Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ ο σύνδεσμος για όποιον ενδιαφέρεται. Στατιστικά η χαμηλότερη ποτέ τιμή στα Αμαζον συνολικά. Η τελική τιμή προκύπτει (με μεταφορικά ) μετά και από τη χρήση του κουπονιού GAMERGY5 που αφαιρεί 5€. Στην Ελλάδα κινείται στα 145€ και χαμηλότερη τιμή ποτέ 65€.

• Thanks 2
Δημοσ.

Σαν τιμή είναι σούπερ απλά να επισημάνω πως πάρα πολλοί (στο skroutz) αναφέρουν ότι παρουσιάζει πρόβλημα το τζαμάκι του παλμογράφου, με την επίσημη αντιπροσωπεία να μην το καλύπτει αναφέροντας κακή "χρήση".

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο design αλλά διαβάζω ότι είναι συχνό ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που το κάνει να παίρνει νερό. Επίσης κυκλοφορεί 3+ χρόνια.

Αξίζει ή με λίγα παραπάνω υπάρχει κάτι καλύτερο?

Επεξ/σία από alexmpl
  • Moderators
Δημοσ.

Φαινεται πολυ καλη η τιμη με μια πρωτη ματια, αλλα ψαχνοντας το λιγο, με προβληματιζει οτι ειναι σχεδον 4 ετων, διαβαζω κριτικες σκρουτζ απο Απριλιο του 2018. Τρομερα προβληματα με το τζαμακι του αισθητηρα και μετα υγρασια μεσα και τελος σε πολλους. Πριν 2.5 χρονια το αγοραζαν επισης 135€, με αυτο στο μυαλο η τιμη φαινεται πιο νορμαλ και οχι τοσο φοβερη.

Οποιος ασχολειται με smartwatches σιγουρα θα μας δωσει μια καλυτερη συνολικη αποψη για το αν ειναι εξυπνη η αγορα του σημερα ή οχι.

• Like 1
Δημοσ.

παλιατζουρα δεν ειναι ρε παιδια αυτο?πολυ γερασμενο hardware και δεν ειναι ακριβως smartwatch νομιζω

Δημοσ.

Μακριά παιδες έχω ένα 2 μηνών βραχυκύκλωμενο από τον αισθητήρα εβαλε νερό..Το έστειλα στην εταιρεία και μου είπαν πως δεν είναι αδιάβροχο αλλά ανθεκτικο στο νερό!!!Μακρυά ...

• Thanks 1
Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ καθημερινά 2.5 χρόνια τώρα. 14 φορές το μήνα πισίνα 1+ώρα, ζεστό ντους πριν - μετα, 3 βδομαδες θάλασσα καλοκαίρι. Και βουτιές στα 2.5 μετρα. Κανένα πρόβλημα στεγανότητας, απλά αποτυχημένο σε μέτρηση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας.

7 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Μακριά παιδες έχω ένα 2 μηνών βραχυκύκλωμενο από τον αισθητήρα εβαλε νερό..Το έστειλα στην εταιρεία και μου είπαν πως δεν είναι αδιάβροχο αλλά ανθεκτικο στο νερό!!!Μακρυά ...

Η αντιπροσωπεία πάει να γλιτώσει την επισκευη. Η εταιρεία δίνει στεγανότητα 50 μετρα και λέει ότι κάνει  για κολύμπι, όχι βουτιές ή ατμούς στο ντους. 

Δημοσ.

Παρε το απλό gt χίλιες φορές καλύτερο..Εγώ έχασα 130€ σε 2 μήνες.Η αντιπροσωπεία Αλέκος και είναι πολλοί που την πάτησαν έτσι...ένα search η οι κριτικές στο skroutz θα σε πείσουν..

Δημοσ.

Κι εμένα αντιμετώπισε το κλασσικό πρόβλημα. Ξεκόλλησε το τζαμακι του αισθητήρα, δεν το κατάλαβα ποτέ, πέρασε νερό μέσα από πλύσιμο χεριών και παπαλα.  Γενικά δεν ήταν κακό. Μια χαρά ήταν, αλλά κατά 90% θα σας χαλάσει. Κρίμα είναι...

Δημοσ.

Παιδια και εγω φαν της αμαζφιτ ειμαι ΑΛΛΑ δεν θα πηγαινα σε στρατος, γιατι εχει μικρη μπαταρια τελειως οριακα 5 μερες και ειναι κυριως φιτνες και λιγοτερο σμαρτ. Σε αυτο το μπατζετ κοιτα το Τ-ρεξ και το gtr lite.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...