Arxagellos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Εξετάζω το ενδεχόμενο να αγοράσω raptoreum με μετρητά από χρήστες από Αθήνα μόνο. Αν ενδιαφέρεται κάποιος PM.
NiKoSmile Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Στις 28/11/2021 στις 11:01 ΜΜ, Homerts95 είπε Και ο λόγος? Μάλλον δεν θέλει να μπλέξει με τράπεζες
George56 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα στη ομαδα Είχα αγοράσει LTC και ALGO Εκανσ reset στο κινητό λόγω κολλούσε κράτησα κωδικούς κομπλέ. Θέλω να κάνω επαναφορά πορτιοφολιου έχω το. crypto app wallet το έχει κάνει ς άλλο αυτό το wallet; Τι να κάνω για μην χάσω τα Ltc. Kai ALGO Doge Όταν κάνω log in. Με to Ιδιο Email κλασσικά που είχα πριν στο wallet δεχομαι. Email confirmation. Για επιβεβαίωση στοemail με link. Για να ξεκινήσει το. App το βγάζει παλι. Οθόνη you will receive Email confirmation to your email.
snet Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, George56 είπε Καλησπέρα στη ομαδα Είχα αγοράσει LTC και ALGO Εκανσ reset στο κινητό λόγω κολλούσε κράτησα κωδικούς κομπλέ. Θέλω να κάνω επαναφορά πορτιοφολιου έχω το. crypto app wallet το έχει κάνει ς άλλο αυτό το wallet; Τι να κάνω για μην χάσω τα Ltc. Kai ALGO Doge Όταν κάνω log in. Με to Ιδιο Email κλασσικά που είχα πριν στο wallet δεχομαι. Email confirmation. Για επιβεβαίωση στοemail με link. Για να ξεκινήσει το. App το βγάζει παλι. Οθόνη you will receive Email confirmation to your email. τα νομίσματα βρίσκονται κανονικά στο λογαριασμό σου μην ανυσηχείς τώρα για τα προβλήματα με το log in κάπου κάνεις κάτι λάθος.
George56 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Στις 7/12/2021 στις 5:04 ΜΜ, snet είπε τα νομίσματα βρίσκονται κανονικά στο λογαριασμό σου μην ανυσηχείς τώρα για τα προβλήματα με το log in κάπου κάνεις κάτι λάθος. Thanks filos Εμφανίζει την οθόνη Check your email for a email confirmation με 2 option. Open email και Send again email. Παταω open email. Ανοιγει gmail. Εγώ έχω όμως hotmail οχι Gmail ανοιγω browser . παταω Hotmail . Link confirmκαι με πετάει στην ίδια οθόνη Check your email for a email confirmation. Κάποια σκέψη;
snet Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 καλύτερα να βάλεις screenshot από το κινητό (με τρία δάχτυλα) και γενικώς από το κινητό δε κάνω τίποτα σοβαρό μόνο παρακολούθηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις