Sebu Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Ερωτηση: σε σχεση με τα Crystal Audio Studio 1K Black ANC που ειχαν παιξει περσι στην BF στα 59 ευρω ως προσφορα αυτα ειναι "καλυτερα". Ιδιως στο κομματι του ANC? Γιατι τα crystal audio με ανοιχτο το ANC, ησυχια στο δωματιο και να μην παιζει τιποτα απο μουσικη ακουγεται ενας συριγμος στα ακουστικα, θορυβος σαν συνεχες παρασιτο/φυσημα, σαν να δημιουργει λευκο θορυβο ο επεξεργαστης του ANC. Αυτα δουλευουν καλυτερα ως ANC?
Ren_Hoek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Πωπω, και τα είχα βάλει στα αγαπημένα στο σκρουτζ πρόσφατα μήπως και παιχτεί καμιά καλή εκπτωσούλα στο black friday, αλλά τίποτα. Ευχαριστώ και γω από την μεριά μου που βρήκατε αυτή την προσφορά. Εγώ βέβαια τα θέλω για ταινίες, gaming και soundtracks από games, λέτε να με καλύψουν;
anaplas4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Πήρα και εγώ ένα … πιο φτηνά και από Αμαζόν business και με blackfriday offer …πολύ καλή τιμή …
anagnoct Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Λέτε λίγο πως βγαίνει αυτή η τιμή; Εγώ τα βλέπω 79,99€. Ποιο είναι το κουπόνι;
gotthard Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 μας βλέπω παρέα να κλαίμε 6 λεπτά πριν, anagnoct είπε Λέτε λίγο πως βγαίνει αυτή η τιμή; Εγώ τα βλέπω 79,99€. Ποιο είναι το κουπόνι;
Phoenix7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, anagnoct είπε Λέτε λίγο πως βγαίνει αυτή η τιμή; Εγώ τα βλέπω 79,99€. Ποιο είναι το κουπόνι; Δεν βλέπεις κουπόνι γιατί η προσφορά τελείωσε 🤷
gotthard Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 αν κάποιος μετάνιωσε την αγορά, τα παίρνω εγώ .
nickts1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Τα έχω, είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει εδω και καιρό. Ήχος κ ANC πολύ καλα!
ThodorisZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά μια ερώτηση για τους κατόχους. Επειδή καμιά φορά παίζω κανά FPS, παίζουν wired? Ιδανικά θα ήθελα να τα έχω wired + mic σε FPS games και ό,τι άλλο ασύρματα. Παίζει; Αν όχι το σκέφτομαι λίγο, ίσως τα χαρεί περισσότερο κάποιος συμφορουμίτης..
gotthard Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 ελπίζω να τηρήσεις σειρά προτεραιότητας. Απάντηση πάντως σε αυτό που ρωτάς δεν έχω.
1nsom-n1k Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δεν τα έχω, αλλά από ότι λένε δεν δουλεύει το μικρόφωνο όταν τα έχεις με το καλώδιο. Δεν έχει μικρόφωνο το καλώδιο δηλαδή, είναι ένα απλό jack σε jack καλώδιο που απλά θα δίνει ήχο μόνο στα ακουστικά. Επίσης βλέπω τώρα ότι μέχρι τις 12 το βράδυ έχει έκπτωση μείον 20 ευρώ στο ροζ χρώμα και πάει από 90 στα 70, οπότε αν κάποια ήθελε το ροζ και δεν πήρε τα μαύρα στα 56, ίσως τώρα είναι η ευκαιρία.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, 1nsom-n1k είπε οπότε αν κάποια ήθελε το ροζ casual διάκριση...
ThodorisZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, gotthard είπε ελπίζω να τηρήσεις σειρά προτεραιότητας. Απάντηση πάντως σε αυτό που ρωτάς δεν έχω. Ασφαλώς, μου έχεις στείλει πρώτος. 9 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Δεν τα έχω, αλλά από ότι λένε δεν δουλεύει το μικρόφωνο όταν τα έχεις με το καλώδιο. Δεν έχει μικρόφωνο το καλώδιο δηλαδή, είναι ένα απλό jack σε jack καλώδιο που απλά θα δίνει ήχο μόνο στα ακουστικά. Επίσης βλέπω τώρα ότι μέχρι τις 12 το βράδυ έχει έκπτωση μείον 20 ευρώ στο ροζ χρώμα και πάει από 90 στα 70, οπότε αν κάποια ήθελε το ροζ και δεν πήρε τα μαύρα στα 56, ίσως τώρα είναι η ευκαιρία. Σε ευχαριστώ, και εγώ με όση έρευνα έχω κάνει αυτό βλέπω. Έχω ένα dongle από hyper x και σκεφτόμουν μήπως έτσι έπαιζε, αλλά χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις καταλήγω σε αυτό που αναφέρεις, δηλαδή ότι το jack του μεταφέρει μόνο ήχο, ακόμα και αν το βάλω σε usb dongle που τα διαχωρίζει συνδυάζει . Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από ThodorisZ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα