vagelis2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, MasterX είπε μεχρι τωρα ειχα ενα TP-Link TL-WA750RE v1.2 150Mbps Universal WiFi Range Extender το οποιο ηταν τοποθετημενο σε πριζα που απεχει 3 μετρα απο το PC με το οποιο συνδεοταν με ethernet και σχεδον 3 μετρα μακρια απο το ρουτερ το οποιο ομως βρισκεται πισω απο το τοιχο που χωριζει τα 2 διαμερισματα (το ρουτερ το εχω στο διπλανο διαμερισμα των γονιων μου).. με αυτη τη τοπολογια επιανα 4.5ΜΒ/s απο τη 100αρα γραμμη. Δεν ξερω να παρω καποιο πιο συγχρονο Extender αν θακαταφερνει να πιασει μεγαλυτερη ταχυτητα...; Η τα Wifi adapters θα κανουν καλυτερη δουλεια; Η καλύτερη λύση είναι το καλώδιο όπως θα γνωρίζεις και εσύ ο ίδιος βρες τρόπο να κινηθείς προς εκεί. Extender εφόσον το εχεις δοκιμάσει και καλύτερο να πάρεις δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. WiFi adapter usb πάλι θα μεσολαβούν τοίχοι τα ίδια αποτελέσματα με το Extender θα έχει. Αν είσαι στην ίδια φάση ρεύματος δοκίμασε powerline αλλά δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο κάποιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Η καλύτερη λύση είναι το καλώδιο όπως θα γνωρίζεις και εσύ ο ίδιος βρες τρόπο να κινηθείς προς εκεί. Extender εφόσον το εχεις δοκιμάσει και καλύτερο να πάρεις δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. WiFi adapter usb πάλι θα μεσολαβούν τοίχοι τα ίδια αποτελέσματα με το Extender θα έχει. Αν είσαι στην ίδια φάση ρεύματος δοκίμασε powerline αλλά δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο κάποιο. Για αρκετα χρονια οσο ειχα 24αρα γραμμη χρησιμοποιουσα TP-LINK AV200+ TL-PA251 v1.1 Powerline Adapter With AC Pass Through kit το οποιο για την 24 με καλυπτε ανετα.. αλλα στη 100αρα εφτανε μεχρι 2.5ΜΒ/s download στο PC.. Ειχα κανει και μια δοκιμη βαζοντας το στο ιδιο δωματιο με το ρουτεερ και πηγε στα 6.5ΜΒ/s.. αρα πιθανως δεν ειναι στην ιδια φαση τα 2 διαμερισματα, οποτεκαι με ενα συγχρονο powerline δεν νομιζω να καταφερω κατι αρκετα καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση kallair Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Λύση Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Θα σου προτεινα να πας σε wifi mesh. ενα συνδεμενο πανω στο modem στο σπιτι των γονιων σου, με ethernet, και σε σημειο οσο πιο κοντα στον τοιχο που ειναι το διαμερισμα σου, και το 2ο mesh, στον αντιστοιχο τοιχο απο την δικη σου πλευρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, kallair είπε Θα σου προτεινα να πας σε wifi mesh. ενα συνδεμενο πανω στο modem στο σπιτι των γονιων σου, με ethernet, και σε σημειο οσο πιο κοντα στον τοιχο που ειναι το διαμερισμα σου, και το 2ο mesh, στον αντιστοιχο τοιχο απο την δικη σου πλευρα. οποτε μεταξυ τους θα εχουν την πιο δυνατη ασυρματη συνδεση; μου φανηκε ενδιαφερον και αυτο .. AVM Fritz!Repeater 1200 WiFi Extender Dual Band (2.4 & 5GHz) 1200Mbps σε σχεση με τα mesh πως ειναι πιστευεις; εδω σε σχεση με τα mesh παιζει ρολο και το wifi του ρουτερ και αυτο ριχνει αναλογα τις επιδοσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, MasterX είπε οποτε μεταξυ τους θα εχουν την πιο δυνατη ασυρματη συνδεση; μου φανηκε ενδιαφερον και αυτο .. AVM Fritz!Repeater 1200 WiFi Extender Dual Band (2.4 & 5GHz) 1200Mbps σε σχεση με τα mesh πως ειναι πιστευεις; εδω σε σχεση με τα mesh παιζει ρολο και το wifi του ρουτερ και αυτο ριχνει αναλογα τις επιδοσεις; Μονο υποθεσεις θα μπορουμε να κανουμε για τι ταχυτητα θα πιασεις με extender. αλλα απο την στιγμη που μεσολαβει τοιχος κ μεγαλη αποσταση, ενα καλο mesh ειναι η καλυτερη λυση πιστευω. Eγω με wifi mesh εχω δωσει ιντερνετ σε 3 διαμερισματα. στον 2ο οροφο ειναι μοντεμ της vodafone, εχω συνδεσει το κυριο mesh με καλωδιο πανω του, εχω βαλει το 2ο mesh στον 3ο οροφο και πιανει καμπανα, και στον 1ο οροφο, πιανω απο το κεντρικο mesh, με μικρες απωλειες. Ειναι στο προγραμμα να προστεθει 1 ακομα mesh για να εχω φουλ σημα στον 1ο, και ενα 4ο για καβατζα για να πιανω καλο σημα στο υπογειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, kallair είπε Μονο υποθεσεις θα μπορουμε να κανουμε για τι ταχυτητα θα πιασεις με extender. αλλα απο την στιγμη που μεσολαβει τοιχος κ μεγαλη αποσταση, ενα καλο mesh ειναι η καλυτερη λυση πιστευω. Eγω με wifi mesh εχω δωσει ιντερνετ σε 3 διαμερισματα. στον 2ο οροφο ειναι μοντεμ της vodafone, εχω συνδεσει το κυριο mesh με καλωδιο πανω του, εχω βαλει το 2ο mesh στον 3ο οροφο και πιανει καμπανα, και στον 1ο οροφο, πιανω απο το κεντρικο mesh, με μικρες απωλειες. Ειναι στο προγραμμα να προστεθει 1 ακομα mesh για να εχω φουλ σημα στον 1ο, και ενα 4ο για καβατζα για να πιανω καλο σημα στο υπογειο. ναι καταλαβαινω.. με τη παρουσα κατασταση ειμαι στε γενικα καλυμενοι εδω.. μονο αυτο με το PC ψαχνω για καλυτερα. Βλεπω e-shop εχουν ακομα σε εκπτωση στα 78€ το TP-LINK DECO M4 AC1200 που απ οτι βλεπω και Σκορυτζ ειναι το πιο δημοφιλες.. Αυτο καλο δεν ειναι; Υπαρχει καποια καλυτερη προταση μεχρια αυτατα λεφτα περιπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, MasterX είπε ναι καταλαβαινω.. με τη παρουσα κατασταση ειμαι στε γενικα καλυμενοι εδω.. μονο αυτο με το PC ψαχνω για καλυτερα. Βλεπω e-shop εχουν ακομα σε εκπτωση στα 78€ το TP-LINK DECO M4 AC1200 που απ οτι βλεπω και Σκορυτζ ειναι το πιο δημοφιλες.. Αυτο καλο δεν ειναι; Υπαρχει καποια καλυτερη προταση μεχρια αυτατα λεφτα περιπου; Αυτα εχω και ειμαι ευχαριστημενος. δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. περιμενε αν υπαρχει καποιος με μεγαλυτερη εμπειρια, αν εχει να σου προτεινει καποιο αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα