George! Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Θέλω να αγοράσω εκτυπωτή και μάλλον πάω για τον epson r300. Αν κάποιος έχει αυτόν τον εκτυπωτή ή γνωρίζει κάτι, θα ήθελα να μου πει αν είναι ικανοποιημένος και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η γνώμη σας θα είναι πολύτιμη για την αγορά που θέλω να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Κοίταξε φίλε οι εκτυπωτές της σειράς αυτής είναι καινούριοι. Δεν έχω δει μέχρι στιγμής κανένα review από περιοδικό για να σου πω και δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο καλυτερα να μην τον προτιμήσεις λόγω του μεγαλύτερου αρνητικού που έχουν μέχρι στιγμής οι γνωστοί epson ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕΛΑΝΙΟΥ. Από ότι θυμάμαι η σειρά αυτή προσανατολίζεται περισσότερο προς την φωτογραφία και έχει ξεχωριστά μελάνια. Μέχρι στιγμής στα ξεχωριστά μελάνια και στην οικονομία κορυφάια θεωρείται η canon και ο i560 θεωρείται μία πολύ καλή λύση για εκτυπωτή γενικής χρήσης 150ευρώ . Όσο για την εκτύπωση ψηφιακής φωτογραφίας οι τιμές έχουν πέσει πολύ μα πολύ στα φωτογραφεία και ξεκινάνε από 0,19 και κάτω ανάλογα του όγκου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Angelcrow, ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Κοίταξα για τον εκτυπωτή που μου προτείνεις και από τα χαρακτηριστικά του καταλαβαίνω οτι είναι πολύ καλός ενώ είναι και πιο φθηνός από τον r300. Αλλά όμως είμαι πάλι σε δίλημμα γιατί με 140€ αγοράζω τον epson r200 που είναι στην ουσία ίδιος με τον r300 αλλά λιγότερο εξοπλισμένος (χωρίς οθόνη, card reader και usb hub). Σε σχέση με τον canon i560 έχει μεγαλύτερη ανάλυση εκτύπωσης, 6 μελάνια, είναι φωτογραφικός και τυπώνει πάνω σε cd. Σαν όνομα είναι βέβαια καλύτερη η canon. Αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι η κατανάλωση μελανιών, δηλαδή αν είναι μεγάλη και σε αυτό το μοντέλο. Αν κάποιος έχει r200/r300 ας μου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.