Προς το περιεχόμενο

Redmi note 11 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπολόγισε καμία ώρα παραπάνω, αν και το έχεις αφήσει πολύ χαμηλά, μέχρι 20-25% συνήθως αφήνω την μπαταρία όσο πιο χαμηλά την αφήνεις καταστρέφετε πολύ πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Και εγώ ως 25 % το αφήνω ..αυτό ήταν για δοκιμή..και το φορτίζω με αργό φορτιστή συνήθως ,εκτός αν βιάζομαι

• Like 1
Δημοσ.

Είχα να αλλάξω κινητό κάπου 3 χρόνια και έχουν αλλάξει πολλά από τότε σίγουρα. Έχουν γίνει πιο φαγανά τα κινητά λογικά στο θέμα μπαταρίας. Οπότε δεν με απογοήτευσε τόσο η αυτονομία όσο η οθόνη του ne. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά μου φαίνεται ότι στα μικρά εικονίδια έχει πολύ χειρότερη ανάλυση από το redmi note 5 που είχα πρίν.

Δημοσ.
Στις 28/11/2021 στις 1:27 ΜΜ, panosk13 είπε

Είμαι σε αναζήτηση νέου smartphone και έχω ψιλοκαταλήξει στο mi 11 lite ne 5g. Είδα όμως και το redmi note 11 pro που κυκλοφορεί τώρα και μπαίνω σε δίλημμα αν πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα γι'αυτό. Υστερεί βέβαια σε επεξεργαστή αλλά έχει τρομερό design και κάμερα 108.  Έχει ακούσει κανείς τίποτα πότε περίπου και σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει Ελλάδα;

To Redmi note 11 pro όταν θα βγεί θα είναι το καλύτερο κινητό που θα παίζει στα χρήματά του και όποιος σου πει διάφορα μειονεκτήματα δεν θα έχει να σου δώσει μια καλύτερα πρόταση με την συγκεκριμένη τιμή.

Το MIUI προσωπικά μου αρέσει πειρσσότερο από ότι κυκλοφορεί σε android. Το ότι είναι IOS like εγώ το βλέπω πλεονέκτημα εμφανισιακά. Τώρα αν έχει και κατά καιρούς κανένα bug και ποιο λειτουργικό δεν έχει πλεον. Εδώ το IOS και κατά καιρούς βγάζει διάφορα χοντρά bugs.

Επίσης το ότι θα το περιμένεις ένα τρίμηνο να έρθει Ελλάδα είναι το μόνο σίγουρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...