Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα και ελπιζω να ειστε ολοι γεροι και δυνατοι με την ολη κατασταση (ψυχικα και σωματικα)!

συντομη ερώτηση για οποιον γνωρίζει και προσφέρεται να βοηθήσει as follows:

• Ραπιντ τεστ κοστος 3 ευρω σε Αθηνα και Θεσσαλονικη (αν γνωρίζει καποιος να βαλει τη διευθυνση, χωρις επωνυμία)
  • Ραπιντ τεστ κοστος 5 ευρω παλι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , ίδια διαδικασία...

ευχαριστώ πολυ και καλη συνέχεια!

Δημοσ.

Δεν είμαι ο πλέον γνώστης της κατάστασης. 

Πριν 1 μηνα έψαχνα και εγώ με κάτι test που ήθελα να κάνω όταν πήγα σε πνευμονολογο. 

Rapid test θα βρεις είτε δωρεάν σε συγκεκριμένες περιοχές και μέρη που ανακοινωνονται από τον ΕΟΔΥ, είτε σε κόστος 10 ευρω κατ' ελάχιστο από οπουδήποτε αλλού. Τώρα να το έχουν ρίξει κάποιοι στα 8-9 ευρώ δεν ξέρω πάντως δεν βρήκα. 3 ευρώ δεν παίζει να βρεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει αρκετά με 5 στην αθηνα αλλα τα βρισκεις στο fb. βεβαια τα γκρουπ που γράφουν τις διευθυνσεις απο τα φαρμακεια τα κατεβάζουν καθε μερικες μερες. ανεβαινουν ξανα και μετα ξανα τα κατεβαζουν κτλ. ψαξε εκει.

https://ethernews.com/fthina-rapid-test-farmakeia/

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Thanks 1
Δημοσ.

άσχετο με το θέμα αλλά είδατε τι κάνει ο ανταγωνισμός;

Στην περιοχή μου δεν έκανε κανένας τεστ. Μετά εμφανίστηκε ένας στα 10€ (και βαρούσε μύγες) αλλά οι περισσότεροι πηγαίνανε σε κοντινή περιοχή και το κάνανε στα 6€ και μετά στα 5€.

Τώρα στην περιοχή μου δε ξέρω πόσο το χρεώνει αυτός που το είχε 10€ αλλά εμφανίστηκε ένας άλλος που το έχει 5€.

Παρομοίως σε μια άλλη περιοχή που συχνάζω, ρωτάω σε ένα φαρμακείο που πήγαινα για άλλη δουλειά και μου λένε, όχι δε κάνουμε. Περνάω μετά από μερικές μέρες και όχι απλά κάνανε αλλά το χρεώνανε και 5€.

Είδανε πως όσοι κάνανε και το είχαν φθηνά, είχαν ουρές και αλλάξανε τακτική.

Αυτά να τα βλέπουμε γενικά σαν καταναλωτές. Και ειδικά κάποιοι που φανατίζονται με εταιρίες κάθε μορφής

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτα που κανουν τα φαρμακεια ειναι τα γνωστα selftest . 

Δεν ξερω τι διαφορα εχουν απο τα rapidtest 

Το ίδιο τεστ είναι.Απλά ο φαρμακοποιός είναι ο υπευθυνος για την σωστή χρηση  πιστοποίηση και καταχώρηση των αποτελεσμάτων. 

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το ίδιο τεστ είναι.Απλά ο φαρμακοποιός είναι ο υπευθυνος για την σωστή χρηση  πιστοποίηση και καταχώρηση των αποτελεσμάτων. 

Μας έλεγαν ότι αν βγει θετικό το self να πάμε για rapid και αν βγει κι αυτό θετικό για μοριακό 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Μας έλεγαν ότι αν βγει θετικό το self να πάμε για rapid και αν βγει κι αυτό θετικό για μοριακό 

Το τεστ το ίδιο είναι.Ο χρηστης είναι το ζήτημα.

Οπως ο μικροβιολόγος ξερει καλύτερα να το κάνει  και ειναι αμερόληπτος το ίδιο ισχύει και με τον φαρμακοποιό.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Self test, aka το κανεις εσυ ο ιδιος. 

7 ώρες πριν, Bitbit είπε

άσχετο με το θέμα αλλά είδατε τι κάνει ο ανταγωνισμός;

Δεν νομιζω να το εκαναν λογω τιμης ή οτι γουσταρουν τα ασχολουνται με τα ραπιντ. Απλα αν ειχα την υποχρεωση να το κανω, θα κανονιζα να παρω απο εκει που θα κανω το ραπιντ, και οτι αλλο θελω (παυσιπονα, αλλες συνταγες κτλ)

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το τεστ το ίδιο είναι.Ο χρηστης είναι το ζήτημα.

Οπως ο μικροβιολόγος ξερει καλύτερα να το κάνει  και ειναι αμερόληπτος το ίδιο ισχύει και με τον φαρμακοποιό.

Ο ιδιος χρηστης υο κανει .Ο πελατης .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...