Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς πρώτη φορά ανοίγω θέμα στις προσφορές, δείξτε μια επιείκεια αν κάνω κάποιο λάθος.

Η web cam του τίτλου λοιπόν, στα 23,5 από τον Γερμανό.

https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/computers-peripherals/web-cameras/creative-webcam-live-sync-1080p/?productId=20394986&fname=&fvalue=

Πέραν του ότι σε τέτοιες τιμές βλέπω ότι έπαιζε μόνο στα δευτερότριτα, νομίζω πως από τον γερμανό, οι πιο πολλοί μπορούμε να παραλάβουμε και χωρίς μεταφορικά.

Την πήρα για φίλο μου πριν απο κανα μήνα και μου είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος.

Τον ακούνε καλά, η εικόνα είναι πολύ καλή στο φως και τίμια στο σκοτάδι, με τα πλεονεκτήματα όμως και τα μειονεκτήματα του ευρυγώνιου φακού.

Για κάποιον που θέλει το wide field θα τον βολέψει... τον φίλο μου που θα ήθελε στο σπίτι του να φαίνεται μόνο αυτός, ξενερώνει λίγο που φαίνονται και όλα τα παιχνίδια των μικρών από πίσω.

Skroutz

https://www.skroutz.gr/s/24171295/Creative-Live-Cam-Sync-1080p-Web-Camera-Full-HD.html  36,12 + μεταφορικά με αναμονή,  49,49 + μεταφορικά για άμεσα διαθέσιμο.

Λογικά τέλος, πλέον είναι εξαντλημένο...

Επεξ/σία από Tzimmys
  • Like 9
  • Thanks 3
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τζίμμυ καλημέρα. Βάλε τιμή και το κατάστημα στον τίτλο φίλε μου, γράψε και την τιμή που έχει στο Σκρουτζ δίπλα από το λινκ που βάζεις για το Σκρουτζ και είσαι κομπλέ! Καλή συνέχεια και ευχαριστούμε.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπραβο στο παιδι για την προσφορα αλλα κλασικος γερμανος.Προσπαθω να την παραγγειλω με παραδοση απο καταστημα και μολις ολοκληρωθει η παραγγελια σε πεταει απο την αρχη χωρις να εχει ολοκληρωθει η παραγγελια.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Προσπαθουσα και εγω να παρω κατι (με αποστολη ή καταστημα δεν ειχε διαφορα αφου δεν εφτανα καν εκει) πριν 15-20 μερες. Εκανε κατι περιεργα η σελιδα, δεν εβγαζε πχ καν το εικονιδιο του καλαθιου, παρα το σβησιμο cache, cookies κλπ εξακολουθουσε να μην δουλευει, μετα απο 15 λεπτα ταλαιπωριας, τα παρατησα.

• Like 2
Δημοσ.

τα ιδια μου εκανε πριν λιγο καιρο οταν ειχε σε προσφορα μπαταριες επαναφορτιζομενες.Ειχε ανεβει η προσφορα εδω παλι.Δεν μπορεσα να τις αγορασω.Κλασικος Γερμανος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ την παρήγγειλα κανονικά.

Πήρα όμως και έναν εκτυπωτή μαζί και έβαλα μεταφορά στον χώρο μου ( Ήταν δωρεάν επειδή περνούσα το ποσό που απαιτείτο.

Επεξ/σία από Tzimmys
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Μπραβο στο παιδι για την προσφορα αλλα κλασικος γερμανος.Προσπαθω να την παραγγειλω με παραδοση απο καταστημα και μολις ολοκληρωθει η παραγγελια σε πεταει απο την αρχη χωρις να εχει ολοκληρωθει η παραγγελια.

Έλεος, ελπίζω να το καταφέρεις φίλε.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Jimmys, εισαι σιγουρος οτι εχει δωρεαν μεταφορικα; Πανω απο τα 25 θυμαμαι οτι εχει δωρεαν ο Γερμανος. Δεν μπορω να κανω δοκιμη για να απαντησω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Jimmys, εισαι σιγουρος οτι εχει δωρεαν μεταφορικα; Πανω απο τα 25 θυμαμαι οτι εχει δωρεαν ο Γερμανος. Δεν μπορω να κανω δοκιμη για να απαντησω.

Υπάρχουν και 3 ευρώ μεταφορικά. Σε αγορές άνω των 29 ευρώ δεν έχει μεταφορικά ο Γερμανός.

svg image
Χρεώθηκες 3€ μεταφορικάΠρόσθεσε προιόντα αξίας 5,50 € για δωρεάν μεταφορικά  Παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών

Επεξ/σία από GeorgeHellas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεσα και ολοκληρωθηκε η παραγγελια με εισοδο ως επισκεπτης.Με cosmote id που προσπαθουσα ετρωγα ακυρο.Αν εχετε προβλημα με cosmote id δοκιμαστε σαν επισκεπτης.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...