Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 minutes ago, Vigilante1319 said:

εγω ειχα αγορασει στο παρελθον καρτα που κοστιζε 382 ευρω αλλα ηταν γραμενο στα 302 ευρω εξαιτιας λαθους και μου την εδωσε στα 302.

Οπως εγραψα και πιο πανω αλλο να κανει κατι 380 και να γινει λαθος στα 302 που εκει ο αλλος μπορει να στο δωσει για να σε χαροποιησει ως πελατη και αλλο να κανει κατι 380 και να εχει τιμη 15 που ο αλλος δεν θα το δωσει αφου αν στο δωσει θα μπει μεσα. στα 302 μπορει απλα να μην εχει κερδος αλλα θα σε κρατησει ως πελατη. καποια αλλη στιγμη νομιζω σε ενα φακο για φωτογραφικη μηχανη απο 2500 ειχε μπει ενα μηδενικο λιγοτερο στα 250 αν θυμαμαι σωστα.ε ναι ο αλλος δεν θα στο δωσει 250.

Δημοσ.

Να αγοράσεις 100 κομμάτια για μεταπώληση να βγάλεις χαρτζιλίκι το δέχομαι αλλά όχι αισχροκέρδεια και πάτημα στο λαιμό του αγοραστή και την εκάστοτε ανάγκη του..είναι αισχρό και μικροψυχο

Δημοσ.
30 minutes ago, StamTheMan said:

Πουλαω ps5,5 κομματια,λογω ελλειψης χρονου.

1200 εκαστον.

Μοιραζω ban . δωρεαν :P και προπαντως remotely.

• Like 1
Δημοσ.
37 minutes ago, poulinos said:

Mea culpa

37 minutes ago, poulinos said:

μετά την απάντηση του εγώ πάντως θα τον έστελνα για διακοπές στις μπαχάμες για λίγες μέρες να ηρεμήσει.:lol:

πλακα κανω εννοειται

Δημοσ.

Έχω που προβληματίζομαι με το arenatech.gr εδώ και λίγες ημέρες, έχουν βάλει το PS5 στα 555 ευρώ. Θα μου πεις "είναι 55 ευρώ πάνω από την κανονική τιμή", αλλά πάνω κάτω τόσο υπολογίζω να δώσω και σε μέλος του Insomnia που μπορεί να το πουλήσει. Το σάϊτ τους έδειχνε 21 κονσόλες σε απόθεμα την Παρασκευή. Τους πήρα τηλέφωνο εκείνο το απόγευμα και το σήκωσε ένας νεαρός που μου είπε ότι δεν έχουν φυσικό κατάστημα για να περάσω να το πάρω, έχουν αυτές τις κονσόλες στην αποθήκη τους, πληρώνονται μόνο με τραπεζική κατάθεση και οι κονσόλες αποστέλλονται εντός 5-7 εργάσιμων με γνωστή εταιρεία κούριερ. Κάτι δεν μου καθόταν καλά όμως, και το άφησα. Αργότερα το ίδιο βράδυ οι 21 κονσόλες έγιναν... 81 σε απόθεμα. Κάπου εκεί αποφάσισα να περιμένω λίγο ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, KabamaruGaming said:

Έχω που προβληματίζομαι με το arenatech.gr εδώ και λίγες ημέρες, έχουν βάλει το PS5 στα 555 ευρώ. Θα μου πεις "είναι 55 ευρώ πάνω από την κανονική τιμή", αλλά πάνω κάτω τόσο υπολογίζω να δώσω και σε μέλος του Insomnia που μπορεί να το πουλήσει. Το σάϊτ τους έδειχνε 21 κονσόλες σε απόθεμα την Παρασκευή. Τους πήρα τηλέφωνο εκείνο το απόγευμα και το σήκωσε ένας νεαρός που μου είπε ότι δεν έχουν φυσικό κατάστημα για να περάσω να το πάρω, έχουν αυτές τις κονσόλες στην αποθήκη τους, πληρώνονται μόνο με τραπεζική κατάθεση και οι κονσόλες αποστέλλονται εντός 5-7 εργάσιμων με γνωστή εταιρεία κούριερ. Κάτι δεν μου καθόταν καλά όμως, και το άφησα. Αργότερα το ίδιο βράδυ οι 21 κονσόλες έγιναν... 81 σε απόθεμα. Κάπου εκεί αποφάσισα να περιμένω λίγο ακόμα.

