Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tzimmys είπε

Σε εμένα ήρθαν σήμερα, μαζί με τον εκτυπωτή. Ακόμα δεν άνοιξα, αλλά δεν βλέπω την επιστροφή του 15% ακόμα. Ελπίζω να μη φάω καμιά φόλα...

Ηταν πανω απο 349€ η συναλλαγη σου;

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι... 379 είχε ο εκτυπωτής + τη κάμερα.

Ξοδεύτηκα στον εκτυπωτή αλλά είπα ότι δε θα ξαναπάρω μελάνι..

θα δούμε στην πράξη.

Δημοσ.

μόλις παρέλαβα και εγώ απο το κατάστημα της περιοχής μου

δεν μας έχει συνηθίσει ο Γερμανός να είναι αξιόπιστος αλλα αυτη την φορα ολα πηγαν καλα  

• Like 1
Δημοσ.

Σε σύγκριση με μια Microsoft cinema lifecam 720p, αγορασμένη προ ετών, πάλι σε προσφορά από το Γερμανό στα 25€, δυστυχώς, παρόλο που είναι 1080p, δεν λέει και πολλά. 

Γενικά καίει τα χρώματα και αν υπάρχει πηγή φωτός στο δωμάτιο γίνονται όλα άσπρα 

Ενώ σε διάφορα site διάβασα για auto focus, δεν την είδα να εστιάζει όταν κινούμαι. Το αντίθετο, έμοιαζε να έχει συνεχώς focus

Δημοσ.

Δεν ειμαι ειδικος στις καμερες αλλα πιστευω για 23 ευρω με τα θετικα και αρνητικα της, αυτα που προσφερει δυσκολα θα βρεις στην ιδια τιμη αλλη καμερα.Και για backup να την εχετε αξιζει.Αν χειροτερεψουν τα πραγματα με τον κοβιτ καταλαβαινετε θα παρουν παλι τιμες στο θεο οι καμερες.Ειχα προλαβει και εγω την microsoft lifecam απο τον γερμανο.Εχει και αυτη τα θεματακια της.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, samniotis είπε

Σε σύγκριση με μια Microsoft cinema lifecam 720p, αγορασμένη προ ετών, πάλι σε προσφορά από το Γερμανό στα 25€, δυστυχώς, παρόλο που είναι 1080p, δεν λέει και πολλά. 

Γενικά καίει τα χρώματα και αν υπάρχει πηγή φωτός στο δωμάτιο γίνονται όλα άσπρα 

Ενώ σε διάφορα site διάβασα για auto focus, δεν την είδα να εστιάζει όταν κινούμαι. Το αντίθετο, έμοιαζε να έχει συνεχώς focus

με 20 25 ευρώ τι άλλο θα μπορούσαμε να είχαμε διαλέξει ?

έχει όντως βγει firmware update για δοκίμασε το 

https://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1260&catName=Webcams&subCatID=1261&prodID=23499&prodName=Creative Live! Cam Sync 1080p#

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα ξεχάσει την κάμερα στο καλάθι (δεν την αγόρασα ποτέ, δεν την χρειάζομαι κιόλας, video conferances κάνω μόνο από το laptop) και μόλις μου ηρθε email απο Γερμανο. Πλέον φαίνεται να είναι στα 22,99 ευρώ για όποιον ακόμα ενδιαφέρεται ή δεν πρόλαβε την προηγούμενη φορά.

γ.JPG

Επεξ/σία από fommof
  • Like 5
Δημοσ.

Παρήγγειλα κι εγώ τώρα, με παραλαβή σε κατάστημα. Για να δούμε. Πιστεύω ότι από την φτωχή σε εικόνα (διότι μόνο mic έχει πολύ καλό) Microsoft LifeCam VX-800 που έχω τώρα, θα δω μια κάποια διαφορά.

Thanks to @fommof + @Vault13

p.s. κι εγώ λογκαρισμένος με το Cosmote / Germanos account μου δεν μπορούσα να την προχωρήσω (κολλούσε και δεν έκανε τίποτα στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας) και τα κατάφερα  μόνο ως επισκέπτης.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...