thelos257 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Καλημερα σας ειδα οτι ενας τυπος δινει εδω στην Κυπρο σε μια κυπριακη ιστοσελιδα ενα Apple power mac g4 και θα ηθελα να το παρω για καθαρα retro συλλογη απο τα 160 που θελει τον εριξα στα 130 ευρω με το κεφι μου. Το προβλημα ειναι πως δεν εχει λειτουργικο συστημα πανω του επειδη τα διαεγραψε ολα απο τον σκληρο δισκο μαλλον θα ειχε προσωπικα αρχεια πιστευω. Πως μπορω να βρω το λειτουργικο συστημα του το τελευταιο που υποστηριζεται η και το πρωτο και να το περασω ειτε απο dvd rom ειτε απο usb stick ; καταρχας γινεται απο usb stick να περαστει ; Επειδη ετσι μου εχει πει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 On 28/11/2021 at 08:53, thelos257 said: Καλημερα σας ειδα οτι ενας τυπος δινει εδω στην Κυπρο σε μια κυπριακη ιστοσελιδα ενα Apple power mac g4 και θα ηθελα να το παρω για καθαρα retro συλλογη απο τα 160 που θελει τον εριξα στα 130 ευρω με το κεφι μου. Το προβλημα ειναι πως δεν εχει λειτουργικο συστημα πανω του επειδη τα διαεγραψε ολα απο τον σκληρο δισκο μαλλον θα ειχε προσωπικα αρχεια πιστευω. Πως μπορω να βρω το λειτουργικο συστημα του το τελευταιο που υποστηριζεται η και το πρωτο και να το περασω ειτε απο dvd rom ειτε απο usb stick ; καταρχας γινεται απο usb stick να περαστει ; Επειδη ετσι μου εχει πει. Νομίζω πως το συγκεκριμένο μπορεί να πάρει μέχρι και την έκδοση Tiger (10.4.11) του OS αλλά όπως φαντάζεσαι μην περιμένεις και τρελές επιδόσεις σε ένα τέτοιο μηχάνημα πλέον! Με ένα search στο web θα βρεις διάφορα sites που προσφέρουν .iso images του λειτουργικού ώστε να το "κάψεις" σε ένα δίσκο και να ξεκινήσεις την εγκατάσταση από το drive του power mac.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα