Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ρώτησα σήμερα στον Κωτσόβολο χρόνο αναμονής για MB Pro 14 και μου είπαν κάνα 2μηνο στην καλύτερη.

Έχει παραγγείλει/παραλάβει κάνεις και εάν ναι, από που;

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 28/11/2021 στις 2:43 ΠΜ, MakeGreeceSexyAgain είπε

Καλησπέρα,

Ρώτησα σήμερα στον Κωτσόβολο χρόνο αναμονής για MB Pro 14 και μου είπαν κάνα 2μηνο στην καλύτερη.

Έχει παραγγείλει/παραλάβει κάνεις και εάν ναι, από που;

Καλησπέρα, 

Υπάρχει γενικώς πρόβλημα και τεράστιες καθυστερήσεις που μπορεί να φτάσουν και 6μηνο. Δοκίμασε κατευθείαν από iSystem που τα φέρνει και με κάποιο custom feature (να είναι δηλαδή BTO, κάποια έξτρα μνήμη, σκληρό κλπ) ώστε να στο στείλουν πιο γρήγορα ως ξεχωριστή παραγγελία, γιατί αν περιμένεις κανονικά, θα αργήσεις πολύ να παραλάβεις μαζί με όλους τους άλλους. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kaktos77 είπε

Καλησπέρα, 

Υπάρχει γενικώς πρόβλημα και τεράστιες καθυστερήσεις που μπορεί να φτάσουν και 6μηνο. Δοκίμασε κατευθείαν από iSystem που τα φέρνει και με κάποιο custom feature (να είναι δηλαδή BTO, κάποια έξτρα μνήμη, σκληρό κλπ) ώστε να στο στείλουν πιο γρήγορα ως ξεχωριστή παραγγελία, γιατί αν περιμένεις κανονικά, θα αργήσεις πολύ να παραλάβεις μαζί με όλους τους άλλους. 

Κι εγώ για BTO ψαχνόμουν γενικά αλλά λέω να πάρω το 16GB/1TB που έχει ετοιμοπαράδοτο ο Κώτσο να τελειώνω.

Απο e-mac μου είχαν πει 30+ εργασιμες αλλά έχουν και καλύτερη τιμή. 

Δημοσ.

Έκανα παραγγελία του 16" M1 Pro, BTO με 32GB Ram και US πληκτρολόγιο στις 3 Νοέμβρη από Document. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 6-7 εβδομάδες. 

Όταν με το καλό παραλάβω, θα ενημερώσω τελικά πόσο χρόνο πήρε.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σήμερα έκανα παραγγελία από iSystem.

Πήρα MBP 14" (BTO) με M1 MAX, 32 GB RAM, 1 TB SSD και US πληκτρολόγιο. Στην αναμονή για 40-60 μέρες μου 'παν. 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cue είπε

Έκανα παραγγελία του 16" M1 Pro, BTO με 32GB Ram και US πληκτρολόγιο στις 3 Νοέμβρη από Document. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 6-7 εβδομάδες. 

Πόσο κοστολογήθηκε; Αυτό με 1TB να υποθέσω...

Επίσης, γιατί διάλεξες US layout και όχι international; Θέμα συνήθειας ή θεωρείς ανώτερο το US layout; 

Δημοσ.

€3.817,00.

1TB ναι.

Το πρώτο Mac που αγόρασα είχε US layout. Από τότε κυρίως δουλεύω με US layout.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cue είπε

€3.817,00.

1TB ναι.

Το πρώτο Mac που αγόρασα είχε US layout. Από τότε κυρίως δουλεύω με US layout.

Ναι, λογικό...

Η τιμή είναι η standard (για το μαγαζί) απ' ότι φαίνεται και δεν χρεώνουν extra για non-GR πληκτρολόγιο...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 30/11/2021 στις 1:00 ΜΜ, Cue είπε

Όταν με το καλό παραλάβω, θα ενημερώσω τελικά πόσο χρόνο πήρε.

Μόλις ενημερώθηκα ότι το μηχάνημα έχει φτάσει. Συνολικά πήρε 10 εβδομάδες παρά μία ημέρα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...