Chris_04 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Γειά σας, έχω το συγκεκριμένο μοντέλο και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κατά την επανεκίνηση ή απενεργοποίηση του κινητού, μετά δεν ανοίγει. Τίποτα, νεκρό. Το έχω πάθει αρκετές φορές και εν τέλη το ανοίγω κατά τύχη μετα απο ώρα. Έχω διαβάσει για σχετικό πρόβλημα και θέλω τα φώτα σας. Ευθύνομαι εγώ για το πρόβλημα? Χρειάζεται επισκευή? Και γενικά ποιά η λύση?
greekfragma Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 αν έχει εγγύηση στο κατάστημα για έλεγχο-επισκευή-αντικατάσταση
Chris_04 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Απλά θα μου το κρατήσουν για αρκετό καιρό ψάχνοντας όπως και σε άλλους. Παρόλα αυτά εκεί πιστεύω θα φτάσω... Σε ευχαριστώ πολύ
greekbusters Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, Chris_04 είπε Γειά σας, έχω το συγκεκριμένο μοντέλο και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κατά την επανεκίνηση ή απενεργοποίηση του κινητού, μετά δεν ανοίγει. Τίποτα, νεκρό. Το έχω πάθει αρκετές φορές και εν τέλη το ανοίγω κατά τύχη μετα απο ώρα. Έχω διαβάσει για σχετικό πρόβλημα και θέλω τα φώτα σας. Ευθύνομαι εγώ για το πρόβλημα? Χρειάζεται επισκευή? Και γενικά ποιά η λύση? Φίλε μ είχα το ίδιο πρόβλημα με 2 poko m 3, τα οποία πέθαναν κ δεν άνοιγαν όπως εσένα. Τα πήγα στο σέρβις και στο πρώτο έκαναν μια βδομάδα κ μ έδωσαν πιστωτικο και στο δεύτερο το έχουν δυόμιση βδομάδες στο σέρβις και ακόμα αναμένω...
Chris_04 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Τελικά είμαστε πολλοί οι βασανισμενοι... Ας ελπισουμε σε νεοτερη αναβαθμιση που να το διορθωσει
SOAD1981 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 και ημουν στο τσακ να το παρω αντι του note 8 pro....ειναι δελεαρ τα 6000mah μπαταρια ρε μπαγασηδες ! 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα