Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, έχω το συγκεκριμένο μοντέλο και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κατά την επανεκίνηση ή απενεργοποίηση του κινητού, μετά δεν ανοίγει. Τίποτα, νεκρό. Το έχω πάθει αρκετές φορές και εν τέλη το ανοίγω κατά τύχη μετα απο ώρα. Έχω διαβάσει για σχετικό πρόβλημα και θέλω τα φώτα σας. Ευθύνομαι εγώ για το πρόβλημα? Χρειάζεται επισκευή? Και γενικά ποιά η λύση?

Δημοσ.

Απλά θα μου το κρατήσουν για αρκετό καιρό ψάχνοντας όπως και σε άλλους. Παρόλα αυτά εκεί πιστεύω θα φτάσω... Σε ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Chris_04 είπε

Γειά σας, έχω το συγκεκριμένο μοντέλο και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κατά την επανεκίνηση ή απενεργοποίηση του κινητού, μετά δεν ανοίγει. Τίποτα, νεκρό. Το έχω πάθει αρκετές φορές και εν τέλη το ανοίγω κατά τύχη μετα απο ώρα. Έχω διαβάσει για σχετικό πρόβλημα και θέλω τα φώτα σας. Ευθύνομαι εγώ για το πρόβλημα? Χρειάζεται επισκευή? Και γενικά ποιά η λύση?

Φίλε μ είχα το ίδιο πρόβλημα με 2 poko m 3, τα οποία πέθαναν κ δεν άνοιγαν όπως εσένα. Τα πήγα στο σέρβις και στο πρώτο έκαναν μια βδομάδα κ μ έδωσαν πιστωτικο και στο δεύτερο το έχουν δυόμιση βδομάδες στο σέρβις και ακόμα αναμένω... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...