Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι το πρόκειται για το πρώτο και παλαιό πλέον μοντέλο αφού ήδη από την άνοιξη του 2020 νομίζω έχει βγει το stratos 3 το οποίο κάποια στιγμή είχε βγει στα 99 ευρώ σε γνωστές αλυσίδες τώρα έχει εξαφανιστεί και αυτό.

Πάντως η σειρά stratos θεωρείται από τις καλύτερες σε σχέση με την τιμή όσον αφορά τα sport watch (μετα ανεβαίνεις κατηγορία σε garmin και suunto)  με κορυφαία την οθόνη που δεν σβήνει και με πολύ ακρίβεια στις μετρήσεις. Ουσιαστικά είναι sport watch με δυνατότητες smart watch οπου χάνει λίγο.

Εγώ είχα το πρωτο  stratos το είχα δοκιμάσει στη θάλασσα και η αλήθεια είναι ότι έσβηνε για τρεις ημέρες και μετά επανερχόταν.. επίσης είχε θέματα συνδεσιμότηταςμμε το κινητό και τα ειδοποιήσεις.

τελικά κόπηκε το σημείο-υποδοχή που μπαίνει το λουράκι και από τότε είναι στο συρτάρι... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην το αγορασετε παιδες. Εχει θεμα με το τζαμακι του αισθητηρα. Καποια στιγμη θα ξεκολλησει και θα μπει υγρασια και θα το κλαιτε. Μακρια. Ειχαμε παρει παρεα 3 τετοια και ολα πηγαν ακλαυτα

Επεξ/σία από hant
Δημοσ.

Εγώ το έχω περίπου 2 χρόνια, με απλή χρήση όλα καλά.

Το ξεπλένω κάθε φορά πριν το βγάλω και δεν έχει πάρει νερά. Όμως παρατηρώ καθυστερήσεις στον συγχρονισμό με την εφαρμογή του κινητού

Δημοσ.

.....3 ίσως κ παραπάνω χρόνια μου λειτουργεί απροβλημάτιστα. Όντως, είναι αρχαίο πια (περιορισμένες δυνατότητες, λειτουργίες, αυτονομία). Το πρόσεξα αρκετά ( ποτέ μπάνιο στη θάλασσα με το ρολόι στο χέρι, ποτέ σε ζεστό νερό, πάντα προστασία στο καντράν κλπ) στο κουτί του κ στο συρτάρι πλέον....σαν καινούργιο.

Έχει αντικατασταθεί πια απο το gtr2.

Η εγγύηση του Amazon είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ. 

Η τιμή πλέον είναι υπερβολική για τα specs κ την τεχνολογία που κουβαλάει κ σίγουρα δεν τη λες ευκαιρία.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Tomahawk12 είπε

ωραιος φιλε καλη προσφορα και δεν φοβασαι τα περι εγγυησης με αμαζον

Δεν υπάρχει καλύτερη εγγύηση από το amazon.

Δημοσ.

Το είχα πάρει πρόπερσι. Σε 11 μήνες βγήκε και σε μένα το τζαμάκι και προφανώς πήρε υγρασία (δεν έκανα ποτέ μπάνιο με αυτό) και άρχισε τα κουλά. Ευτυχώς ΔΕΝ το πήρα από επίσημη αντιπροσωπία αλλά από σκρουτζομάγαζο και μου το αλλάξανε. 

Πανάρχαιο, πάν-κακο. Μόνο αν έχετε κάνα πιτσιρίκι και δεν λυπάστε τα 60€

Δημοσ.

Ρολόι  3+ ετών. Ήμουν κάτοχος του stratos 2 με την τότε πρωτοποριακή reflective screen display. Για την εποχή του, μια χαρά. Για τώρα προσωπικά είμαι σε huawei gt 2e (+20€), πιστέυω τόσο παλιό ρολόι δεν αξίζει.  

Δημοσ.

Μια χαρά προσφορά. Το είχα 3 χρόνια. Το έχασα. Το ξαναπαίρνω. Το μόνο θέμα που είχε ήταν η αργή φόρτιση απ' το 2ο χρόνο. Ίσως θέλει καθάρισμα που και που και καλό ξέπλυμα μετά το μπάνιο θάλασσα. Εκεί τη πάτησα μάλλον. Αξίζει στα 60-65 ασυζητητί

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ougxar είπε

Στην ουσια ειναι ενα glorified fitness band σε μορφη ρολογιου που παλιωσε κιολας,κανενα 60αρι επρεπε να ειχε ηδη

Προσωπικά φοράω Garmin ίδιας ηλικίας. Γίνε λίγο πιο σαφής.  Δε βλέπω κάτι στο οποίο να υπολείπεται (πχ gps, activity tracking, notifications). Τι άλλο θα περιμέναμε δηλαδή;

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...