KenJiNx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους. Έχω έναν Juro-pro . Από πάνω βγάζει αέρα και από πίσω ρουφάει. Βγάλαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και λόγω υγρασίας στο υπόγειο, μυρίζει μούχλα. Θέλω να τουρμπίσω τον αφυγραντήρα μερικές ώρες/μέρες μήπως ξεμυρίσει πιο γρήγορα. Καλό είναι ο αφυγραντήρας να φυσάει προς στο δέντρο ή να ρουφάει ;
liakjim Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, KenJiNx είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω έναν Juro-pro . Από πάνω βγάζει αέρα και από πίσω ρουφάει. Βγάλαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και λόγω υγρασίας στο υπόγειο, μυρίζει μούχλα. Θέλω να τουρμπίσω τον αφυγραντήρα μερικές ώρες/μέρες μήπως ξεμυρίσει πιο γρήγορα. Καλό είναι ο αφυγραντήρας να φυσάει προς στο δέντρο ή να ρουφάει ; Θα έλεγα να ρουφάει. Προσωπικά θα το έβγαζα στον ήλιο.
JailbrokenDiesel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Στις 15/11/2024 στις 10:37 ΜΜ, kronos73 είπε Χαζεύοντας Κωτσό βρήκα αυτό, https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/afigranthres/afygrantires/314623-αφυγραντηρας-rohnson-r91420-genius-wifi Φαίνεται καλή τιμή αλλά δεν έχει χαρακτηριστικά κατανάλωσης και θορύβου. Μήπως τον έχει κανείς; κι εγω αυτο ειδα @kronos73, μαλλον θα τον τσιμπησω 1
White__Dragon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Χαίρεται. Θέλω έναν αφηγραντήρα για τη μαμά μου που είναι μεγάλη και ζει σε σπίτι 25-30τμ. Ο Morris Stealth που έχει προσφορά στο skroutz αξίζει συγκριτικά με Invertor ή Puredry ή Kullhaus; Είναι too much για το χώρο, αλλά ίσως να δουλεύει λιγότερο αφού έχει ρυθμιστή υγρασίας. Η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Επειδή η μαμά μου θα βάζει θέρμανση μόνο τις πάρα πολύ κρύες μέρες (λόγω οικονομίας), ίσως ήταν καλύτερα να πάρω με ζεόλιθο, αλλά αυξάνεται πολύ η κατανάλωση ρεύματος και δεν ξέρω κατά πόσο υπερκαλύπτει τη χρήση θέρμανσης. HEPA και φίλτρο ενεργού άνθρακα θα προτιμούσα να έχει, καθώς υπάρχουν σκουπίδια κοντά και η μαμαά μου έχει γάτα. Από την άλλη αν είναι να αυξηθεί πολύ η κατανάλωση ή να περιοριστώ στις επιλογές μοντέλων λόγω αυτού μπορώ να της δώσω τον καθαριστή αέρα μου στην τελική. Edit: Σκέφτομαι και τον Puredry PDD 8519 Famous με ζεόλιθο. Ίσως πιο μικρή κατανάλωση κάνεις όταν έχεις δυο, έναν με συμπιεστή για χρήση άνω των 15 βαθμών και έναν με ζεόλιθο για κάτω των 15 βαθμών χωρίς θέρμανση 😖 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από White__Dragon
Ptotal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ,για σπίτι 30 τμ σε νησιωτική περιοχή τι θα προτείνατε ;Κοιτάζω κάποιους Toyotomi αλλά βλέπω ότι τραβάνε από τα πλαϊνά και όχι από πάνω .Επίσης τα περισσότερα watt σημαίνουν απαραίτητα μεγάλη κατανάλωση ή λόγω μεγαλύτερης δύναμης θα κατεβάζουν γρηγορότερα στα επιθυμητά επίπεδα την υγρασία ,Toyotomi ,Qullhaus εμπειρίες; Το φίλτρο Hepa θα λέγατε ότι είναι απαραίτητο ; Κάδος από 2.5λ και πάνω ,λειτουργία απόψυξη ,Ιονιστή ,λειτουργία στεγνώματος ρούχων ,φίλτρο Hepa (;) και να είναι μπορεί να κατεβάσει ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες εξωτερικά . Εως 230ε Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2024 από Ptotal
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 17 ώρες πριν, Ptotal είπε Καλησπέρα ,για σπίτι 30 τμ σε νησιωτική περιοχή τι θα προτείνατε ;Κοιτάζω κάποιους Toyotomi αλλά βλέπω ότι τραβάνε από τα πλαϊνά και όχι από πάνω .Επίσης τα περισσότερα watt σημαίνουν απαραίτητα μεγάλη κατανάλωση ή λόγω μεγαλύτερης δύναμης θα κατεβάζουν γρηγορότερα στα επιθυμητά επίπεδα την υγρασία ,Toyotomi ,Qullhaus εμπειρίες; Το φίλτρο Hepa θα λέγατε ότι είναι απαραίτητο ; Κάδος από 2.5λ και πάνω ,λειτουργία απόψυξη ,Ιονιστή ,λειτουργία στεγνώματος ρούχων ,φίλτρο Hepa (;) και να είναι μπορεί να κατεβάσει ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες εξωτερικά . Εως 230ε Toyotomi μακριά, είναι πολύ θορυβώδη άσχετα με το τι λένε, τρίζουν ολόκληροι... Δες Delonghi τους θεωρώ καλούς
efib Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 @Ptotal εάν έπαιρνα σήμερα θα κοίταζα μόνο maeco, kullhaus (αν και διάβασα ότι δεν είναι συνεργάσιμη η αντιπροσωπεία), και wood's. Για 30τμ ένας 12lt θα αρκούσε;
Chrissour11 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Τι άποψη έχετε για τον Singer SDHM-12L SmartIon για σπίτι μέχρι 30 m² και χρήματα εως 150 ευρώ; Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2024 από Chrissour11
karlito13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, για διαμέρισμα 55-60 τ.μ ποιον kallhaus προτείνετε; Τον 13l ή τον 20l; Σκέφτομαι μήπως ο 13λιτρος έχει μικρό κάδο και χρειάζεται να τον αδειάζω συνέχεια, από την άλλη είδα διαφορά στην κατανάλωση. Ποιον θα προτείνατε ; https://www.e-shop.gr/afygrantiras-13lt-kullhaus-alpha-q13l-p-HAP.003459 https://www.e-shop.gr/afygrantiras-katharistis-aera-20lt-kullhaus-alpha-q20l-pro-wifi-p-HAP.005277 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2024 από karlito13
Karanikolis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα, μια ερώτηση το φίλτρο ενεργού άνθρακα το βάζουμε στους αφυγραντηρες; Δεν γνωρίζω καθόλου, το θέλουμε είναι καλό; Ή είναι επιβλαβές;
GIS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Μετα τον απογοητευτικο στην περιπτωση μου Toyotomi TDE-16DTI που συντονιζαν τα πλαστικα του κτλ και ετριζε ολοκληρος, εξεταζω το ενδεχομενο αυτην την Black Friday να προχωρησω σε αγορα νεου αφυγραντηρα. Καθως βασικο κριτηριο ειναι ο θορυβος, σκεφτομαι την αγορα ενος αφυγραντηρα με ζεολιθο. Το σπιτι γενικα τον χειμωνα που εχω θεμα υγρασιας, θα κυμαινεται μεταξυ 17.5 - 20+ °C αναλογως τις συνθηκες. Αν τυχον εχετε μια προταση (ιδανικα καποια προσφορα BF) αφυγραντηρα με οσο το δυνατον χαμηλοτερο θορυβο σε πραγματικες συνθηκες, θα το εκτιμουσα ευχαριστω.
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Παλιότερα έγραφαν εδώ ότι με ζεόλιθο παίρνεις όταν στο χώρο έχεις 16-17°C και κάτω. Δεν ξέρω τι ισχύει τελικά.
GIS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 5 minutes ago, phanispal said: Παλιότερα έγραφαν εδώ ότι με ζεόλιθο παίρνεις όταν στο χώρο έχεις 16-17°C και κάτω. Δεν ξέρω τι ισχύει τελικά. Και ειναι λογικο οντως απο τα λιγα που εχω διαβασει και εγω. Απλα προσανατολιζομαι εκει λογω του θορυβου. Εκτος και αν εχουμε πλεον συγκεκριμενα ποιοτικα μοντελα αφυγραντηρων με συμπιεστη με αρκετα ελαττωμενο θορυβο, κατι το οποιο ομως δεν γνωριζω.
liakjim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, GIS είπε Μετα τον απογοητευτικο στην περιπτωση μου Toyotomi TDE-16DTI που συντονιζαν τα πλαστικα του κτλ και ετριζε ολοκληρος, εξεταζω το ενδεχομενο αυτην την Black Friday να προχωρησω σε αγορα νεου αφυγραντηρα. Καθως βασικο κριτηριο ειναι ο θορυβος, σκεφτομαι την αγορα ενος αφυγραντηρα με ζεολιθο. Το σπιτι γενικα τον χειμωνα που εχω θεμα υγρασιας, θα κυμαινεται μεταξυ 17.5 - 20+ °C αναλογως τις συνθηκες. Αν τυχον εχετε μια προταση (ιδανικα καποια προσφορα BF) αφυγραντηρα με οσο το δυνατον χαμηλοτερο θορυβο σε πραγματικες συνθηκες, θα το εκτιμουσα ευχαριστω. Θα τον πληρώσεις χρυσό στο ρεύμα. Θα κοίταγα έναν καλό με συμπιεστή πχ kullhaus. ` 2
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, GIS είπε Μετα τον απογοητευτικο στην περιπτωση μου Toyotomi TDE-16DTI που συντονιζαν τα πλαστικα του κτλ και ετριζε ολοκληρος, εξεταζω το ενδεχομενο αυτην την Black Friday να προχωρησω σε αγορα νεου αφυγραντηρα. Καθως βασικο κριτηριο ειναι ο θορυβος, σκεφτομαι την αγορα ενος αφυγραντηρα με ζεολιθο. Το σπιτι γενικα τον χειμωνα που εχω θεμα υγρασιας, θα κυμαινεται μεταξυ 17.5 - 20+ °C αναλογως τις συνθηκες. Αν τυχον εχετε μια προταση (ιδανικα καποια προσφορα BF) αφυγραντηρα με οσο το δυνατον χαμηλοτερο θορυβο σε πραγματικες συνθηκες, θα το εκτιμουσα ευχαριστω. Kαι γω αυτόν τον Toyotomi είχα αλλά τον 20λτ όχι τον 16λτ έτριζε ο κάδος, αυτό φταίει αν βάλεις ένα κομμάτι χαρτί θα μαγκώσει ο κάδος και θα σταματήσει το τρίξιμο, αλλά το θεωρώ φάουλ από την εταιρία, αναρωτιέμαι τι σόι γιαπωνέζοι είναι με τέτοια γκάφα που έχουν κάνει... μακριά από Toyo Τώρα έχω πάρει Delonghi καλός είναι, κατεβάζει γρήγορα την υγρασία και ο θόρυβος νορμάλ θα έλεγα.. https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/afigrantires-ionistes/afygrantires/delonghi-dexd216f-afugrantiras-16lt/1565649
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα