Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα ένα σπίτι που έχει γίνει πρόσφατα θερμοπροσωψη και θέλω να ρωτήσω αν αυτό με απαλλάξει από την ανάγκη θέρμανσης με καλοριφέρ.

Σίγουρα, είναι σχετικο, ανάλογα τι χειμώνα θα κάτι κτλ.

Είμαι Κρήτη.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Βρήκα ένα σπίτι που έχει γίνει πρόσφατα θερμοπροσωψη και θέλω να ρωτήσω αν αυτό με απαλλάξει από την ανάγκη θέρμανσης με καλοριφέρ.

Σίγουρα, είναι σχετικο, ανάλογα τι χειμώνα θα κάτι κτλ.

Είμαι Κρήτη.

Η θερμοπρόσοψη δεν θερμαίνει.

Δημοσ.

Το σπιτι με θερμομόνωση απλα κραταει την εσωτερικη θερμοκρασία περισσοτερη ωρα απο ενα σπιτι χωρίς μονωση.

Αν δεν εχει θερμανση ή ψύξη, οτι θερμοκρασια εχει το περιβάλλον θα εχει και το σπιτι με ελάχιστη διάφορα.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η θερμοπρόσοψη δεν θερμαίνει.

Ευχαριστώ

12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το σπιτι με θερμομόνωση απλα κραταει την εσωτερικη θερμοκρασία περισσοτερη ωρα απο ενα σπιτι χωρίς μονωση.

Αν δεν εχει θερμανση ή ψύξη, οτι θερμοκρασια εχει το περιβάλλον θα εχει και το σπιτι με ελάχιστη διάφορα.

Έχεις δίκιο.

Δημοσ.

Στη Φλώρινα θες 4.000 τη σεζόν και στην Κρήτη 500. Η θερμομόνωση κρατά το σπίτι περισσότερο χρονικό διάστημα ζεστό μειώνοντας τις απώλειες, άρα περισσότερη οικονομία.

Δημοσ.

Αν αξίζει κάτι στο εξοικονομώ (φαντάζομαι γι αυτό ρωτάς) είναι η θερμοπρόσοψη, αλλά όχι 3-4εκ που βάζουν οι περισσότεροι, θέλεις 8εκ γραφιτούχα  για να κάνεις πολύ καλή δουλειά .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...