mariosnik_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Στις 28/11/2024 στις 5:49 ΜΜ, butters είπε Γεια σας ξανά, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2: https://www.skroutz.gr/comparelists/449?compare=55814320%2C36220573 Morris MDP-30605INV Toyotomi Reiko Καμιά πρόταση για ποιος είναι καλύτερος; Ίδια χαρακτηριστικά έχουν και οι δύο. Επειδή όμως βλέπω τον Morris να τον παρουσιάζουν πιο ωραία στην ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας, επειδή έχει υψηλότερη ροή αέρα ανεμιστήρα και ελάχιστα χαμηλότερη στάθμη θορύβου, επειδή έχει λιγο πιο χαμηλή τιμή από τον άλλον, θα επέλεγα τον Morris. Στις 28/11/2024 στις 6:59 ΜΜ, gkr41 είπε https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/afigranthres/afygrantires/181051-inventor-ep3-wifi16l-eva-ii-pro-wifi https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/afigranthres/afygrantires/268642-αφυγραντ-rohnson-r92016-true-ion-health Ποιόν απ τους δύο; Όποιον και να πάρω με καλύπτει στο θέμα αφύγρανσης. Αν και δεν περιμένω πολλά από συσκευές τέτοιου μεγέθους, τσεκάρω και τις δυνατότητες καθαρισμού/ιονισμού/φίλτρων κτλ μιας και το σπίτι τιγκάρει εύκολα στη σκόνη. Ο Rohnson υπάρχει μόνο στην τσέχικη ιστοσελίδα. Παραεισαγωγή; Καλύπτομαι σε περίπτωση προβλήματος; Αγνοούμε το γεγονός πως είναι εκθεσιακό μοντέλο. Αφυγραντηρας είναι, πόση καταπόνηση να έχει δεχτεί; Ο Inventor μοίαζει πιο σίγουρη και δοκιμασμένη λύση. Κάτι άλλο μέχρι 200 περίπου ευρώ; Ή αγορά θα γίνει αποκλειστικά από Κωτσόβολο. Ο Rohson καλύπτει 10τμ περισσότερο και έχει 2 λίτρα μεγαλύτερο δοχείο νερού. Όμως, θεωρώ την inventor πιο ποιοτική μαρκα από την άποψη ότι εξειδικευεται στον κλιματισμό, έστω και με μηχανήματα φασόν, μέρος του κλιματισμού είναι και οι αφυγραντηρες. Επίσης η inventor εχει καλό after sale support. Απο την άλλη για την Rohson δεν έχω να πω ούτε καλά ούτε άσχημα, μόνο έναν ανεμιστήρα έχουμε 6 χρόνια αλλά δεν βγήκε καλός. Στις 3/12/2024 στις 11:32 ΜΜ, jpcupra είπε Καλησπερα παιδες, τα φωτα σας καθως το θεμα μας επειγει. Προσανατολιζομαι στην αγορα 2-3-4 αφυγραντηρων για τα παρακατω σπιτια τα οποια ειναι με μετρια προς κακη μονωση: 1) 100τμ αθηνα βορεινη παλαια μεζονετα 5 (60τμ) - 6 (40τμ) οροφου χωρις αλλο διαμερισμα απο πανω. 2) 140τμ (60τμ σαλονι - 80τμ υπολοιπο σπιτι) αθηνα υπογειο με αλλα διαμερισματα απο πανω. Στο 1) κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μπορω να πιασω κ 5ο κ 6ο οροφο με ενα μηχανημα. οποτε μαλλον παμε για αγορα δυο. Επειδη ομως ειναι για ατομο με προβλημα υγειας, δεν γνωριζω αν ειναι καλυτερα να παμε σε ζεολιθο ή οχι - συνολικο μπατζετ 200-250. Στο 2) ο χωρος ειναι μοιρασμενος οπως εγραψα κ θεωρητικα θα μπορουσα να βαλω εναν να πιανει κ τα 140τμ. Ισως ετσι ομως δουλευει υπερωριες απο το να βαλω δυο ξεχωριστους. Ψιλοαδιαφορο αν θα ειναι με ζεολιθο - συνολικο μπατζετ 300-350. Ιδανικα οτι μηχανημα εχετε στο νου, θα ηθελα να εχει την δυνατοτητα χρησης απο το κινητο κ κατεπεκταση εφαρμογη του σε home assisant. Υπερευχαριστω εκ των προτερων Πρώτα σκέψου το πόσα δωμάτια θες να καλύπτεις στο κάθε σπίτι. Δυστυχώς το κάθε δωμάτιο θέλει το δικό του, εκτός αν μιλάμε για ενιαίο χώρο. Εφόσον σε καλύπτουν τα τμ του αφυγραντηρα για τον κάθε χώρο τότε είσαι κομπλέ. Αν το άτομο έχει θέματα με αναπνευστικό, τότε κοίτα για φίλτρο HEPA, UV και ιονιστή, δες όμως αν υπάρχουν και ανταλλακτικά. Ο ζεολιθος έχει υψηλότερη κατανάλωση, αλλά αποδίδει καλά στις χαμηλές θερμοκρασίες όπου ο συμπίεσης δεν μπορεί. Ο ζεολιθος αποκτάει εύκολα τις μυρωδιές του χώρου και μετά μυρίζει συνέχεια. Πχ αποφεύγετε να το ανάβετε αν μυρίζει το σπίτι οτιδήποτε γιατί μετά θα σας βγάζει την μυρωδιά. 