louris1234 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην ομάδα θα ήθελα της γνώσης σας για ένα θέμα πριν λίγο καιρό πήγα με τον πατέρα μου να μου γράψει κάποια ακηνητα το θέμα είναι ότι δεν έχει τίτλους ιδιοκτησίας γιατί δεν έχει κάνει αποδοχή κληρονομιάς από τον παππού μου δεν έχει σηκωθεί η διαθήκη η απορία μου είναι θα πληρωθεί φόρος αν σηκωθεί?? Η διαθήκη είναι πριν το 1980 ποιο θα είναι όλο το κόστος?? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από louris1234
xp-user Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Ολα τα αναλαμβανει ο συμβολαιογραφος το κοστος θα στο πει επιτοπου και εξαρτατε απο το ποσα ακινητα ειναι τι αντικειμενικη αξια εχουν ποσοι ηταν και ποσοι ειναι οι κληρονομοι κλπ 2
ELTASSOS1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Να υπολογιζετε 20% της αξιας που σας αναλογει , με προσαυξησεις....αν υπαρχουν και αλλοι κληρονομοι τοτε μπλεκει
Nabuko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, louris1234 είπε το θέμα είναι ότι δεν έχει τίτλους ιδιοκτησίας Στο κτηματολόγιο τα έχει δηλώσει?
louris1234 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, giannisp90 είπε Καθε περίπτωση ειναι ιδιαιτερη σε τέτοιες καταστάσεις. ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ, θα πρέπει πρωτα να κάνει την αποδοχη ο πατέρας σου από τον πατερα του, και μετα να τα κανει μεταβιβαση σε εσένα. Εφοσον ο παππους σου δεν ειχε κανει διαθήκη, τα περιουσιακα του στοιχεία θα πανε εξ αδιαίρετου στσ παιδιά του οποτε ισως χρειαστεί να μπλεξεις και θείους θειες σου. Ξαναλεω με επιφυλαξη αυτα που λεω, κάτι παρόμοιο είχε κανει γνωστός μου. Για το κόστος 4ψηφιο πιανει για πλακα, εγω ειχα δωσει για την δικιά μ περίπτωση 1500 νομίζω στο συμβολαιογράφο και σε διάφορα οπως εκπρόθεσμες δηλωσεις ενφια και πληρωμές αναδρομικου ενφια αρκετα χιλιαρικα. Υπάρχει διαθήκη έδωσα 150 ευρώ για να γίνει δημοσίευση.και όλα τα ακηνητα είναι περασμένα στο κτηματολόγιο και πληρώνεται ενφια κανονικά ο συμβολαιογραφος μου είπε ότι δεν πληρώνω φόρο γιατί η διαθήκη είναι από το 1973. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από louris1234
louris1234 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, giannisp90 είπε Γιατι δεν κανετε εκπρόθεσμη απόδοχη και μετα μεταβίβαση τοτε? Νομιζω εχει κάποιο πρόστιμο ομως θα σου πει ο συμβολαιογράφος, αυτος τι σου πρότεινε για να λυθεί το προβλημα? Να κάνω αποδοχή διαθήκης. Μετά μπορώ να κάνω γονική παροχή ότι είναι να μου αφήσει εμένα ο πατέρας μου? Που είναι κ αφορολόγητα από ότι λένε
louris1234 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, louris1234 είπε Να κάνω αποδοχή διαθήκης. Μετά μπορώ να κάνω γονική παροχή ότι είναι να μου αφήσει εμένα ο πατέρας μου? Που είναι κ αφορολόγητα από ότι λένε Να κάνω αποδοχή διαθήκης. Μετά μπορώ να κάνω γονική παροχή ότι είναι να μου αφήσει εμένα ο πατέρας μου? Που είναι κ αφορολόγητα από ότι λένε
louris1234 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Η γνώμη σου είναι να κάνω γονική παροχή καλύτερα?
louris1234 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, giannisp90 είπε ναι δεν θα πληρωσεις φορο Το κόστος πανω κάτω για γονική παροχή σε συμβολαιογράφο πόσο κοστίζει?
louris1234 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ, και κάτι τελευτεο η αποδοχή κληρονομιας πρέπει να γίνει στον συμβολαιογράφο που έκανε την δημοσιευση η οπουδήποτε?
vagos789 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 οπουδηποτε ,δεν υπαρχει περιορισμος,αλλα συνηθως ειναι καλη ιδεα να τα χειριζεται ολα ο ιδιος
louris1234 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, vagos789 είπε οπουδηποτε ,δεν υπαρχει περιορισμος,αλλα συνηθως ειναι καλη ιδεα να τα χειριζεται ολα ο ιδιος Το κόστος για αποδοχή κληρονομιάς πόσο κοστίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα