v2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το όλο θέμα μου θυμίζει αυτά που λένε τα παιδάκια " μου είχες πει θα μου το δωσεις και τώρα δε μου το δίνεις και μου το χες πει κτλ" δηλαδή έλεος από τις καταγγελίες και τα δικαιώματα έχουμε φτάσει στη βλακεία και όχι στη λογική Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από v2020
makis269 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Στις 29/11/2021 στις 5:26 ΠΜ, poulinos είπε οχι διοτι πολλες φορες στο site μπορει να αναφερεται σε ορους για τυπογραφικα λαθη,διαθεσιμοτητες κτλ.αν ειναι μικρη η διαφορα μπορει ενα καταστημα να το δωσει αλλα αλλο μικρη διαφορα αλλο 98 τις 100 εκπτωση.βεβαια μετα λυπης παρατηρω να ανοιγονται θεματα και καποιοι να εχουν κανει παραγγελια και να προσπαθουν να βρουν τροπο εκμεταλλευομενοι ενα λαθος για να παρουν το προιον.μαλλον το μην κανεις οτι δεν θες να σου κανουν δεν ισχυει. και αμα τολμησεις να πεις και τπτ θα σου πουν το κανει συνεχεια το καταστημα και προσπαθουν να μαζεψουν στοιχεια και καθε ειδους δικαιολογια για να δικαιολογηθουν και να νιωσουν ωραια με την αποφαση τους να ριξουν παραγγελια στα πχ 100 ευρω για κατι που κανει 1000 και ξεφυγε ενα μηδενικο. λες και ο υπαλληλος και το καταστημα εχουν ορεξη να ακυρωσουν 1000 παραγγελιες και να γυρνανε λεφτα πισω σε χρεωστικες καρτες. δες σε λιγο ποσα ατομα θα πεσουν να με φανε για αυτο που εγραψα έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά που αναφέρεις αλλά δυστυχώς αυτό με το συγνώμη λάθος πάρε τα λεφτά σου πίσω μετά από έναν μήνα και τράβα τώρα να βρεις καμιά άλλη προσφορά έχει παραγίνει , και δεν μιλάω για την κάρτα που από 1000 ευρώ τους ξέφυγε ένα μηδενικό και οκ μην τους πιάσουμε από τον λαιμό για ένα λάθος.
cyberguy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Οταν σπούδαζα στο Η.Β. θυμάμαι λαμβάνω email προσφοράς για ηχεία logitech 120 λιρες πιο φτηνα απο οπου τα είχα δει (είχαν 250 αρχική), βρισκόμουν κοντά στο κατάστημα και πήγα. Φυσικά και ήταν λάθος αλλά εκεί ο νόμος ειναι κάθετος, εαν το διαφημίσεις θα το πουλήσεις όσο γράφεις, μέχρι να το διορθώσεις. Το αγόρασα στην χαμηλή τιμή και σε 5 λεπτά είχαν στείλει διορθωτικό email
papp0us Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, cyberguy είπε Οταν σπούδαζα στο Η.Β. θυμάμαι λαμβάνω email προσφοράς για ηχεία logitech 120 λιρες πιο φτηνα απο οπου τα είχα δει (είχαν 250 αρχική), βρισκόμουν κοντά στο κατάστημα και πήγα. Φυσικά και ήταν λάθος αλλά εκεί ο νόμος ειναι κάθετος, εαν το διαφημίσεις θα το πουλήσεις όσο γράφεις, μέχρι να το διορθώσεις. Το αγόρασα στην χαμηλή τιμή και σε 5 λεπτά είχαν στείλει διορθωτικό email Θεωρώ πρακτικά αδύνατο να υπάρχει νόμος που να αναγκάζει το κατάστημα να πουλήσει στη λάθος τιμή. Πιθανότατα το έκαναν για να κρατήσουν ευχαριστημένο, και να μη μπουν σε ολόκληρη διαδικασία, αλλα σίγουρα οχι επειδή ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να το κάνουν απο νόμο. Δηλαδή αν έχει νεύρα ο υπάλληλος και στείλει newsletter με όλα τα προϊόντα 1£ ,θα πρέπει να ξεπουλήσει ο αλλος την αλυσίδα; Πολύ σωστή κίνηση εκ μέρους τους, αλλα μην το παίρνεις διαφορετικά, ήθελαν και το έκαναν, δεν τους ανάγκασε κανείς. 1 ώρα πριν, makis269 είπε έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά που αναφέρεις αλλά δυστυχώς αυτό με το συγνώμη λάθος πάρε τα λεφτά σου πίσω μετά από έναν μήνα και τράβα τώρα να βρεις καμιά άλλη προσφορά έχει παραγίνει , Το θέμα ειναι οτι επειδή κάποιοι τα κρατάνε ένα μηνα τα λεφτά έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Εδω μέσα προχθές είχε γίνει λάθος απο κατάστημα που κράτησε 5 λεπτά για ένα Controller, και αυτό επειδή άργησε να ενημερωθεί το σκρουτζ, και αρχίσαμε τα "να οι απατεώνες" Είμαι σίγουρος οτι έχουν σκάσει και αρνητικές "για να μάθει αυτός να μας κοροϊδεύει". Να τρέμει δηλαδή ο άλλος μη γίνει κανα λάθος και το βγάλουν στο insomnia, και πρέπει να δικαιολογήσει 50 αρνητικές απο δυσαρεστημένους "πελάτες" που δεν πήραν τσάμπα λόγο λάθους αυτό που ηθελαν, ενώ μπορεί να έχει φάει 1 χρόνο να μαζέψει 50 θετικές. Έχουμε ξεφύγει λίγο. 1
KrTikker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Εγώ απλώς θα βγάλω από μέσα μου το εξής: 1) όσοι βλέπουν μία Smart TV 8€ και ελπίζουν ότι με κράξιμο και νταηλίκια εξ αποστάσεως θα καταφέρουν να πάρουν κάτι τζάμπα, είναι γελασμένοι 2) είναι οι ίδιοι τύποι που αν πάρουν ρέστα από 50ρικο ενώ έδωσαν 10ρικο δεν θα πουν κουβέντα 3) ακόμα και αν συμβεί το 2 και τους πάρουν χαμπάρι, δεν έχουν τα @@ να πουν "τώρα έκανες λάθος, άντε γειά, ας πρόσεχες, ας ήσουν καταρτισμένο προσωπικό" γιατί όπως είπα και στο 1 τα νταηλίκια των θρασύδειλων περιορίζονται μόνο όταν τους παρέχεται ασφάλεια εξ αποστάσεως. 1
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 12 hours ago, makis269 said: έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά που αναφέρεις αλλά δυστυχώς αυτό με το συγνώμη λάθος πάρε τα λεφτά σου πίσω μετά από έναν μήνα και τράβα τώρα να βρεις καμιά άλλη προσφορά έχει παραγίνει , και δεν μιλάω για την κάρτα που από 1000 ευρώ τους ξέφυγε ένα μηδενικό και οκ μην τους πιάσουμε από τον λαιμό για ένα λάθος. δυστυχως λαθη θα γινουν.σιγουρα θα μπορουσαν να δωσουν καμια εκπτωση για επομενη αγορα. δυστυχως με τις καρτες υπαρχει παντα ενα χρονικο διαστημα για να παρεις πισω τα λεφτα σου γιατι μπλεκει και τραπεζα. αλλα ακομα και οταν κανει μπαμ η τιμη το κακο ειναι οτι ο κοσμος παραγγελνει. 1
TheSubZ3r0 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Άσχετα με το λάθος κλπ Εν τέλει το μαγαζί υπάρχει; Έχει παραγγείλει κάνεις από εκεί να του ερθει το προϊόν κλπ ; Είναι απατεώνες πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ; 19 ώρες πριν, StamTheMan είπε Aν γινει μεταφορα απο λογαριασμο σε λογαριασμο δε μπορει να γινει τιποτα,η τραπεζα τι ευθυνη να εχει; Για αυτο δε δεχονται πληρωμη μεσω καρτας,για να μη μπορει να γινει αμφισβήτηση. Δλδ ανοίγω εγώ ένα εικονικό eshop βάζω το iban μου τρώω τα λεφτά του κόσμου και η τράπεζα δεν ελέγχει τίποτα;
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 9 minutes ago, TheSubZ3r0 said: Άσχετα με το λάθος κλπ Εν τέλει το μαγαζί υπάρχει; Έχει παραγγείλει κάνεις από εκεί να του ερθει το προϊόν κλπ ; Είναι απατεώνες πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ; Δλδ ανοίγω εγώ ένα εικονικό eshop βάζω το iban μου τρώω τα λεφτά του κόσμου και η τράπεζα δεν ελέγχει τίποτα; για το τελευταιο καπως ετσι εκτος αν το κυνηγησει νομικα.ενω με καρτα ή paypal εισαι πιο καλυμμενος. τα υπολοιπα εδω καλη τυχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα