Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 hours ago, panosno1com said:

Μια ακυρη ερωτηση: Αν δουλευει ο αφυγραντηρας στο υπνοδωμάτιο το βραδυ,  ξηραινει την ατμοσφαιρα σε επιπεδο να σε ενοχλει ο λαιμος /ξεροβηχας οταν ξυπνας το πρωι? Δεν ξερω αν γινομαι κατάνοητος ... Να νιωθεις ενοχληση ή οτιδηποτε

Εγώ κάνω κάτι πειράματα τελευταία με αυτό το θέμα, αλλά δεν έχω καταλάβει 100% ακόμα το πως επηρεάζει. Νομίζω όταν τον έχεις ανοιχτό και η ατμόσφαιρα δεν έχει έτσι και αλλιώς υγρασία, δυσκολεύει την αναπνοή και έχεις πονοκεφάλους το πρωί.

Νομίζω το 30-50% υγρασία τον χειμώνα που λένε κάποιοι για τον ύπνο είναι λάθος. Όταν έχει κρύο όπως τις τελευταίες βδομάδες δεν έχει και υγρασία, οπότε ο αφυγραντήρας δεν έχει ιδιαίτερο νόημα και μπορεί να χειροτερέψει την κατάσταση. Θα έλεγα ότι ο αφυγραντήρας έχει νόημα στον ύπνο όταν ανεβάζει 70-80% υγρασία το δωμάτιο που κοιμάσαι αλλιώς καλύτερα να είναι κλειστός.

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

30-50% για τον ύπνο δεν έτυχε να διαβάσω κάπου.

Και για το 40-60% που έχω πετύχει να λένε, το 40 μου φαίνεται χαμηλό, πιο πολύ προς το 50 κλίνω προσωπικά.

Είναι και διαφορετικός ο κάθε οργανισμός, κάποιος μπορεί να έχει θέμα με το αναπνευστικό και κάτω από 60 να τον πιάνει βήχας.

• Like 1
Δημοσ.

Καθαρα υποκειμενικο θεμα.

Λχ χθες που ειχα το κλιματιστικο να λειτουργει αρκετες ωρες και ειχε πεσει η σχετικη υγρασια του δωματιου στο 47% αρχισε να με πιανει ξηρος βηχας. Μολις εκλεισα το κλιματιστικο, επεσε λιγο η θερμοκρασια του χωρου και ανεβηκε η υγρασια πανω απο το 50-52%, σταματησε η ενοχληση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...