Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filipN είπε

Και οι δύο είναι αξιόπιστοι αφυγραντήρες όμως έχουν διαφορετικές δυνατότητες και κατασκευαστική «φιλοσοφία». Απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.

Τα περί «σκουπιδιών» και κακού after sales support δεν νομίζω ότι αντέχουν σε αυστηρή και ουδέτερη κριτική…

Εγώ που έχω τον πρώτο, τη δουλειά του την κάνει πάντως. Και το δοχείο των 6,5 λίτρων είναι πολύ εξυπηρετικό.

Θόρυβο κάνει και κάποιος που είναι δύσκολος στον ύπνο δε θα κάνει καλό ύπνο, αλλά με ποιον με συμπιεστή θα κάνει;

Βέβαια τον είχα πάρει ~130€, όχι 200€.

• Like 1
  • Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, 

Εντελως ασχετος με το σπορ, σκεφτομαι αγορα αφυγραντηρα για (κυριως) στεγνωμα ρουχων. 
Μη περιμενουμε 2 μερες να στεγνωσουν, σκονη, καυσαερια (Νοτια Αθηνα), ξαφνικη βροχη ενω εχεις απλωσει κλπ κλπ 

Σε κλασσικο δωματιο με κλειστη πορτα, ειναι θεμα ωρων λογικα το στεγνωμα. 
Υπαρχει καποιο μοντελο/προταση που μπορειτε να με κατευθυνετε; (150-250Eur) 
Ενδεικτικα τα παρακατω εχω χαζεψει απο ολο τον χαμο εκει εξω

Toyotomi , αλλο ενα Toyotomiκαι τελος ενα Inventor 

Ευχαριστω!  :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ξεχνάμε και τη μυρωδιά τζακιού. Μέσα στο σπίτι δεν είναι σωστό να στεγνώνουμε τα ρούχα ούτως ή άλλως (χωρίς αφυγραντήρα).

Θα πρότεινα κάποιον με μεγάλο δοχείο, ειδικά αν λείπετε ώρες από το σπίτι, που και πάλι θα πρέπει να φροντίζετε να είναι όσο πιο άδειο γίνεται όταν ξεκινάτε τη διαδικασία (πόσες φορές έχω γυρίσει στο σπίτι και έχει σταματήσει ο αφυγραντήρας επειδή τον έβαλε μπρος η γυναίκα με μισογεμάτο δοχείο και γέμισε).

Πάντως εγώ που έχω το σκουπίδι τον Primo των προηγούμενων posts, παίρνει πολλές ώρες για να στεγνώσουν τα ρούχα, αν θυμάμαι καλά γύρω στις 12+. Δεν ξέρω αν φταίει που δεν είναι επώνυμος και αν με το "είναι θέμα ωρών" έχεις στο νου σου κάτι του τύπου 3-5 ώρες, πάντως ο Primo δεν μπορεί να στεγνώσει μια γεμάτη απλώστρα σε λίγες ώρες.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, famas είπε

Πολύ μεγάλη διαφορά. Ανεξήγητα μεγάλη😁

Το ένα είναι αρκετά μεγαλύτερο από το άλλο σε ονομαστικά λίτρα την ώρα αλλά και πάλι η κατανάλωση του μικρού kullhaus είναι πραγματικά καλή. 

1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε

τεχνικά τι διαφορετικο κανει το "στεγνωμα ρουχων"? 

Ουσιαστικά παρακάμπτει τον αισθητήρα υγρασίας οπότε δεν σταματάει ποτέ. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, phanispal είπε

Μην ξεχνάμε και τη μυρωδιά τζακιού. Μέσα στο σπίτι δεν είναι σωστό να στεγνώνουμε τα ρούχα ούτως ή άλλως (χωρίς αφυγραντήρα).

Θα πρότεινα κάποιον με μεγάλο δοχείο, ειδικά αν λείπετε ώρες από το σπίτι, που και πάλι θα πρέπει να φροντίζετε να είναι όσο πιο άδειο γίνεται όταν ξεκινάτε τη διαδικασία (πόσες φορές έχω γυρίσει στο σπίτι και έχει σταματήσει ο αφυγραντήρας επειδή τον έβαλε μπρος η γυναίκα με μισογεμάτο δοχείο και γέμισε).

Πάντως εγώ που έχω το σκουπίδι τον Primo των προηγούμενων posts, παίρνει πολλές ώρες για να στεγνώσουν τα ρούχα, αν θυμάμαι καλά γύρω στις 12+. Δεν ξέρω αν φταίει που δεν είναι επώνυμος και αν με το "είναι θέμα ωρών" έχεις στο νου σου κάτι του τύπου 3-5 ώρες, πάντως ο Primo δεν μπορεί να στεγνώσει μια γεμάτη απλώστρα σε λίγες ώρες.

βαλε και το τζακι στις ομορφιες της περιοχης, σωστα! 
Θα κοιταξω σιγουρα 3λτ καδου.. 
περισυ δοκιμασα πρωτη φορα στεγνωμα με αφυγραντηρα της μανας μου (Μορις) σε συνδυασμο με θερμανση καλοριφερ, ειχε πολυ καλο αποτελεσμα οποτε σκεφτομαι να το καθιερωσω..

Δημοσ.

Ο δικός μου που έχει 6.5 λίτρα δοχείο φτάνει στη μέση από το πρωί μέχρι το μεσημέρι που γυρνάω απ' τη δουλειά, δεν ξέρω αν τα 3 λίτρα θα σε καλύψουν για στέγνωμα ρούχων.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλες και όλους.

Ψάχνοντας για αφυγραντήρα, έπεσε το μάτι μου στον Rohnson R-9530. Έχει συμπιεστή inverter, και υπόσχεται οικονομία και αθόρυβη λειτουργία.

Τον έχει αγοράσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Πιστεύετε ότι θα πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται;

Δημοσ.
Στις 13/11/2024 στις 8:07 ΜΜ, liakjim είπε

Καταναλώσεις ενός Morris MDP-20300i και ενός Kullhaus Alpha Q13L

image.png.b567c71a1954a133bf5d5134aa251325.png

Κοντά στις ονομαστικές(222 W και 145 W) δεν είναι;

Ο Morris λίγο πάνω, ο Kullhaus λίγο κάτω

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SofoS@ είπε

Κοντά στις ονομαστικές(222 W και 145 W) δεν είναι;

Ο Morris λίγο πάνω, ο Kullhaus λίγο κάτω

Ναι κάπου εκεί γύρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα . Για μια μικρή αποθήκη (15 τμ)  σε υπόγειο που χρειάζεται να κρατά υγρασία γύρω στο 55% τι αφυγραντήρας μπορεί να μπει ; Σημαντικό νομίζω να έχει αυτόματο έλεγχο της υγρασίας , η αξιοπιστία  και η κατανάλωση μιας και Θα δουλεύει συνεχώς . Ευχαριστώ

Επεξ/σία από siracos
Δημοσ.

@kronos73 έβγαλε το e-shop κάτι kullhaus σε προσφορά. Είναι τοπ μηχανήματα. Wood, kullhaus, maeco. 

Έχω Inventor premium 20lt και νομίζω καίει 265w. Δεν τον σβήνω ποτέ και max έχω δει 5kwh σε μέρα με πολλή υγρασία. Συνήθως παίζει στις 3kwh. Κάνει θόρυβο στην μεγάλη σκάλα, και στην μικρή δεν το λες και αθόρυβο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...