Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Θα ήθελα την γνώμη σας. Επειδή πήρα μια κάρτα γραφικών 3070ΤΙ πρεπει να αλλάξω το κουτί που εχω Nzxt S340 λογω της υδρόψυξης που έχω πάνω την X63.

• Με ενδιαφέρει να έχει φίλτρο μπροστά λόγω του ότι είναι πάτωμα το κουτί, και εάν έχει και κάτω απο το τροφοδοτικό καλό θα ήταν.
  • Δεν με ενδιαφέρουν τα RGB κλπ.

Είδα αυτά αλλά δεν ξέρω εαν θα έκαναν.

Κατά τα άλλα έχω έναν i7-10700k και μια Ζ490 Gaming μητρική. Η κάρτα γραφικών έχει μήκος 324 και άλλα 80 το ψυγείο χωρίς τα φανακια.

Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ τον προτέρων.

Εαν δεν είναι στο σωστό thread παρακαλώ μετακινήστε το.

Επεξ/σία από iceman33221
Δημοσ.

To βασικο ειναι να εχει σιτα εμπρος με ανεμιστηρες.

Πολυ καλο ποιοτικα,με πολυ καλο airflow,με υποστηριξη για την υδροψυξη σου,και με προεγκατεστημενους τρεις ησυχους και αποδοτικους ανεμιστηρες ειναι αυτο και σε αρκετα καλη τιμη γι αυτα που προσφερει.Φιλτρα παντου.

Βe Quiet Pure Base 500 DX

https://www.bequiet.com/en/case/1854

• Like 2
Δημοσ.

Mπαινει και εμπρος και επανω.

Εαν τη βαλεις εμπρος οι ανεμιστηρες θα βαζουν αερα στο κουτι και ταυτοχρονα θα ψυχουν και το ψυγειο.

Εαν τη βαλεις επανω οι ανεμιστηρες θα βγαζουν αερα απο το κουτι.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Πολυ καλο ποιοτικα,με πολυ καλο airflow,με υποστηριξη για την υδροψυξη σου,και με προεγκατεστημενους τρεις ησυχους και αποδοτικους ανεμιστηρες ειναι αυτο και σε αρκετα καλη τιμη γι αυτα που προσφερει.Φιλτρα παντου.

Βe Quiet Pure Base 500 DX

https://www.bequiet.com/en/case/1854

Δεν έχει restart button και είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζει γενικότερα ο κόσμος. Αυτό θα έπαιρνα άλλα με ξενέρωσε φουλ.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Mπαινει και εμπρος και επανω.

Εαν τη βαλεις εμπρος οι ανεμιστηρες θα βαζουν αερα στο κουτι και ταυτοχρονα θα ψυχουν και το ψυγειο.

Εαν τη βαλεις επανω οι ανεμιστηρες θα βγαζουν αερα απο το κουτι.

νομιζω οτι μπροστα θα εχω το ιδιο προβλημα με το S340. λογω των fans και του ψυγειου φοβαμαι οτι θα μπει πολυ οριακα. Απο αυτα που εβαλα δεν αξιζει πιστευεις καποιο? και εαν οχι γιατι? (εγκυκλοπεδικους λογους ρωταω για να μαθαινω)

5 λεπτά πριν, d4mage είπε

Δεν έχει restart button και είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζει γενικότερα ο κόσμος. Αυτό θα έπαιρνα άλλα με ξενέρωσε φουλ.

να σου πω την αληθεια μολις το διαβασα για το restart button αλλα ουτε σε αυτο που εχω, εχει τετοιο κουμπι οποτε δεν μου λειπει.

εχεις να προτινεις εσυ καποιο αλλο?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, iceman33221 είπε

νομιζω οτι μπροστα θα εχω το ιδιο προβλημα με το S340. λογω των fans και του ψυγειου φοβαμαι οτι θα μπει πολυ οριακα. Απο αυτα που εβαλα δεν αξιζει πιστευεις καποιο? και εαν οχι γιατι? (εγκυκλοπεδικους λογους ρωταω για να μαθαινω)

Καταρχην για να κατσω να μελετησω ολα αυτα τα κουτια που εβαλες και να βρω τα υπερ και τα κατα εναντι του Be quiet πρεπει να ξενυχτησω.

Δευτερον τα μισα απο αυτα δεν εχουν σιτα αρα εχουν ελλιπη εισροη φρεσκου αερα στο κουτι.

Επομενως για μενα αποκλειονται απευθειας.

Το be quiet το εχω δουλεψει,το εχω αγγιξει εχω δει την ποιοτητα του και τις πολυ καλες του θερμοκρασιες στην πραξη.

Δεν γνωριζω τι εννοεις οριακα για την τοποθετηση του ψυγειου.Οριακα σε σχεση με τι αλλο μεσα στο κουτι;

Μπαινει κανονικα κι εχει περιθωριο (δες το βιντεο)

Εαν οντως δεν θελεις εμπρος μπορεις να το βαλεις επανω.

Επισης στην τιμη που πωλειται σημερα για μενα ειναι τσαμπα σε σχεση με την ποιοτητα και τους τρεις προεγκατεστημενους ανεμιστηρες που εχει οι οποιοι μονοι τους στοιχιζουν 9-10 ευρω εκαστος.συνολο 27-30 ευρω.

Σημαντικο επισης που ξεχασα να επισημανω ειναι ο θορυβος που ειναι πραγματικα ανυπαρκτος με ατ ανεμιστηρια που εχει.

Ροη αερα 61,2cfm και 19,8db.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Καταρχην για να κατσω να μελετησω ολα αυτα τα κουτια που εβαλες και να βρω τα υπερ και τα κατα εναντι του Be quiet πρεπει να ξενυχτησω.

Δευτερον τα μισα απο αυτα δεν εχουν σιτα αρα εχουν ελλιπη εισροη φρεσκου αερα στο κουτι.

Επομενως για μενα αποκλειονται απευθειας.

Το be quiet το εχω δουλεψει,το εχω αγγιξει εχω δει την ποιοτητα του και τις πολυ καλες του θερμοκρασιες στην πραξη.

Δεν γνωριζω τι εννοεις οριακα για την τοποθετηση του ψυγειου.Οριακα σε σχεση με τι αλλο μεσα στο κουτι;

Μπαινει κανονικα κι εχει περιθωριο (δες το βιντεο)

Εαν οντως δεν θελεις εμπρος μπορεις να το βαλεις επανω.

Επισης στην τιμη που πωλειται σημερα για μενα ειναι τσαμπα σε σχεση με την ποιοτητα και τους τρεις προεγκατεστημενους ανεμιστηρες που εχει οι οποιοι μονοι τους στοιχιζουν 9-10 ευρω εκαστος.συνολο 27-30 ευρω.

Σημαντικο επισης που ξεχασα να επισημανω ειναι ο θορυβος που ειναι πραγματικα ανυπαρκτος με ατ ανεμιστηρια που εχει.

Ροη αερα 61,2cfm και 19,8db.

Πρωτα απ'ολα σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο που αφιερωσες και μου απαντησες.

Στο θεμα τωρα. Στο βιντεο που μου εστειλες ο τυπος βαζει μια 5700Χ που εχει μηκος 294 σε αντιθεση με την δικη μου που ειναι 324.

Εαν εγω αφησω τα ανεμιστηρακια οπως τα εχει το κουτι απ'εξω δηλαδη και βαλω το ψυγειο εκει που ο τυπος εβαλε τα ασπρα ανεμιστηρακια μπροστα μπορει και να μπαινει η καρτα. Οριακα πιστευω ομως γιατι δεν ξερω εαν το ψυγειο της ΝΖΧΤ Χ63 με βαση το υψος του μπορει να μπει τοσο μπροστα, φοβαμαι μηπως βρισκει στο μεταλικο ελασμα που εχει πανω και προστατευει τα καλωδια των κουμπιων.

Και αναμεσα σε αυτο που προτινες εσυ και σε αυτο H500P .Παλι το Be quiet θα προτινες?

Επεξ/σία από iceman33221
Δημοσ.

Η coolermaster εχει καλη ποιοτητα χωρις να γνωριζω για το συγκεκριμενο.

Βλεπω ειναι τερατακι (εχει περιπου 8εκ διαφορα σε υψος και μηκος) σε σχεση με το be quiet.

Ειδα δυο βιντεακια απ'οτι καταλαβα απο κατω δεν πρεπει να εχει φιλτρο,κι εχει επισης ενα μειον.

Το πανω μερος δεν εχει σιτα αλλα ενα ακρυλικο πλαστικο καλυμα και γριλιες μονο στα πλαινα.

Αυτο εχει σαν συνεπεια να επιστρεφει καποια ποσοτητα ζεστου αερα παλι μεσα στο κουτι,διοτι ειναι αρκετα μικρη η αποσταση των ανεμιστηρων με το πανελ.

Οντως υποστηριζει μεγαλυτερες καρτες γραφικων (412μμ) γενικα φαινεται ευρυχωρο βεβαια εχει και 120 ευρω.

Παντως εαν ειχα υδροψυξη δεν θα την εβαζα στο μπροστινο μερος αλλα στο επανω μερος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/27207451/Phanteks-Eclipse-P500A-NON-RGB-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html

κοιτα και αυτο σε ασπρο αν θες ειναι και φθηνοτερο  https://www.skroutz.gr/s/25014008/Corsair-4000D-Airflow-Black.html

Επεξ/σία από triplex1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τόσα κουτιά κάνατε προτάσεις κανένας δεν αναφέρει το Lian Li Lancool 2 Mesh Performance  που έχει το καλύτερο airflow και παραμετροποίηση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Από μένα το P500A της phanteks. Το έχω με την X61 kraken μπροστά. Πολύ καλό airflow και καλά φίλτρα. Καθαρίζω σπάνια και δουλεύει άψογα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...