τραπεζικη καταθεση 2021.απλα no

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, KabamaruGaming είπε

Αργότερα το ίδιο βράδυ οι 21 κονσόλες έγιναν... 81 σε απόθεμα. Κάπου εκεί αποφάσισα να περιμένω λίγο ακόμα.

Καλο νουμερο το 21,πιο πιστευτο. Το 81  βρωμαει,τοσες δεν υπαρχουν διαθεσιμες συνολικα σε ολη την Ελλαδα αυτη τη στιγμη. Ισως να εχουν μερικες καβατζωμενες οι σκαλπερς μας,για να τις δωσουν σε 15 μερες στο 1000ρικο.

5 λεπτά πριν, poulinos είπε

τραπεζικη καταθεση 2021.απλα no

Παρ΄ολα αυτα την εχουν ως επιλογη πολλα legit καταστηματα.

Αν φυσικα δε δεχονται αλλο τροπο πληρωμης,ειναι red flag.

Δημοσ.
5 minutes ago, StamTheMan said:

Καλο νουμερο το 21,πιο πιστευτο. Το 81  βρωμαει,τοσες δεν υπαρχουν διαθεσιμες συνολικα σε ολη την Ελλαδα αυτη τη στιγμη. Ισως να εχουν μερικες καβατζωμενες οι σκαλπερς μας,για να τις δωσουν σε 15 μερες στο 1000ρικο.

Παρ΄ολα αυτα την εχουν ως επιλογη πολλα legit καταστηματα.

Αν φυσικα δε δεχονται αλλο τροπο πληρωμης,ειναι red flag.

αν δεχεται και αλλους τροπους οκ

αλλα χωρις φυσικο καταστημα και μονο καταθεση και με 81 ps5 ναι κατι βρωμαει και δεν ειναι τα ποδια μου

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Πήρα πριν μία ώρα τηλ σε γνωστό κονσολάδικο της Αθήνας όπου έχω μπει σε σειρά αναμονής από τις 5 Οκτωβρίου, και μου λένε "έχουμε καιρό ακόμα, 5 κονσόλες μου έχουν φέρει το τελευταίο δίμηνο". Και αυτοί οι τύποι του arenatech.gr που έχουν instagram από τον Σεπτέμβρη έχουν 80 κονσόλες απόθεμα; Gimme a break.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μυριζει fishing και τραπεζική απάτη πάντως προσπαθήστε να κάνετε παραγγελία με ψεύτικα στοιχεία και γράφει η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα  με το τάδε πόσο και από κάτω Iban δήθεν Πειραιώς οπότε πρέπει να μπεις στην τράπεζα σου και να στείλεις τα χρήματα στο συγκεκριμένο iban. το πράγμα βρωμάει μάλλον θέλει πολύ  προσοχή.

Η τράπεζα τι ευθύνη έχει Αν είναι όντως λογαριασμός στο σύστημα της και τι μπορεί να γίνει σε τέτοιες περιπτώσεις; 

Επεξ/σία από TheSubZ3r0
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheSubZ3r0 είπε

Η τράπεζα τι ευθύνη έχει Αν είναι όντως λογαριασμός στο σύστημα της και τι μπορεί να γίνει σε τέτοιες περιπτώσεις; 

Aν γινει μεταφορα απο λογαριασμο σε λογαριασμο δε μπορει να γινει τιποτα,η τραπεζα τι ευθυνη να εχει;

Για αυτο δε δεχονται πληρωμη μεσω καρτας,για να μη μπορει να γινει αμφισβήτηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...