4 ώρες πριν, Pits32 είπε Καλησπέρα, Γνωρίζετε τι διαφορά έχει ο Kullhaus Alpha Q20L με τον Kullhaus Qualis 20L? Απο τι είδα ο Alpha έχει λίγο χαμηλότερη κατανάλωση (245w) και λίγο μεγαλύτερο δοχείο. Ωστόσο με παραξένεψε που είναι πάνω κάτω στην ίδια τιμή. Υπάρχει κάτι που υπερτερεί ο Qualis? Γιατι να τον επιλέξω έναντι του Alpha? Δες τα τεχνικά χαρακτηριστικά και κάνε σύγκριση, όπου βλέπεις τα περισσότερα με την μικρότερη τιμή επέλεξε το. Πρακτικά μπορεί να μην υπάρχουν διάφορες στα μοντέλα, τα μαγαζιά λιανικής έχουν τις δικές τους τιμές το κάθε ένα. 1
butters Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Ίδια χαρακτηριστικά έχουν και οι δύο. Επειδή όμως βλέπω τον Morris να τον παρουσιάζουν πιο ωραία στην ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας, επειδή έχει υψηλότερη ροή αέρα ανεμιστήρα και ελάχιστα χαμηλότερη στάθμη θορύβου, επειδή έχει λιγο πιο χαμηλή τιμή από τον άλλον, θα επέλεγα τον Morris. Ευχαριστώ για την απάντηση, πήρα τον Morris, για την ακρίβεια τον Morris MDP-25605INV. Έχει σημαντικά λιγότερο θόρυβο από προηγούμενο 20lt που είχα και φαίνεται να είναι και πιο αποδοτικός. Όλα καλά δηλαδή 🙂 1
alexdeskas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Στις 6/12/2024 στις 10:09 ΠΜ, butters είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, πήρα τον Morris, για την ακρίβεια τον Morris MDP-25605INV. Έχει σημαντικά λιγότερο θόρυβο από προηγούμενο 20lt που είχα και φαίνεται να είναι και πιο αποδοτικός. Όλα καλά δηλαδή 🙂 Πες μας και ποιος ήταν ο προηγούμενος οπότε να έχουμε και ένα στοιχείο σύγκρισης...
starmanwarz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Αναμεσα σε Morris Stealth και Ιnventor Atmosphere XL τι θα επιλεγατε?
YellowGr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα για στουντιο 55 τετραγωνικα σε νησι τι προτεινετε? Τη μερα ειναι κομπλε 60-65 υγρασια αλλα το βραδυ φτανει στο 80.
achilles_g_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Juro pro perla 25lt. Χωρίς το παραμικρό χτύπημα ή κακομεταχείριση άρχισα να βλέπω νερά στο πάτωμα. Τελικά είδα ότι ο κάδος στην βάση του δακρύζει, χωρίς να υπάρχει ρωγμή. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από achilles_g_
alexdeskas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο αφυγραντήρες... https://www.e-shop.gr/xiaomi-smart-dehumidifier-lite-eu-bhr8374eu-p-HAP.260789 και https://www.kullhaus.gr/αφυγραντήρες-kullhaus/kullhaus-alpha-q13l-pro/ Τι προτείνετε; Είναι για 55τμ...
basilis_k6 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 εχει καθαρισει κανενας αφυγραντηρα με υγρο για κλιματιστικα? μου βγαζει μουχλα στο νερο και μυρωδια. σκεφτηκα να τον λυσω να καθαρισω τις ψυκτρες.
starmanwarz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 On 12/12/2024 at 19:10, starmanwarz said: Αναμεσα σε Morris Stealth και Ιnventor Atmosphere XL τι θα επιλεγατε? Τελικα μετα απο αρκετο ψαξιμο αγορασα τον Inventor Atmosphere XL 25L. Ελπιζω να αξιζει.
Glikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 26/11/2024 στις 11:47 ΠΜ, -WISE- είπε Για πείτε ρε guys, αυτός ο Toyotomi Kira με μία δωροεπιταγή που έχω μου βγαίνει στα 129. Αξίζει λέτε; Φίλε μου καλησπέρα. Τελικά τον αγόρασες? Τον γλυκοκοιτάζω τον συγκεκριμένο. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από Glikos
-WISE- Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Glikos είπε Φίλε μου καλησπέρα. Τελικά τον αγόρασες? Τον γλυκοκοιτάζω τον συγκεκριμένο. Καλησπέρα. Ναι τον πήρα. Νομίζω κάνει καλή δουλειά αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Παρόλο που το σπίτι δεν έχει και κάνα τρελό θέμα με υγρασία, τον βάζω λιγάκι κάθε μέρα και το δοχείο του μαζεύει. Άρα κάτι κάνει. Το δοκίμασα για στέγνωμα ρούχων αλλά δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Βέβαια είχα μια γεμάτη απλώστρα στο δωμάτιο. Τι να πρωτορουφηξει. 😄 Από θόρυβο στη χαμηλή σκάλα είμαστε πολυ καλά. Οι smart δυνατότητες πάντα καλοδεχούμενες. (Smart life app και αποκει σύνδεση με Google home). Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από -WISE- 1
Glikos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, -WISE- είπε Καλησπέρα. Ναι τον πήρα. Νομίζω κάνει καλή δουλειά αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Παρόλο που το σπίτι δεν έχει και κάνα τρελό θέμα με υγρασία, τον βάζω λιγάκι κάθε μέρα και το δοχείο του μαζεύει. Άρα κάτι κάνει. Το δοκίμασα για στέγνωμα ρούχων αλλά δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Βέβαια είχα μια γεμάτη απλώστρα στο δωμάτιο. Τι να πρωτορουφηξει. 😄 Από θόρυβο στη χαμηλή σκάλα είμαστε πολυ καλά. Οι smart δυνατότητες πάντα καλοδεχούμενες. (Smart life app και αποκει σύνδεση με Google home). Μια χαρά. Το δοχείο στα 2.4l είναι επαρκές? Επίσης, τον ιονιστή τον τσέκαρες? Βλέπω στα specs ότι καίει μόνο ~100W, αρκετά οικονομικός σε σχέση με κάτι άλλους. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από Glikos
YellowGr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους ψαχνω αφυγραντηρα για σπιτι 55τμ σε νησι αρα εχει αρκετη γρασια κατω απο 250 ευρω. Εχω δει αυτους Kullhaus Alpha Q13L Kullhaus Alpha Q20L Primo PRDH-45007 Primo-PRDH-45003 Midea-MDDF-20DEN7-QA3 https://www.skroutz.gr/s/17181408/Midea-MDDF-20DEN7-QA3-Afygrantiras-me-Sympiesti-Ionisti-kai-Wi-Fi-20lt.html https://www.skroutz.gr/s/20707008/Primo-PRDH-45003-Afygrantiras-me-Sympiesti-kai-Ionisti-12lt.html https://www.skroutz.gr/s/25007379/Kullhaus-Alpha-Q13L-Afygrantiras-me-Sympiesti-13lt.html https://www.skroutz.gr/s/25007101/Primo-PRDH-45007-Afygrantiras-me-Sympiesti-kai-Ionisti-20lt.html Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από YellowGr
ObeyWario! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, YellowGr είπε Καλησπερα σε ολους ψαχνω αφυγραντηρα για σπιτι 55τμ σε νησι αρα εχει αρκετη γρασια κατω απο 150 ευρω. Kullhaus Alpha Q13L Έχω τον kullhaus και είμαι πολύ ευχαριστημένος θα τον συνιστούσα και λόγο κατανάλωσης 1
YellowGr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Έχω τον kullhaus και είμαι πολύ ευχαριστημένος θα τον συνιστούσα και λόγο κατανάλωσης τον 13αρι ή τον 20αρι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα