vaiol Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα σε όλους έχω το γκατζετ της εικόνας. εάν κουμπώσω πάνω εκεί την κάρτα γραφικών κ της δώσω ρεύμα από εξωτερική πηγή πρίζα πχ, θα δουλέψει??θέλω να βάλω μιά γερή καρτα γραφικών κ το τροφοδοτικό που έχει το πς δεν την σηκώνει με τίποτα εξού κ αυτό που ρωτάω..πρώτον αν γίνεται κ 2ον αν δεν υπάρχει πρόβλημα με το ρευμα μην καούν τα πάντα?? Ευχαριστώ
SabotazNic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Προφανως και θα θες παλι τροφοδοτικο και οχι απλα ενα καλωδιο απευθειας απο πριζα. Αναβαθμισε απλα το τροφοδοτικο σου. 2
thanasis00 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Νομίζω ρισκάρεις χωρίς πραγματικό λόγο... Καλύτερα αναβάθμισε το τροφοδοτικό για να είσαι σίγουρα safe, έτσι κι αλλιώς το PCIE power connector δεν είναι 220v... Οπότε απλά πάρε καλύτερο τροφοδοτικό και θα είσαι κομπλέ. 1
vaiol Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Προφανως και θα θες παλι τροφοδοτικο και οχι απλα ενα καλωδιο απευθειας απο πριζα. Αναβαθμισε απλα το τροφοδοτικο σου. 36 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Νομίζω ρισκάρεις χωρίς πραγματικό λόγο... Καλύτερα αναβάθμισε το τροφοδοτικό για να είσαι σίγουρα safe, έτσι κι αλλιώς το PCIE power connector δεν είναι 220v... Οπότε απλά πάρε καλύτερο τροφοδοτικό και θα είσαι κομπλέ. έχετε απόλυτο δίκιο παιδιά απλά το pc είναι ένα dell optiplex 7010 κ μου χει βγει η πίστη για τροφοδοτικό διότι είναι μακρόστενο κ παλιό....μία λύση που είδα κ κάνουν σε αρκετά βίντεο είναι, ότι βαζουν το τροφοδοτικό έξω από το κουτί αν δε σε πειράζει αισθητικά...
vaggos231 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 στο optiplex ομως, θα σου χωραει η καρτα γραφικων; αντε το τροφοδοτικο πες το εχεις απεξω με οτι κινδυνους αυτο συνεπαγεται. η καρτα σου θα χωραει; γιατι μαλλον για να θες τροφοδοτικο, σημαινει οτι πηρες κατι πανω απο 1660 θεωρητικα 1
thanasis00 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, vaggos231 είπε στο optiplex ομως, θα σου χωραει η καρτα γραφικων; αντε το τροφοδοτικο πες το εχεις απεξω με οτι κινδυνους αυτο συνεπαγεται. η καρτα σου θα χωραει; γιατι μαλλον για να θες τροφοδοτικο, σημαινει οτι πηρες κατι πανω απο 1660 θεωρητικα Συμφωνώ ότι μάλλον δε παίζει να χωρέσει η gpu, ειδικά αν είναι το λεπτό κουτί. Θα μπορούσες πάντως να αλλάξεις και κουτί, αν η μητρική δεν έχει proprietary μέγεθος, και είναι standard (m,i)ATX. Θα χεις και περισσότερο χώρο για δίσκους ή ό,τι άλλο χρειάζεται. 1 ώρα πριν, vaiol είπε θέλω να βάλω μιά γερή καρτα γραφικών Πάντως να σημειώσω, επειδή λες ότι θες να βάλεις μια γερή κάρτα γραφικών, το υπόλοιπο σύστημα θα την υποστηρίζει; Ή θα τρώει γερό bottleneck? Ίσως δηλαδή να εξετάσεις και το ενδεχόμενο αναβάθμισης αν σε παίρνει οικονομικά. Οποιαδήποτε λύση με εξωτερικό τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών νομίζω είναι λίγο επικίνδυνο, θα χεις πολλά χύμα καλώδια, αν τραβηχτεί κανένα και σου γκρεμίσει τη κάρτα γραφικών ζήτω που καήκαμε κλπ...
vaiol Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, vaggos231 είπε στο optiplex ομως, θα σου χωραει η καρτα γραφικων; αντε το τροφοδοτικο πες το εχεις απεξω με οτι κινδυνους αυτο συνεπαγεται. η καρτα σου θα χωραει; γιατι μαλλον για να θες τροφοδοτικο, σημαινει οτι πηρες κατι πανω απο 1660 θεωρητικα Εχεις δίκιο μια 7010 είναι κ δε τη βλέπει ουτε κ αυτή..ειναι 240 βολτ το ρημάδι..μόνο μέχρι ενα γίγα βλέπει ..το εχω με μια nvidia 7010 1g κ όλα οκ... με τις αντίστοιχες 2 g κ 4 g τίποτα μηδέν...σε αλλα μηχανηματα με 300 volt κ 55ο volt τροφοδοτικά παίζουν κανονικά στο δικό μου όχι..οπότε τι να κάνω?σκεφτομαι πλάγιες λύσεις κ μετά από αυτό μόνο το τροφοδοτικό να μπει απέξω βλέπω, γιατί μηχάνημα δε μπορώ να αλλάξω τώρα... Μόλις τώρα, thanasis00 είπε Συμφωνώ ότι μάλλον δε παίζει να χωρέσει η gpu, ειδικά αν είναι το λεπτό κουτί. Θα μπορούσες πάντως να αλλάξεις και κουτί, αν η μητρική δεν έχει proprietary μέγεθος, και είναι standard (m,i)ATX. Θα χεις και περισσότερο χώρο για δίσκους ή ό,τι άλλο χρειάζεται. Πάντως να σημειώσω, επειδή λες ότι θες να βάλεις μια γερή κάρτα γραφικών, το υπόλοιπο σύστημα θα την υποστηρίζει; Ή θα τρώει γερό bottleneck? Ίσως δηλαδή να εξετάσεις και το ενδεχόμενο αναβάθμισης αν σε παίρνει οικονομικά. Οποιαδήποτε λύση με εξωτερικό τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών νομίζω είναι λίγο επικίνδυνο, θα χεις πολλά χύμα καλώδια, αν τραβηχτεί κανένα και σου γκρεμίσει τη κάρτα γραφικών ζήτω που καήκαμε κλπ... αυτό το ζήτω που καήκαμε είναι που με καίει φίλε...δε ειναι τρελή η κάρτα γραφικών μια 7010 2g έχω κ μια 730 lprofile κ οι 2...δε τις βλεπει ομως με τίποτα δε λειτουργούν καν.. αλλού οπως προειπα παίζουν.είχα ανοίξει κ παλιά το θέμα εδώ κ έγινε συζήτηση όλοκληρη για τις κάρτες οπότε δε τα ξαναγράφω.
mp44christos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 5 minutes ago, vaiol said: Εχεις δίκιο μια 7010 είναι κ δε τη βλέπει ουτε κ αυτή..ειναι 240 βολτ το ρημάδι..μόνο μέχρι ενα γίγα βλέπει ..το εχω με μια nvidia 7010 1g κ όλα οκ... με τις αντίστοιχες 2 g κ 4 g τίποτα μηδέν...σε αλλα μηχανηματα με 300 volt κ 55ο volt τροφοδοτικά παίζουν κανονικά στο δικό μου όχι..οπότε τι να κάνω?σκεφτομαι πλάγιες λύσεις κ μετά από αυτό μόνο το τροφοδοτικό να μπει απέξω βλέπω, γιατί μηχάνημα δε μπορώ να αλλάξω τώρα... αυτό το ζήτω που καήκαμε είναι που με καίει φίλε...δε ειναι τρελή η κάρτα γραφικών μια 7010 2g έχω κ μια 730 lprofile κ οι 2...δε τις βλεπει ομως με τίποτα δε λειτουργούν καν.. αλλού οπως προειπα παίζουν.είχα ανοίξει κ παλιά το θέμα εδώ κ έγινε συζήτηση όλοκληρη για τις κάρτες οπότε δε τα ξαναγράφω. Δεν καταλαβα τπτ
vaggos231 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) μπερδεμενα μας τα λες, nvidia gt 710 εννοεις μηπως; επισης τα τροφοδοτικα τα μετραμε σε watt. αν παιζεις παιχνιδια ειτε 2 ειτε 4gb δεν θα δεις αξιοσημειωτη διαφορα αν ειναι gt710, θα πρεπει να πας σε αλλη αρχιτεκτονικη. Θα σου προτεινα να ψαξεις και να διαβασεις λιγο τα μερη ενος υπολογιστη και σε καμια περιπτωση να μην ψαχνεις πλαγιες οδους. Υπαρχει λογος που οι μητρικες εχουν συγκεκριμενες"εσοχες" για τις καρτες και υπαρχει λογος που τα τροφοδοτικα ειναι χρησιμα και δεν συνδεουμε απλως στην πριζα εξαρτηματα. edit γιατι ειδα την απαντηση του ts, δοκιμασες να περασεις τους σωστους driver για να δουν την καρτα οπως πρεπει; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από vaggos231 1
mp44christos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) πες μας ακριβώς τι σύστημά εχεις και τι παιχνίδια θες να παιξεις. Γενικα αυτο που θες να κανεις δε γινεται θα εχεις θεμα. το κανουν μονο σε μερικα mining pcs και αυτο δεν ειναι σωστο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από mp44christos 1
vaiol Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, mp44christos είπε Δεν καταλαβα τπτ 2 λεπτά πριν, mp44christos είπε πες μας ακριβώς τι σύστημά εχεις και τι παιχνίδια θες να παιξεις. Γενικα αυτο που θες να κανεις δε γινεται θα εχεις θεμα. το κανουν μονο σε μερικα mining pcs και αυτο δεν ειναι σωστο. 6 λεπτά πριν, vaggos231 είπε μπερδεμενα μας τα λες, nvidia gt 710 εννοεις μηπως; επισης τα τροφοδοτικα τα μετραμε σε watt. αν παιζεις παιχνιδια ειτε 2 ειτε 4gb δεν θα δεις αξιοσημειωτη διαφορα αν ειναι gt710, θα πρεπει να πας σε αλλη αρχιτεκτονικη. Θα σου προτεινα να ψαξεις και να διαβασεις λιγο τα μερη ενος υπολογιστη και σε καμια περιπτωση να μην ψαχνεις πλαγιες οδους. Υπαρχει λογος που οι μητρικες εχουν συγκεκριμενες"εσοχες" για τις καρτες και υπαρχει λογος που τα τροφοδοτικα ειναι χρησιμα και δεν συνδεουμε απλως στην πριζα εξαρτηματα. edit γιατι ειδα την απαντηση του ts, δοκιμασες να περασεις τους σωστους driver για να δουν την καρτα οπως πρεπει; ο υπολογιστής είναι dell optiplex i5 8g ram. to τροφοδικό ε΄΄ιναι 240 watt με συγχωρειται για το λάθος. Εχω πάνω mia gt nvidia 710 1g όλα καλά tην 710 που εχει 2g ραμ που του βαζω κ μια GeForce GT 730 4GB LP δε τις βλεπει με τίποτα εχουν δοκιμασρει τα πάντα.καταληξαμε κ εδω παλιά που έιχα γράψει παρόμοιο θέμα κ στο μαγαζί που πήγα για αλλαγή τροφοδοτικού.
mp44christos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 3 minutes ago, vaiol said: ο υπολογιστής είναι dell optiplex i5 8g ram. to τροφοδικό ε΄΄ιναι 240 watt με συγχωρειται για το λάθος. Εχω πάνω mia gt nvidia 710 1g όλα καλά tην 710 που εχει 2g ραμ που του βαζω κ μια GeForce GT 730 4GB LP δε τις βλεπει με τίποτα εχουν δοκιμασρει τα πάντα.καταληξαμε κ εδω παλιά που έιχα γράψει παρόμοιο θέμα κ στο μαγαζί που πήγα για αλλαγή τροφοδοτικού. πουλα και πήγαινέ σε λαπτοπ
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Η καλύτερη λύση; Με διαφορά! https://www.skroutz.gr/c/250/diafora-perifereiakwn/f/1173398/eGPU-Box.html?order_by=popularity&order_dir=desc
vaggos231 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Η καλύτερη λύση; Με διαφορά! https://www.skroutz.gr/c/250/diafora-perifereiakwn/f/1173398/eGPU-Box.html?order_by=popularity&order_dir=desc σοβαρα; διαβασες ολο το thread? το παιδι εχει ενα οπτιπλεξ με 240watt τροφοδοτικο, το οποιο δεν μπορει να αλλαξει ειτε λογω χρηματων ειτε κουτιου, και του προτεινεις λυση στα 300 ευρω μινιμουμ; για να βαλει μεσα στην καλυτερη μια 730 τωρα η μια 1660 αργοτερα; 1
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, vaggos231 είπε σοβαρα; διαβασες ολο το thread? Σοβαρότατα. Δεν άφησα τίποτα αδιάβαστο. Είναι μία λύση που ναι μεν θα δουλέψει σίγουρα, αλλά και σίγουρα δεν συμφέρει για τη χρήση που το θέλει, υπάρχουν όμως και μεταχειρισμένα με κάτω από 100€. Οπότε πείτε του απλά να πουλήσει τη κάρτα και να ξαναβάλει την 710 να τελειώνουν τα μπερδέματα. Τρία θέματα έχει ανοίξει. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα