Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, pavlitakis είπε

H cosmote καί η Vodafone δίνουν απεριόριστο ίντερνετ και απεριόριστη ομιλία με κάτω από 30€. (έδωσαν το gigamax unlimited (unlimited internet + ομιλια, 2000sms) 28,92 το μήνα.) μετά από αίτηση για φορητότητα. 

Άνετα καταργείς το σταθερό. Τι θα παραπάνω θα προσφέρει ο Μασκ-αρας.😆

ενταξει τα sms πλεον δεν μπορω να καταλαβω καν γιατι τα αναφερουν με προχειρους υπολογισμους παιζει να εχω στειλει τα τελευταια 4 χρονια ισα με 10 ολα και ολα και αυτα επειδη δεν το σηκωσε και εχεις ωρα να δεις τον αλλον ονλαιν και του γραφεις παρε με μια οταν το δεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chrisxkar είπε

ενταξει τα sms πλεον δεν μπορω να καταλαβω καν γιατι τα αναφερουν με προχειρους υπολογισμους παιζει να εχω στειλει τα τελευταια 4 χρονια ισα με 10 ολα και ολα και αυτα επειδη δεν το σηκωσε και εχεις ωρα να δεις τον αλλον ονλαιν και του γραφεις παρε με μια οταν το δεις

Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά τα απεριόριστα πηγαίνουν συνήθως σε επαγγελματίες που στέλνουν πολλά σμς σε πελάτες για ενημέρωση. Βασικά 2000 είναι λίγα. Εγώ πχ δεν χρειάζομαι κανένα σμσ και το πολύ 3-4 ώρες ομιλία. Ίντερνετ έχω σταθερό και δεν βρίσκω λόγο να αγοράσω τέτοια πακέτα.

Όμως σε έναν που μετακινείται μπορεί να έχει ένα τέτοιο πακέτο για ίντερνετ, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει οτιδήποτε από starlink αφού ένα τέτοιο πακέτο κινητής, περιλαμβάνει και χρόνους ομιλίας και διαδίκτυο με ελάχιστα χρήματα σε σχέση με το δορυφορικό που έχει ένα ξερό ίντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...