tinapo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Χρησιμοποιώ στο εξοχικό το Huawei E5576-320 Mobile WiFi LTE με κάρτα μιας και η Wind εκεί έχει το καλύτερο σήμα. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να έχω το Huawei E5576-320 Mobile WiFi LTE μόνιμα σε πρίζα για τροφοδοσία και να μοιράζω το Internet με κάποια συσκευή στο υπόλοιπο σπίτι. Η κεραία του δεν καλύπτει όλους τους χώρους και απ' ότι ρώτησα μου είπαν ότι δεν μπορώ να βάλω την sim σε άλλη συσκευή. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 βαζεις ενα repeater ή access points και μοιραζεις internet. 2 hours ago, tinapo said: Χρησιμοποιώ στο εξοχικό το Huawei E5576-320 Mobile WiFi LTE με κάρτα μιας και η Wind εκεί έχει το καλύτερο σήμα. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να έχω το Huawei E5576-320 Mobile WiFi LTE μόνιμα σε πρίζα για τροφοδοσία και να μοιράζω το Internet με κάποια συσκευή στο υπόλοιπο σπίτι. Η κεραία του δεν καλύπτει όλους τους χώρους και απ' ότι ρώτησα μου είπαν ότι δεν μπορώ να βάλω την sim σε άλλη συσκευή. Ευχαριστώ 1
tinapo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, poulinos είπε βαζεις ενα repeater ή access points και μοιραζεις internet. αυτά μπορούν να δώσουν και ενσύρματη σύνδεση; Θα μπορούσε να γίνει με κάποιο router? Έχω κάπου ένα ADSL2+ ROUTER ZTE ZXHN H108NS Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από tinapo
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 54 minutes ago, tinapo said: αυτά μπορούν να δώσουν και ενσύρματη σύνδεση; Θα μπορούσε να γίνει με κάποιο router? Έχω κάπου ένα ADSL2+ ROUTER ZTE ZXHN H108NS α.ναι β.μονο σαν access points μπορουν να παιξουν και οχι ως repeatera 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα