panick Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Την παρήγγειλα κι εγώ, με παραλαβή από κατάστημα. Βλέπω στο site της Creative ότι θέλει και firmware update. Για να δούμε... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από panick
MasterX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 θελω να κανω παραλαβη απο καταστημα.. δε καταλαβαινω τι πρεπει να κανω στο χαρτη που λεει Διεύθυνση χρέωσης ...δε βλεπω να μπορω να επιλεξω κατι ως διευθυνση
Fotia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, panick είπε . Βλέπω στο site της Creative ότι θέλει και firmware update. Για να δούμε... Απο ότι βλεπω υπαρχει για τη δευτερη έκδοση της καμερας, οχι αυτη του θεματος 1
panick Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, MasterX είπε θελω να κανω παραλαβη απο καταστημα.. δε καταλαβαινω τι πρεπει να κανω στο χαρτη που λεει Διεύθυνση χρέωσης ...δε βλεπω να μπορω να επιλεξω κατι ως διευθυνση Πάνω από το χάρτη, απλά βάζετε τη διεύθυνσή σας. 1
Mr_Terror Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Διαβαζω η διαφορα που εχει η v2 εκδοση ειναι στο μικροφωνο.Καλυτερη αποδοση μικροφωνου εχει η v2.Μπορει και του γερμανου να ειναι v2.
Fotia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 H V2 λειτουργει καλυτερα με λογισμικό ,αυτη του θέματος καλύτερα με απλο κουμπωμα στον υπολογιστη . Υπαρχουν και οπτικες διαφορες μεταξυ τους σαν συσκευες .Αυτη του θέματος δείχνει καλύτερη συσκευη και ειναι ακριβότερη όπου την βρεις. 1
LouCi4er Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Πρόλαβα και έκανα και εγώ μια παραγγελία,thanks ts.Πρωτη φορά από τον Γερμανό,με έσκασε μέχρι να γίνει η παραγγελία.Ημουν για καφέ και προσπαθούσα από το κινητό,πως δεν το πέταξα κυριολεκτικά.Τι βλακεία σύστημα έχουν,βάλε την διεύθυνση σου,βάλε διεύθυνση χρέωσης από το χάρτη.Οτι να ναι. Παντως καλή προσφορά αν όντως την δώσει.Σχεδον μισή τιμή από το Σκρουτζ αν βάλεις και μεταφορικά για επαρχία που είμαι εγώ.Ειδωμεν
zourman1981 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Καλά κάτσε να δούμε αν θα παραλάβει κανείς και βλέπουμε σε 2ο χρόνο την version και το firmware
Mr_Terror Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Για να λεμε και τα καλα πριν 3 χρονια που ειχε βγαλει ενα μοντεμ ρουτερ μιση τιμη απο την αρχικη, το ειχε δωσει.
adminaros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 μου εχει ξανατυχει και περσυ, τετοιες μερες, Το σαϊτ του Γερμανου ειναι για τα μπαζα.
Tzimmys Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, matrixxx είπε Jimmys, εισαι σιγουρος οτι εχει δωρεαν μεταφορικα; Πανω απο τα 25 θυμαμαι οτι εχει δωρεαν ο Γερμανος. Δεν μπορω να κανω δοκιμη για να απαντησω. Είχα βάλει και έναν εκτυπωτή μαζί
MasterX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 μου ηρθε χτες SMS οτι η παραγγελια δρομολογηθηκε στο μαγαζι.. λογικα θα παω αυριο να παραλαβω
Tzimmys Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Σε εμένα ήρθαν σήμερα, μαζί με τον εκτυπωτή. Ακόμα δεν άνοιξα, αλλά δεν βλέπω την επιστροφή του 15% ακόμα. Ελπίζω να μη φάω καμιά φόλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα