andreas1gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε παιδια κανενα καλο αδιαβροχο παπουτσι για σκανδιναβικες χωρες, πιο προτείνεται ? TERREX SWIFT R2 MID GORE-TEX HIKING SHOES 1
dimitrisp13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε TERREX SWIFT R2 MID GORE-TEX HIKING SHOES κανει για καθημερινο-8 ωρες ?
andreas1gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε κανει για καθημερινο-8 ωρες ? Δεν θα το έλεγα... Είναι για περισσότερο σκληρές καταστάσεις (πολύ κρύο, βροχή, χιόνι)... Εκτός και αν είσαι κάθε μέρα 8 ώρες έξω στον ψόφο...
arisikaria Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε αυτό το προϊόν δεν δέχεται την έκπτωση.
Tigio13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dimis_pj είπε Εγώ που δοκίμασα τα ultraboost 21 το δέχθηκε κανονικά στο application, απο 126 στα 100.80 Τι να πω ρε συ, δοκίμασα σε 4 διαφορετικά νούμερα στα ultraboost 21 και έβγαζε μήνυμα ο κωδικός δεν αναγνωρίζεται ή κάτι παρόμοιο. Edit: ξανά δοκίμασα τώρα Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από Tigio13
andreas1gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, arisikaria είπε Καλησπέρα σε αυτό το προϊόν δεν δέχεται την έκπτωση. Μπες από την εφαρμογή 1
dimitrisp13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Δεν θα το έλεγα... Είναι για περισσότερο σκληρές καταστάσεις (πολύ κρύο, βροχή, χιόνι)... Εκτός και αν είσαι κάθε μέρα 8 ώρες έξω στον ψόφο... οχι απλα στο πηγαινε-ελα απο το 8ωρο θα έχει τετοιες καταστάσεις. στο 8ωρο θα είναι σε κλειστο χωρο
andreas1gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε οχι απλα στο πηγαινε-ελα απο το 8ωρο θα έχει τετοιες καταστάσεις. στο 8ωρο θα είναι σε κλειστο χωρο Οι υπόλοιποι τι κάνουν - φορούν (έχουν δεύτερο ζευγάρι παπούτσια στην δουλειά);;; Οπότε βλέπεις και έτσι θα κινηθείς και εσύ... Σίγουρα να είσαι 8 ώρες κάθε μέρα με το μποτάκι δεν το λες και άνετο... 1
KoGi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dimitrisp13 είπε κανει για καθημερινο-8 ωρες ? Αν και δε εχω τα Swift αλλα εχω τις αλλες σειρες, AX2, AX3, Eastrail, ολες με GTX, και τα εχω για καθημερινα παπουτσια εδω και χρονια! Προσωπικα δε με κουραζουν μετα απο ωρες και με εχουν βολεψει σε καθε χρηση. Βεβαια ειναι και το πως καθονται στον καθενα. Ισως να εβλεπες κι εκεινα, μιας και τα Swift ισως ειναι για πιο δυσκολες καταστασεις. 1
dimitrisp13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, KoGi είπε Αν και δε εχω τα Swift αλλα εχω τις αλλες σειρες, AX2, AX3, Eastrail, ολες με GTX, και τα εχω για καθημερινα παπουτσια εδω και χρονια! Προσωπικα δε με κουραζουν μετα απο ωρες και με εχουν βολεψει σε καθε χρηση. Βεβαια ειναι και το πως καθονται στον καθενα. Ισως να εβλεπες κι εκεινα, μιας και τα Swift ισως ειναι για πιο δυσκολες καταστασεις. θα τα κοιταξω, σε εχυαριστώ πολυ. Ποια απο τα 3 θεωρείς καλυτερα ? Δυστυχως δεν ξέρω τι κάνουν οι αλλοι αφού θα είναι η πρώτη φορα που θα παω και ψάχνομαι
KoGi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε θα τα κοιταξω, σε εχυαριστώ πολυ. Ποια απο τα 3 θεωρείς καλυτερα ? Δυστυχως δεν ξέρω τι κάνουν οι αλλοι αφού θα είναι η πρώτη φορα που θα παω και ψάχνομαι Θα ελεγα τα Eastrail να δεις για αρχη, που βγαινουν και πιο φθηνα συνηθως απο τα αλλα, για να δεις και πως σου καθεται η Τerrex σειρα. Και τα ΑΧ ειναι πολυ καλα βεβαια, ισως πιο ανετο σαν εφαρμογη. Βεβαια δεν τα εχω σε μποτακι αλλα σε χαμηλο. Πριν λιγες μερες πηρα τα Eastrail σε μποτακι αλλα δεν τα εχω φορεσει αοκμη. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από KoGi
Konsmal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, dimitrisp13 είπε παιδια κανενα καλο αδιαβροχο παπουτσι για σκανδιναβικες χωρες, πιο προτείνεται ? Η τα καινούργια τα ultraboost goretex η τα asics gel venture 8 τα αδιάβροχα, μου τα έχει προτείνει ο ξαδερφός μου που ζει Όσλο 1 λεπτό πριν, Konsmal είπε Η τα καινούργια τα ultraboost goretex η πιο μπάτζετ επιλογή τα asics gel venture 8 τα αδιάβροχα, μου τα έχει προτείνει ο ξαδερφός μου που ζει Όσλο 1
makis269 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) παπούτσι που έλεγε -40% έκπτωση ήταν πιο ακριβό από την πιο οικονομική τιμή σε μηχανές αναζήτησης που το είχαν χωρίς έκπτωση. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από makis269
andreas1gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, makis269 είπε παπούτσι που έλεγε -40% έκπτωση ήταν πιο ακριβό από την πιο οικονομική τιμή σε μηχανές αναζήτησης που το είχαν χωρίς έκπτωση. Όντως ανέβασαν τις τιμές... Δυστυχώς ψόφια πράγματα φέτος... Για εμένα μόνο μια ζακέτα Z. N. E. και ένα μπλουζάκι βρήκα σε καλή τιμή... Τα παπούτσια που φοράω ήταν 10-15% πιο ακριβά από πέρσι και δεν τα τιμησα.
Dannie Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στα παντελονια πολυ πολυεστερας επεσε.....(100% πολυεστέρας διπλής πλέξης - 100% tricot πολυεστέρα - ανακυκλωμένος πολυεστέρας απλής ύφανσης κ.τ.λ). Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από Dannie
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα