hyperspaced Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Πόσα mAh θα είναι η μπαταρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Για να ξεκινήσει και κάθε 10χλμ μετά θα πρέπει να βλέπεις και από μια διαφήμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, mariosraptor1984 είπε Για να ξεκινήσει και κάθε 10χλμ μετά θα πρέπει να βλέπεις και από μια διαφήμιση. Μπα είναι πολύ καλοί δεν νομίζω να το κάνουν μόνο στα φανάρια όταν ανάβει πράσινο θα πετάει διαφημιστικό και όταν πατήσεις “Χ” θα ξεκινάς. Σημείωση : Και για τον φίλο “oletiras”, “ολετήρας” που μου πάτησε Like ωραίο όνομα για αυτοκίνητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixakias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δεν πιστεύω να θέλει να δεις διαφήμιση για να μπεις μες το αυτοκίνητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Te0sX είπε Μία απο τις μαγίες του υγιής καπιταλισμού είναι πως δεν έχει υπάρξει καμία τιτανοεταιρία (της καθε περιόδου) που να έχει αντέξει στον θρόνο για πάνω απο 30-40 χρόνια. Απο IBM, σε Sony, Ford, Microsoft κτλ κτλ (ξεχνά ο κόσμος ποια ηταν η θέση της Apple πριν 2 δεκαετίες). Για χιλιους δύο λόγους που επιτρέπουν οι πιο αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου, ένας απο αυτούς να δίνουν ευκαιρίες σε νέους παίκτες που αλλάζουν όλο το σκηνικό. Ο ίδιος ο Bezos εχει πει πως μετα τον θανατό του ειναι σιγουρος πως κάποια άλλη εταιρία θα πάρει την θέση της Αmazon, προσφέροντας στον καταναλωτή κάτι που ο ιδιος δεν μπορεί να φανταστεί τώρα. Απλά ένα σχόλιο για την πρόβλεψη του συγγραφέα και το πόσο δύσκολο είναι να προβλέψεις το μακρινό μέλλον σε τέτοιους χώρους. Γενικά δεν θα διαφωνήσω. Αυτό όμως που παρατηρώ με την XIAOMI είναι ότι έχει εξαπλωθεί σε έναν πακτωλό προϊόντων, από θερμόμετρο/υγρόμετρο των 5€ (με Bluetooth παρακαλώ) μέχρι βιντεοπροβολέα Laser (που σε άλλες εποχές θα κοσμούσε το σαλόνι μου...). Δηλαδή σταδιακά έγινε αναγνωρίσιμη σε μεγάλη έκταση και το κυριότερο με VFM προϊόντα. Μπορεί η Apple να έχει μαζεμένο όλο το χρήμα του κόσμου, αλλά είναι "εγκλωβισμένη" σε 2-3 κατηγορίες προϊόντων, τα οποία είναι όλα premium, δηλαδή απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Οπότε σε μερικά χρόνια όλοι θα έχουμε 2-3 κατηγορίες προϊόντων XIAOMI αλλά όχι Apple και εκεί είναι για εμένα η μεγάλη διαφορά. Εννοείται όμως ότι το μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις, που τις βλέπουμε όπως είπες, χρόνια τώρα... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από fwtonio 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα