Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε

παιδια κανενα καλο αδιαβροχο παπουτσι για σκανδιναβικες χωρες, πιο προτείνεται ?

TERREX SWIFT R2 MID GORE-TEX HIKING SHOES

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε

κανει για καθημερινο-8 ωρες ?

Δεν θα το έλεγα... 

Είναι για περισσότερο σκληρές καταστάσεις (πολύ κρύο, βροχή, χιόνι)... 

Εκτός και αν είσαι κάθε μέρα 8 ώρες έξω στον ψόφο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dimis_pj είπε

Εγώ που δοκίμασα τα ultraboost 21 το δέχθηκε κανονικά στο application, απο 126 στα 100.80

20211128_174215-01_resize_45.jpg

Τι να πω ρε συ, δοκίμασα σε 4 διαφορετικά νούμερα στα ultraboost 21 και έβγαζε μήνυμα ο κωδικός δεν αναγνωρίζεται ή κάτι παρόμοιο. 

Edit: ξανά δοκίμασα τώρα

Screenshot_20211128-210033_Opera.jpg

Επεξ/σία από Tigio13
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, arisikaria είπε

Καλησπέρα σε αυτό το προϊόν δεν δέχεται την έκπτωση.

Καταγραφή.PNG

Μπες από την εφαρμογή 

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Δεν θα το έλεγα... 

Είναι για περισσότερο σκληρές καταστάσεις (πολύ κρύο, βροχή, χιόνι)... 

Εκτός και αν είσαι κάθε μέρα 8 ώρες έξω στον ψόφο... 

οχι απλα στο πηγαινε-ελα απο το 8ωρο θα έχει τετοιες καταστάσεις. στο 8ωρο θα είναι σε κλειστο χωρο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε

οχι απλα στο πηγαινε-ελα απο το 8ωρο θα έχει τετοιες καταστάσεις. στο 8ωρο θα είναι σε κλειστο χωρο

Οι υπόλοιποι τι κάνουν - φορούν (έχουν δεύτερο ζευγάρι παπούτσια στην δουλειά);;; 

Οπότε βλέπεις και έτσι θα κινηθείς και εσύ... 

Σίγουρα να είσαι 8 ώρες κάθε μέρα με το μποτάκι δεν το λες και άνετο... 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitrisp13 είπε

κανει για καθημερινο-8 ωρες ?

Αν και δε εχω τα Swift αλλα εχω τις αλλες σειρες, AX2, AX3, Eastrail, ολες με GTX, και τα εχω για καθημερινα παπουτσια εδω και χρονια!

Προσωπικα δε με κουραζουν μετα απο ωρες και με εχουν βολεψει σε καθε χρηση. Βεβαια ειναι και το πως καθονται στον καθενα.

Ισως να εβλεπες κι εκεινα, μιας και τα Swift ισως ειναι για πιο δυσκολες καταστασεις.

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, KoGi είπε

Αν και δε εχω τα Swift αλλα εχω τις αλλες σειρες, AX2, AX3, Eastrail, ολες με GTX, και τα εχω για καθημερινα παπουτσια εδω και χρονια!

Προσωπικα δε με κουραζουν μετα απο ωρες και με εχουν βολεψει σε καθε χρηση. Βεβαια ειναι και το πως καθονται στον καθενα.

Ισως να εβλεπες κι εκεινα, μιας και τα Swift ισως ειναι για πιο δυσκολες καταστασεις.

θα τα κοιταξω, σε εχυαριστώ πολυ. Ποια απο τα 3 θεωρείς καλυτερα ?

Δυστυχως δεν ξέρω τι κάνουν οι αλλοι αφού θα είναι η πρώτη φορα που θα παω και ψάχνομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε

θα τα κοιταξω, σε εχυαριστώ πολυ. Ποια απο τα 3 θεωρείς καλυτερα ?

Δυστυχως δεν ξέρω τι κάνουν οι αλλοι αφού θα είναι η πρώτη φορα που θα παω και ψάχνομαι

Θα ελεγα τα Eastrail να δεις για αρχη, που βγαινουν και πιο φθηνα συνηθως απο τα αλλα, για να δεις και πως σου καθεται η Τerrex σειρα.

Και τα ΑΧ ειναι πολυ καλα βεβαια, ισως πιο ανετο σαν εφαρμογη.

Βεβαια δεν τα εχω σε μποτακι αλλα σε χαμηλο. Πριν λιγες μερες πηρα τα Eastrail σε μποτακι αλλα δεν τα εχω φορεσει αοκμη.

Επεξ/σία από KoGi
Δημοσ.
13 ώρες πριν, dimitrisp13 είπε

παιδια κανενα καλο αδιαβροχο παπουτσι για σκανδιναβικες χωρες, πιο προτείνεται ?

Η τα καινούργια τα ultraboost goretex η τα asics gel venture 8 τα αδιάβροχα, μου τα έχει προτείνει ο ξαδερφός μου που ζει Όσλο

1 λεπτό πριν, Konsmal είπε

Η τα καινούργια τα ultraboost goretex η πιο μπάτζετ επιλογή τα asics gel venture 8 τα αδιάβροχα, μου τα έχει προτείνει ο ξαδερφός μου που ζει Όσλο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παπούτσι που έλεγε -40% έκπτωση ήταν πιο ακριβό από την πιο οικονομική τιμή σε μηχανές αναζήτησης που το είχαν χωρίς έκπτωση.

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, makis269 είπε

παπούτσι που έλεγε -40% έκπτωση ήταν πιο ακριβό από την πιο οικονομική τιμή σε μηχανές αναζήτησης που το είχαν χωρίς έκπτωση.

Όντως ανέβασαν τις τιμές... 

Δυστυχώς ψόφια πράγματα φέτος... 

Για εμένα μόνο μια ζακέτα Z. N. E. και ένα μπλουζάκι βρήκα σε καλή τιμή... 

Τα παπούτσια που φοράω ήταν 10-15% πιο ακριβά από πέρσι και δεν τα τιμησα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα παντελονια πολυ πολυεστερας επεσε.....(100% πολυεστέρας διπλής πλέξης - 100% tricot πολυεστέρα - ανακυκλωμένος πολυεστέρας απλής ύφανσης  κ.τ.λ).

Επεξ/σία από Dannie

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...