Luciddream Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ 22 hours ago, panosno1com said: Μια ακυρη ερωτηση: Αν δουλευει ο αφυγραντηρας στο υπνοδωμάτιο το βραδυ, ξηραινει την ατμοσφαιρα σε επιπεδο να σε ενοχλει ο λαιμος /ξεροβηχας οταν ξυπνας το πρωι? Δεν ξερω αν γινομαι κατάνοητος ... Να νιωθεις ενοχληση ή οτιδηποτε Εγώ κάνω κάτι πειράματα τελευταία με αυτό το θέμα, αλλά δεν έχω καταλάβει 100% ακόμα το πως επηρεάζει. Νομίζω όταν τον έχεις ανοιχτό και η ατμόσφαιρα δεν έχει έτσι και αλλιώς υγρασία, δυσκολεύει την αναπνοή και έχεις πονοκεφάλους το πρωί. Νομίζω το 30-50% υγρασία τον χειμώνα που λένε κάποιοι για τον ύπνο είναι λάθος. Όταν έχει κρύο όπως τις τελευταίες βδομάδες δεν έχει και υγρασία, οπότε ο αφυγραντήρας δεν έχει ιδιαίτερο νόημα και μπορεί να χειροτερέψει την κατάσταση. Θα έλεγα ότι ο αφυγραντήρας έχει νόημα στον ύπνο όταν ανεβάζει 70-80% υγρασία το δωμάτιο που κοιμάσαι αλλιώς καλύτερα να είναι κλειστός.
phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 04:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:25 μμ 30-50% για τον ύπνο δεν έτυχε να διαβάσω κάπου. Και για το 40-60% που έχω πετύχει να λένε, το 40 μου φαίνεται χαμηλό, πιο πολύ προς το 50 κλίνω προσωπικά. Είναι και διαφορετικός ο κάθε οργανισμός, κάποιος μπορεί να έχει θέμα με το αναπνευστικό και κάτω από 60 να τον πιάνει βήχας. 1
Sebu Δημοσ. Πέμπτη στις 05:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:01 μμ Καθαρα υποκειμενικο θεμα. Λχ χθες που ειχα το κλιματιστικο να λειτουργει αρκετες ωρες και ειχε πεσει η σχετικη υγρασια του δωματιου στο 47% αρχισε να με πιανει ξηρος βηχας. Μολις εκλεισα το κλιματιστικο, επεσε λιγο η θερμοκρασια του χωρου και ανεβηκε η υγρασια πανω απο το 50-52%, σταματησε η ενοχληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα