vortex365 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Επειτα απο ατελειωτη δουλεια (σε επιπεδο βαψιματος δωματιου μέχρι ολοκλήρωση PC ) μετα απο πολλα χρονια νεο συστημα . Thermaltake CORE P8 TG “ THE CORE ” - YouTube Core P8TG AMD Ryzen 9 5900X Asus Strix RTX 3080 Asus Dark Hero LG CX OLED 48" GSKILL 32GB Royal Silver 8
nickol-us Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μια χαρά, μονάχα κάνε μου μια χάρη, βάλε κανά ανεμιστήρα να μην βράζει το κουτί... 1
vortex365 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 😄 Παρεμπιπτόντως γνωρίζω ότι οι κατω ανεμιστηρες ειναι αναποδα αλλα δεδομένου ότι αφενoς μεν το κουτι ειναι ανοιχτου τυπου αφετερου δε γίνετε πανικος απο τους υπολοιπους, τους εβαλα ετσι για το look . Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από vortex365
triplex1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ετοιμος για τα Χριστουγεννα εισαι με τοσο led ουτε δεντρο δεν θα στολισεις , και σιγουρα εισαι και μετοχος σε καποιον παροχο ηλεκτρισμου. Περα απο την πλακα , καλοριζικο , αλλα μια ερωτηση , τι δισκο φορας ; γιατι αν κανουμε μαζι εκκινηση θα με ψαχνεις που ειμαι , αργει ο υπολογιστης σου να ανοιξει απ'οτι ειδα και δεν μιλαω για την τηλεοραση ξεροντας οτι οι android αργουν ν'ανοιξουν. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από triplex1
vortex365 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, triplex1 είπε Ετοιμος για τα Χριστουγεννα εισαι με τοσο led ουτε δεντρο δεν θα στολισεις , και σιγουρα εισαι και μετοχος σε καποιον παροχο ηλεκτρισμου. Περα απο την πλακα , καλοριζικο , αλλα μια ερωτηση , τι δισκο φορας ; γιατι αν κανουμε μαζι εκκινηση θα με ψαχνεις που ειμαι , αργει ο υπολογιστης σου να ανοιξει απ'οτι ειδα και δεν μιλαω για την τηλεοραση ξεροντας οτι οι android αργουν ν'ανοιξουν. mvme samsung pro 1tb boot drive , το boot το κανει η δευτερη οθονη .Οι LG TV δεν εχουν android αλλα web os . 2 λεπτά πριν, vortex365 είπε mvme samsung pro 1tb boot drive , το boot το κανει η δευτερη οθονη .Οι LG TV δεν εχουν android αλλα web os . *samsung 980 pro συγκεκριμενα
SabotazNic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 cringe το ολο ποστ, ενω εχουμε το Insomniac's Desks Pictures thread και ακομα πιο cringe τα κατω φανς που ειναι αναποδα "για το look" 1
wrangler11 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 God Tier συστημα .Απο τα ποιο όμορφα που έχω δει ποτε !! 😯 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα