Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Σοβαρότατα. Δεν άφησα τίποτα αδιάβαστο.

Είναι μία λύση που ναι μεν θα δουλέψει σίγουρα, αλλά και σίγουρα δεν συμφαίρει για τη χρήση που το θέλει, υπάρχουν όμως και μετάχειρισμένα με κάτω από 100€. Οπότε πείτε του απλά να πουλήσει τη κάρτα και να ξαναβάλει την 710 να τελειώνουν τα μπερδέματα. Τρία θέματα έχει ανοίξει.

αν μπορούσα να το λύσω το θέμα αγοράζοντας άλλο πς να είσαι σίγουρος οτι θα το είχα κάνει χωρίς να σε ενοχλήσω!την λύση ψάχνω να βρώ τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.Νομίζω για αυτό γράφουμε όλοι εδω.Με συγχωρείς για τα 3 θέματα.

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για να σοβαρευτουμε λοιπον γραψε απο τι αποτελείτε αναλυτικα το υπολοιπο PC  και για ποια χρήση το θέλεις μιας και  μερικα γιγα στην μνημη δεν αξιζουν τέτοια ταλαιπωρια ουτε προσφερουν τιποτα σε καρτα τυπου 710

Δημοσ.
15 ώρες πριν, vaiol είπε

αν μπορούσα να το λύσω το θέμα αγοράζοντας άλλο πς να είσαι σίγουρος οτι θα το είχα κάνει χωρίς να σε ενοχλήσω!την λύση ψάχνω να βρώ τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.Νομίζω για αυτό γράφουμε όλοι εδω.Με συγχωρείς για τα 3 θέματα.

Μην ξοδεύεις τα λεφτά σου άδικα και ειδικα σε τέτοιες μεσοβέζικες λύσεις.
Παιχνίδια δεν πρόκειτε να παίξεις με καμμία τις κάρτες που ανέφερες εκτός μόνο αν ενδιαφέρεσαι για κάνα LOL και τίποτα άλλο.

Ο Η/Υ που έχεις είναι μόνο για δουλειές γραφείου.

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dpolal είπε

Παιχνίδια δεν πρόκειτε να παίξεις με καμμία τις κάρτες που ανέφερες εκτός μόνο αν ενδιαφέρεσαι για κάνα LOL και τίποτα άλλο.

Δε με ενδιαφέρει φίλε μου το game πραγματικά...είμαι μεχρι τα mame32 που παίζουν κ από φριτέζα..Παιδευομαι γιατί θέλω να ευχαριστήσω τον μικρό μου γιο που έχουν κολλημα με το fortnite..κ λέω με τον i5 τα 8 g ram και την 740 4gb LP θα μπορούσε να το παίξει??

17 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε

Για να σοβαρευτουμε λοιπον γραψε απο τι αποτελείτε αναλυτικα το υπολοιπο PC  και για ποια χρήση το θέλεις μιας και  μερικα γιγα στην μνημη δεν αξιζουν τέτοια ταλαιπωρια ουτε προσφερουν τιποτα σε καρτα τυπου 710

τι σημαίνει να σοβαρευτούμαι δε καταλαβαίνω το ύφος?Ρωτάω πράγματα που δε ξέρω τα οποία σε εσάς τους γνώστες μπορεί να φαίνονται απλά..δε περίμενα τέτοια ενόχληση..όποιος έχει σθένος κ το καταλαβαίνει μπορεί να με βοηθήσει..Αλλιώς ας διαγράψει ο admin το post!

19 λεπτά πριν, vaiol είπε

Δε με ενδιαφέρει φίλε μου το game πραγματικά...είμαι μεχρι τα mame32 που παίζουν κ από φριτέζα..Παιδευομαι γιατί θέλω να ευχαριστήσω τον μικρό μου γιο που έχουν κολλημα με το fortnite..κ λέω με τον i5 τα 8 g ram και την 740 4gb LP θα μπορούσε να το παίξει??

τι σημαίνει να σοβαρευτούμαι δε καταλαβαίνω το ύφος?Ρωτάω πράγματα που δε ξέρω τα οποία σε εσάς τους γνώστες μπορεί να φαίνονται απλά..δε περίμενα τέτοια ενόχληση..όποιος έχει σθένος κ το καταλαβαίνει μπορεί να με βοηθήσει..Αλλιώς ας διαγράψει ο admin το post!

to pc είναι ένα dell optiplex 7010 me i5 επεξεργαστή 8g ram, 256 ssd κ μια nvidia gt 710 1 g ram κ ηθελα να αλλάξω την κάρτα αλλά το τροφοδοτικό δε τις σηκώνει κ λόγω μεγέθους κουτιού είναι δύσκολο να βρω τροφοδοτικό.

7 ώρες πριν, dpolal είπε

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, vaiol είπε

to pc είναι ένα dell optiplex 7010 me i5 επεξεργαστή 8g ram, 256 ssd κ μια nvidia gt 710 1 g ram κ ηθελα να αλλάξω την κάρτα αλλά το τροφοδοτικό δε τις σηκώνει κ λόγω μεγέθους κουτιού είναι δύσκολο να βρω τροφοδοτικό.

Για να σοβαρυτουμε λοιπον αλλη μια φορα για πες ποιον Ι5 εχεις?Και φυσικα αν αφησουμε εξω τα περι φριτεζας για GAME μιλαμε

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, vaiol είπε

Σε ένα κανονικού μεγέθους πισί, με κανονικό τροφοδοτικό θα μπορούσε να παίξει κουτσά στραβά αν και τα 4gb ram στην 740 είναι εντελώς άχρηστα καθώς η ίδια η κάρτα είναι για τον μπέο, σε αυτό που έχεις δυστυχώς όχι.
Από τη στιγμή που έχεις δοκιμάσει και δεν σηκώνει μεγαλύτερη κάρτα από την 710 μην ξοδεύεις τα λεφτά σου άδικα και δεν πρόκειτε να δείς φώς.

Κοίτα καλύτερα στις αγγελίες, μπορεί να βρείς κάτι καλύτερο και να κάνεις δουλειά και δίνεις τον παλιό υπολογιστή, με τον i5 και 8Gb ram θα πιάσει κάνα 70ρι-80ρι ευρώ, μπορεί και παραπάνω αναλόγως τη γενιά του επεξεργαστή.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Για να σοβαρυτουμε λοιπον αλλη μια φορα για πες ποιον Ι5 εχεις?

2 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Παρε ενα πλαυ στασιον 4 μεταχειρισμένο με 150 ευρο να καθαρισεις

είναι ο Intel Core i5 3470 3.2 Ghz

το χω στο μυαλό μου κ αυτό!

5 λεπτά πριν, dpolal είπε

Σε ένα κανονικού μεγέθους πισί, με κανονικό τροφοδοτικό θα μπορούσε να παίξει κουτσά στραβά αν και τα 4gb ram στην 740 είναι εντελώς άχρηστα καθώς η ίδια η κάρτα είναι για τον μπέο, σε αυτό που έχεις δυστυχώς όχι.
Από τη στιγμή που έχεις δοκιμάσει και δεν σηκώνει μεγαλύτερη κάρτα από την 710 μην ξοδεύεις τα λεφτά σου άδικα και δεν πρόκειτε να δείς φώς.

Κοίτα καλύτερα στις αγγελίες, μπορεί να βρείς κάτι καλύτερο και να κάνεις δουλειά και δίνεις τον παλιό υπολογιστή, με τον i5 και 8Gb ram θα πιάσει κάνα 70ρι-80ρι ευρώ, μπορεί και παραπάνω αναλόγως τη γενιά του επεξεργαστή.

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες.Ευχαριστώ κ πάλι!

Δημοσ.
Στις 29/11/2021 στις 1:03 ΜΜ, vaiol είπε

ο υπολογιστής είναι dell optiplex i5 8g ram. to τροφοδικό ε΄΄ιναι 240 watt με συγχωρειται για το λάθος.

Εχω πάνω mia gt nvidia 710 1g όλα καλά

tην 710 που εχει 2g ραμ που του βαζω κ μια GeForce GT 730 4GB LP δε τις βλεπει με τίποτα εχουν δοκιμασρει τα πάντα.καταληξαμε κ εδω παλιά που έιχα γράψει παρόμοιο θέμα κ στο μαγαζί που πήγα για αλλαγή τροφοδοτικού.

Kατι αλλο συμβαινει,δεν υπαρχει περιπτωση να μη βλεπει καποια καρτα λογω μεγαλυτερης μνημης.

Εαν ψαξεις λιγακι θα δεις οτι τουλαχιστον εαν μιλαμε για το ιδιο ( Dell 7010 SFF) υπαρχουν αρκετοι που το δουλευουν με gtx 1650 low profile με το δικο του τροφοδοτικο.(240w)

https://www.youtube.com/watch?v=-8ZzbGTtByk

https://www.youtube.com/watch?v=BadzyVckCZk

https://www.youtube.com/watch?v=-ZONV2_nqJc

H αλλη λυση ειναι να αλλαξεις κουτι (ειδα οτι εχει 24πινο για τροφοδοτικο) αρα δεν θα εχεις θεμα να βαλεις οποιο τροφοδοτικο και καρτα θελεις.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Kατι αλλο συμβαινει,δεν υπαρχει περιπτωση να μη βλεπει καποια καρτα λογω μεγαλυτερης μνημης.

Εαν ψαξεις λιγακι θα δεις οτι τουλαχιστον εαν μιλαμε για το ιδιο ( Dell 7010 SFF) υπαρχουν αρκετοι που το δουλευουν με gtx 1650 low profile με το δικο του τροφοδοτικο.(240w)

https://www.youtube.com/watch?v=-8ZzbGTtByk

https://www.youtube.com/watch?v=BadzyVckCZk

https://www.youtube.com/watch?v=-ZONV2_nqJc

H αλλη λυση ειναι να αλλαξεις κουτι (ειδα οτι εχει 24πινο για τροφοδοτικο) αρα δεν θα εχεις θεμα να βαλεις οποιο τροφοδοτικο και καρτα θελεις.

ευχαριστώ πολύ..είχα ξαναδεί το 1ο βίντεο, ο τύπος κουμπώνει την κάρτα οκ αλλά δε δείχνει να παίζει τελειωνει το βίντεο με το κούμπωμα, εκεί κόλλησα..ειναι 240 βατ το τροφοδοτικό οπότε μάλλον αυτό ειναι το θέμα για τις πιο μεγάλες κάρτες θεωρητικα..τώρα το κουτί ειναι αυτό στη φώτο με το μακρόστενο στενό τροφοδοτικό που έχει μέσα...εκεί είναι το πρόβλημα στο χώρο

IMG_20211130_182037-picsay.jpg

Μόλις τώρα, vaiol είπε

ευχαριστώ πολύ..είχα ξαναδεί το 1ο βίντεο, ο τύπος κουμπώνει την κάρτα οκ αλλά δε δείχνει να παίζει τελειωνει το βίντεο με το κούμπωμα, εκεί κόλλησα..ειναι 240 βατ το τροφοδοτικό οπότε μάλλον αυτό ειναι το θέμα για τις πιο μεγάλες κάρτες θεωρητικα..τώρα το κουτί ειναι αυτό στη φώτο με το μακρόστενο στενό τροφοδοτικό που έχει μέσα...εκεί είναι το πρόβλημα στο χώρο

IMG_20211130_182037-picsay.jpg

εχω δει ότι παίζουν με άλλες καρτες με το δικό του τροφοδοτικό απλά αυτό εδώ το δικό μου δεν έκανε τίποτα..μπορει φταιει κάτι άλλο όπως λες, αλλά αφού αποφάνθηκαν κ τα παιδιά πιο πάνω ότι δε θα έχει διαφορά αν βαλώ η δε βάλω τη κάρτα κ με το game που θέλει ο μικρός δε προκειται να παίξει , δε γίνεται κάτι τότε, το αφήνω έτσι!

Δημοσ.

Δεν βρήκα κάτι ακόμα, αλλά μήπως η μητρική έχει περιορισμό στα Watt που μπορεί να δώσει στη PCIe; Π.χ. μέχρι 30W.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Δεν βρήκα κάτι ακόμα, αλλά μήπως η μητρική έχει περιορισμό στα Watt που μπορεί να δώσει στη PCIe; Π.χ. μέχρι 30W.

μπορεί αλλά δε ξέρω να το δω η να το αυξήσω, οπότε θα το αφήσω.με κούρασε κ κούρασα...μη ανησυχείς δε θα κάνω άλλο ποστ περί αυτού😁😅🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...