panosk13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Είμαι σε αναζήτηση νέου smartphone και έχω ψιλοκαταλήξει στο mi 11 lite ne 5g. Είδα όμως και το redmi note 11 pro που κυκλοφορεί τώρα και μπαίνω σε δίλημμα αν πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα γι'αυτό. Υστερεί βέβαια σε επεξεργαστή αλλά έχει τρομερό design και κάμερα 108. Έχει ακούσει κανείς τίποτα πότε περίπου και σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει Ελλάδα;
GATE123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και επειδή έχει 108 το κάνει ξεχωριστό? Εδώ και με 12 μπορείς να κάνεις παπάδες αρκεί το διάφραγμα να είναι μικρό. Για εμένα άσε τα Xiaomi και πάρε Realme GT Master Edition 5G στα ίδια λεφτά σου βγαίνει και θα έχεις διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό. Όχι σαν τα Xiaomi. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από GATE123 1
lon-zet Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Συμφωνώ μαζί σου, καλά κινητά τα Xiaomi κινητά αλλά θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να δώσεις πάνω από 200€ για κινητό με τέτοιο UI και αυτήν την υποστήριξη από την εταιρία (και για updates και για service)
panosk13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δεν ξέρω για την υποστήριξη γιατί αν και εχω αλλάξει δύο συσκευές Xiaomi δεν μου χρειάστηκε ποτέ. Παρόλα αυτά έχουν διετή εγγύηση αν δεν κάνω λάθος. Το UI αν το συνηθίσεις είναι μια χαρά. Μην μπερδεύετε εμπειρίες από κινητά Xiaomi κάτω των 200 ευρώ. Για τα χαρακτηριστικά τους ίσως το UI αυτό να είναι βαρύ γι'αυτό έχουν θεματακια. Τώρα ο λόγος που κοιτάω το Xiaomi είναι πρώτον γιατί είναι πολύ vfm σε σχέση με άλλα κινητά με παρόμοια χαρακτηριστικά και ανώτερο ποιότητα (από άποψη κατασκευής) από τα περισσότερα της κατηγορίας του. Συν για μένα είναι ότι έχει και IR blaster. Όσο για το realme me επειδή το έψαξα δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την κάμερα του και με χαλάει η πλαστικούρα της κατασκευής. Άσε που δεν μας λένε και τι γυαλί έχει η οθόνη.
chios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Θέλει υπομονή με το Redmi note 11 pro ακόμα δεν έχει καν ανακοινωθεί η global version, το μεγάλο φάουλ είναι η αφαίρεση της SD card για μένα λόγος απόρριψης.
lon-zet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, panosk13 είπε Δεν ξέρω για την υποστήριξη γιατί αν και εχω αλλάξει δύο συσκευές Xiaomi δεν μου χρειάστηκε ποτέ. Παρόλα αυτά έχουν διετή εγγύηση αν δεν κάνω λάθος. Το UI αν το συνηθίσεις είναι μια χαρά. Μην μπερδεύετε εμπειρίες από κινητά Xiaomi κάτω των 200 ευρώ. Για τα χαρακτηριστικά τους ίσως το UI αυτό να είναι βαρύ γι'αυτό έχουν θεματακια. Τώρα ο λόγος που κοιτάω το Xiaomi είναι πρώτον γιατί είναι πολύ vfm σε σχέση με άλλα κινητά με παρόμοια χαρακτηριστικά και ανώτερο ποιότητα (από άποψη κατασκευής) από τα περισσότερα της κατηγορίας του. Συν για μένα είναι ότι έχει και IR blaster. Όσο για το realme me επειδή το έψαξα δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την κάμερα του και με χαλάει η πλαστικούρα της κατασκευής. Άσε που δεν μας λένε και τι γυαλί έχει η οθόνη. To ui για εμένα προσωπικά είναι απαράδεκτο. Τα εικονίδια κλεμμένα από το iOS, διαφημίσεις παντού και γενικά βγάζει μια ενοχλητική παιδικότητα. Τα σχέδια των κινητών τους επίσης. Τα περισσότερα με 6,67 ίντσες οθόνη και τεράστιο punch hole για κάμερα στην μέση. H Realme από την άλλη δίνει περισσότερη βαρύτητα στην ποιότητα, το design και το λειτουργικό των συσκευών της. Τι να τον κάνω τον 860 μέσα στο σασί του Poco X3 Pro και με αυτό το ui? Και εγώ κάτοχος Xiaomi συσκευών είμαι, αλλά δεν θα ξαναπήγαινα σε κινητό της εταιρίας για πολλούς λόγους...
GATE123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, panosk13 είπε Δεν ξέρω για την υποστήριξη γιατί αν και εχω αλλάξει δύο συσκευές Xiaomi δεν μου χρειάστηκε ποτέ. Παρόλα αυτά έχουν διετή εγγύηση αν δεν κάνω λάθος. Το UI αν το συνηθίσεις είναι μια χαρά. Μην μπερδεύετε εμπειρίες από κινητά Xiaomi κάτω των 200 ευρώ. Για τα χαρακτηριστικά τους ίσως το UI αυτό να είναι βαρύ γι'αυτό έχουν θεματακια. Τώρα ο λόγος που κοιτάω το Xiaomi είναι πρώτον γιατί είναι πολύ vfm σε σχέση με άλλα κινητά με παρόμοια χαρακτηριστικά και ανώτερο ποιότητα (από άποψη κατασκευής) από τα περισσότερα της κατηγορίας του. Συν για μένα είναι ότι έχει και IR blaster. Όσο για το realme me επειδή το έψαξα δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την κάμερα του και με χαλάει η πλαστικούρα της κατασκευής. Άσε που δεν μας λένε και τι γυαλί έχει η οθόνη. Έχουν περάσει πολλά Xiaomi από τα χέρια μου και αυτό το χάλι με την Miui πλέον δεν παλεύεται. Επίσης οι διαφημίσεις . Γενικά θέλει "σκάλισμα" το κινητό. Για όσους το ξέρουν δεν έχουν πρόβλημα. Οι άλλοι όμως που δεν γνωρίζουν? Θα κάθονται να ασχοληθούν? Επίσης η διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας στα Xiaomi πρέπει να τα πάρεις από επίσημο διανομέα για να ισχύει οπότε "τρως" και το καπέλο στην μάπα ανάλογα το κινητό. Στα Realme δεν είναι έτσι,από όπου και να το πάρεις η διετή εγγύηση και το service ισχύει κανονικά. Για κάποιους είναι πολύ σημαντικό η εγγύηση. Αν εσύ δεν την χρειάστηκες ποτέ αυτό είναι άλλο θέμα. Και γω δεν έχω χρειαστεί ποτέ σε κάποιο κινητό που έχω να το στείλω για service. Υ.Γ Βλέπεις τη γίνεται και με τα Poco είναι απαράδεκτο.
lon-zet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, GATE123 είπε Γενικά θέλει "σκάλισμα" το κινητό. Για όσους το ξέρουν δεν έχουν πρόβλημα. Οι άλλοι όμως που δεν γνωρίζουν? Θα κάθονται να ασχοληθούν? Συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Είναι μια χαρά κινητά για κάποιον που θέλει να παίρνει ένα τηλέφωνο και να βλέπει ένα βίντεο στο YouTube αξιοπρεπώς με λίγα χρήματα αλλά μέχρι εκεί..
Fotia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Να συμπληρώσω ,δεν είναι και δυσκολο να παει καποιος σε ενα κατάστημα που έχει ανοικτά κινητα να συγκρίνει τι του αρέσει .
eko13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δεν νομίζω η 100ρα του 11 προ, να είναι πολύ καλύτερη από του 10 προ, μην είναι και η ίδια δεν ξέρω... Το ΝΕ μια χαρά φαίνεται...
panosk13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δεν άντεξα την αναμονή και παρήγγειλα τελικά το NE 8/128 από το βρήκα "προσφορά" 299 σε μεγάλο κατάστημα. Ελπίζω να βγεί καλό. Αύριο λογικά θα παραλάβω. Ευχαριστώ για τις γνώμες
eko13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Το ΝΕ μπορεί φαινομενικά να έχει πιο αδύναμο επεξεργαστή από το κανονικό, ΑΛΛΑ βγάζει μεγαλύτερο σκορ στις επιδόσεις και έχει σημαντικά καλύτερη αυτονομία.
greg2310 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μάλλον λίγο μικρότερο βγάζει,και όσο για την αυτονομία με το τελευταίο update έχει βελτιωθεί πολύ στο παλιό..βγάζω πάνω από 6 ώρες sot με όλα ανοιχτά
chios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10815&idPhone2=11101 σε cpu πάνω κάτω τα 'ίδια είναι εκεί που χάνει το ΝΕ είναι σε gpu, εγώ που δεν παίζω παιχνίδια προτιμώ το ΝΕ για την πολύ καλύτερη μπαταρία. Αν από 100% - 20% έχει 6 ωρες sot είναι πολύ καλά.
greg2310 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Αν μπορεί κανείς με το καινούργιο ας μας πει την αυτονομία του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα