Gilles27 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Εδώ ο σύνδεσμος για όποιον ενδιαφέρεται. Στατιστικά η χαμηλότερη ποτέ τιμή στα Αμαζον συνολικά. Η τελική τιμή προκύπτει (με μεταφορικά ) μετά και από τη χρήση του κουπονιού GAMERGY5 που αφαιρεί 5€. Στην Ελλάδα κινείται στα 145€ και χαμηλότερη τιμή ποτέ 65€. 2
Tomahawk12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 ωραιος φιλε καλη προσφορα και δεν φοβασαι τα περι εγγυησης με αμαζον
giannakp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Σαν τιμή είναι σούπερ απλά να επισημάνω πως πάρα πολλοί (στο skroutz) αναφέρουν ότι παρουσιάζει πρόβλημα το τζαμάκι του παλμογράφου, με την επίσημη αντιπροσωπεία να μην το καλύπτει αναφέροντας κακή "χρήση". 1
alexmpl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ωραίο design αλλά διαβάζω ότι είναι συχνό ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που το κάνει να παίρνει νερό. Επίσης κυκλοφορεί 3+ χρόνια. Αξίζει ή με λίγα παραπάνω υπάρχει κάτι καλύτερο? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από alexmpl
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Φαινεται πολυ καλη η τιμη με μια πρωτη ματια, αλλα ψαχνοντας το λιγο, με προβληματιζει οτι ειναι σχεδον 4 ετων, διαβαζω κριτικες σκρουτζ απο Απριλιο του 2018. Τρομερα προβληματα με το τζαμακι του αισθητηρα και μετα υγρασια μεσα και τελος σε πολλους. Πριν 2.5 χρονια το αγοραζαν επισης 135€, με αυτο στο μυαλο η τιμη φαινεται πιο νορμαλ και οχι τοσο φοβερη. Οποιος ασχολειται με smartwatches σιγουρα θα μας δωσει μια καλυτερη συνολικη αποψη για το αν ειναι εξυπνη η αγορα του σημερα ή οχι. 1
barman_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 παλιατζουρα δεν ειναι ρε παιδια αυτο?πολυ γερασμενο hardware και δεν ειναι ακριβως smartwatch νομιζω
sarakats85 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μακριά παιδες έχω ένα 2 μηνών βραχυκύκλωμενο από τον αισθητήρα εβαλε νερό..Το έστειλα στην εταιρεία και μου είπαν πως δεν είναι αδιάβροχο αλλά ανθεκτικο στο νερό!!!Μακρυά ... 1
aggalitsas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Το χρησιμοποιώ καθημερινά 2.5 χρόνια τώρα. 14 φορές το μήνα πισίνα 1+ώρα, ζεστό ντους πριν - μετα, 3 βδομαδες θάλασσα καλοκαίρι. Και βουτιές στα 2.5 μετρα. Κανένα πρόβλημα στεγανότητας, απλά αποτυχημένο σε μέτρηση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας. 7 λεπτά πριν, sarakats85 είπε Μακριά παιδες έχω ένα 2 μηνών βραχυκύκλωμενο από τον αισθητήρα εβαλε νερό..Το έστειλα στην εταιρεία και μου είπαν πως δεν είναι αδιάβροχο αλλά ανθεκτικο στο νερό!!!Μακρυά ... Η αντιπροσωπεία πάει να γλιτώσει την επισκευη. Η εταιρεία δίνει στεγανότητα 50 μετρα και λέει ότι κάνει για κολύμπι, όχι βουτιές ή ατμούς στο ντους.
sarakats85 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Παρε το απλό gt χίλιες φορές καλύτερο..Εγώ έχασα 130€ σε 2 μήνες.Η αντιπροσωπεία Αλέκος και είναι πολλοί που την πάτησαν έτσι...ένα search η οι κριτικές στο skroutz θα σε πείσουν..
biovaggoulas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Κι εμένα αντιμετώπισε το κλασσικό πρόβλημα. Ξεκόλλησε το τζαμακι του αισθητήρα, δεν το κατάλαβα ποτέ, πέρασε νερό μέσα από πλύσιμο χεριών και παπαλα. Γενικά δεν ήταν κακό. Μια χαρά ήταν, αλλά κατά 90% θα σας χαλάσει. Κρίμα είναι...
ougxar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Στην ουσια ειναι ενα glorified fitness band σε μορφη ρολογιου που παλιωσε κιολας,κανενα 60αρι επρεπε να ειχε ηδη
Fabricated Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Gilles27 είπε GAMERGY5 Δε μου δουλεύει
eko13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Παιδια και εγω φαν της αμαζφιτ ειμαι ΑΛΛΑ δεν θα πηγαινα σε στρατος, γιατι εχει μικρη μπαταρια τελειως οριακα 5 μερες και ειναι κυριως φιτνες και λιγοτερο σμαρτ. Σε αυτο το μπατζετ κοιτα το Τ-ρεξ και το gtr lite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα