ήθελε 7 μέρες(!) από την στιγμή που έφτασε Ελλάδα να σας παραδωθεί
vins Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ χρησιμοποιώ το aftership, στο οποίο μετά την ίδια διαδρομή που γράφετε μου άλλαξε και έδωσε tracking number της acs, είναι προς παράδοση Θεσσαλονίκη. Σήμερα αύριο έρχονται!
ThodorisZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, vins είπε Εγώ χρησιμοποιώ το aftership, στο οποίο μετά την ίδια διαδρομή που γράφετε μου άλλαξε και έδωσε tracking number της acs, είναι προς παράδοση Θεσσαλονίκη. Σήμερα αύριο έρχονται! Σωστός ο φίλος, εκεί έχει ανανεωθεί. 1
stavros750 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, neo_geo13 είπε Αν επιτρέπεται, ποια πολη της Ελλάδας ήταν ο τελικός προορισμός; Γιατί βλέπω ότι ήθελε 7 μέρες(!) από την στιγμή που έφτασε Ελλάδα να σας παραδωθεί 7 μέρες από Θεσσαλονίκη για Αθήνα (τελικός προορισμός), 5 εργάσιμες πρακτικά. Απαράδεκτο, αλλά δικαιολογείται εν μέρει λόγω black Friday
cmour79 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Με - 15% στο site τους βγαίνουν 68€. Προτείνονται ακόμα και σε αυτή τη τιμή; το μετάνιωσα που δεν τα πήρα στα 56€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα