Land-decked Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Έβλεπα την τελετή έναρξης Αθήνα 2004, θέλω να ρωτήσω κάποιον που έχει πάει πρόσφατα, η δάδα υπάρχει κανονικά? Την ανάβουν? Ή είναι μόνο διακοσμητική πλέον?
Kostasspil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 46 minutes ago, Land-decked said: Έβλεπα την τελετή έναρξης Αθήνα 2004 Κατσε δες και το Euro, το σηκωνει η Εθνικη
gorge18 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Land-decked είπε Έβλεπα την τελετή έναρξης Αθήνα 2004, θέλω να ρωτήσω κάποιον που έχει πάει πρόσφατα, η δάδα υπάρχει κανονικά? Την ανάβουν? Ή είναι μόνο διακοσμητική πλέον? Πανε με άγημα. Πρωι την ανάβουν και βραδυ την σβηνουν. Εκτός και αν βρεχει. Τοτε ανάβει δύσκολα και συνήθως δεν πανε. Ελπίζω να βοήθησα. @Kostasspil Σταματα τα Spoilers δεν το εχω δει.... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από gorge18
smpt Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όχι δεν υπάρχει (πάτα show to satellite και κανε zoom out, αν χρειαστεί) Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από smpt
Land-decked Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, smpt είπε Όχι δεν υπάρχει (πάτα show to satellite και κανε zoom out, αν χρειαστεί) Δες καλύτερα, υπάρχει. Είναι μάλλον το βόρειο κομμάτι.
Επιλεγμένo σχόλιο poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 αν καποιος δεν θελει να απαντησει να μην απαντησει.οποιος απαντησει off topic φευγει 10ημερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα